|
![]() |
#16111 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisam pričao o visini BB-a, papak ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16113 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Reci staroj da koljeno jos boli tak da od voznje ovaj vikend ne bude nis ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16114 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ja san bia skuzija sa sektor air ima promjenjiv hod.... nekako mi je drazi air jer ga mogu pumpat po potrebi da mi bude tvrdji ili meksi a sa coilon to nemogu i s obziron da iman 90kg vjerovatno morat cu minjat oprugu sta mi je dodatni trosak. inace u voznji neznam sta je bolje neki kazu da je bolji coil. kakav je sektor na skokovima i dropovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16115 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ivan bajk izgleda ko da je iz ducana izaso..moras malo to raz.ebat..zahrđat ce ti lezaji u sobi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16116 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Hehe svi bi mi htjeli air u-turn, samo to i dođe znatno više od 1800kn. Ako se odlučiš za Sektora reci odma koju oprugu oćeš unutra, bez nadoplate ti stave, barem pretpostavljam, nisu svi atletski građeni ko ja da im serijska opruga paše. Ja ne skačem i ne dropam, ekipa veli da je dobar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16117 |
|
Kad vec razglabamo o tim viljama, kaj je bolje, sektor, pike ili revelation (sve su 20mm)? Kilazu zanemarite. Bitnije mi je da vilica bolje podnosi skokove, dropove i ostale stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16118 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bome, po fotkama bi co´ek rek´o da je bajk vozen po asfaltu. Svidja mi se boja. Citiraj:
![]() Moja zna cijelu PCE ekipu s kojom vozim, danas mi je istresla iz rukava psholoski profil svih vas...kao da se ona vozi s vama a ne ja ![]() ...inace, fascinirana je Zderonjama s foruma. @cuks Sektor ti je naslijedio Pikea, a Revelation je iznad Sektora - pa Vuco je lijepo napisao razliku i isplativost kupnje par postova ispred. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 02.12.2011. u 20:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16119 |
Registered User
|
Fakat je dobar Feltić, uživo je još bolji. Da me neko ostavi pet min skino bi momentalno tog Pike-a i kotače, air u-turn vilja s 20mm prihvatom i odlični UST kotači, di ćeš bolje, samo ne da Destro, mudra lisica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16120 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Da tek vidiš kak kotači zgledaju fensi kad se okrećeju ![]() Citiraj:
Nažalost, rama mi je mala i sad moram vidjet što da radim s njom...
![]() |
![]() |
#16121 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Vozio pajka (dugo) i vrh je vilja, čvrsta, jaaaaako fino radi, al na skokovima jednostavno nije to to, ne mogu ti opisat, svaki doskok mi je bio čudan, kao da ga ja vilja PREVIŠE popila, probao sektora (na skokovima i dropovima) i on je još mekaniji od pajka, a za reva su mi ljudi koji se puno više kuže u sve to (slaven i marko-protea) rekli da se fleksa dosta više nego pajk (čak i sa 20mm) tak da je logikom on još manje za skokove i dropove. Znači još jednom; Marzocchi Z1 Sport eta ili Z1 fr definitivno najbolji za navedenu upotrebu... ![]() Ajmo sad RS Fanovi, napadajte! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16122 |
|
Tnx. Dobro je to znat kad se bude islo na bolju vilju. Za sada ce jos neko vrijeme tora bit gore, a poslje cemo vidjet. Kad bude isla vilja morat ce i kotaci, a to iziskuje malo vise love tako da se moram strpit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16123 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16129 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16130 | |
Registered User
|
Citiraj:
Znamo i ti i ja da marzocchi nije propao, a poglavito da to nije bilo zbog "loših vilja".... Sve je to na višoj razini od ove čisto laičke, pučke, i naravno, sve je to na kraju isplativo (propast pa se kao pobjedonosno vratit među prve). Samo ću spomenut i RaceFace tu kao isti primjer... I oni su navodno "propali" (oćeš reć da su imali loše volane, ili pogone, ili rukavice ili....), no eto sad su back na velika vrata i ekipa kupuje od njih proizvoda i proizvoda, ko da su đaba, a baš suprotno. I mogli bi sad i dalje, proširit se i van biciklističkih okvira ali mislim da si shvatio ![]() A apropo Thora, moja tiha patnja..... No čuks je spomenuo samo da kilaža nije bitna, ne i para ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16131 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Evo Cuks viljuske ko stvorena za tebe ![]() Sam kaj je lik malo puno pretjerao sa cijenom. jedno 1100kn realno vrijedi. Sam mi nije jasno jedna stvar. kaj nije to onaj anniversary model? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16132 |
Avocado
|
Max, ta vilja vrijedi 1400kn sigurno. Čak i u stanju u kojem je na slikama, ogrebenom. Da stvar bude bolja, da se financijski nije zakompliciralo nešto bila bi kod mene doma sljedeći tjedan ![]() Jedino nije pokazao fotke na kojima se vidi koliko je zgreban most s unutarnje strane, a to bez opipavanja nemreš reć jel udubljeno ili je samo farba zguljena. U svakom slučaju, šteta što fali čep za kompresiju, to mi najviše smeta jer ga ne mogu naći po netu nigdje. A vilja je iznutra sigurno pic pic ![]()
![]() |
#16133 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Po ljetu kužim da se ide jače, ali sad po ovom lišću i mokrom korijenju ne može ama baš ništa dobro doći. Velim, danas sam vozio Pilanu. Brijem da je staza bez lišća odlična. Ali sad je samo poziv na hitnu. Bajk sam oprao. Lanac i kazeta su i dalje puni blata, ali sam podmazao ![]()
![]() |
![]() |
#16134 | |||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Prinova je doma. Kad malo poslozim budu slike ![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16135 |
Registered User
|
Daj odlepršajte svi sa tom tajnovitošću, sve nekaj kupuju, mijenjaju, a skrivaju to ko zmija noge.... Pa recite ljudi šta, šta, šta? Nemojte Siletovu mamu držat u neznanju, nije lijepo ponašat se tak prema starijima ![]() Evo ja sam npr. stavio magura louise BAT nove kočnice na bajk, u kompletu sa 180/180 magura sl rotorima i očaran sam magurom! I evo pred par dana stavio PG990 kazetu (red) i PC991 lanac i očaran sam koliko mi je to doprinjelo ljepšem, bolje i bržem šaltanju... Jednostavno nisam mogao vjerovat... Kaže Nik da je to samo do lanca, al ja želim biti uvjeren i jesam uvjeren da i kazeta tu igra svoj dio priče.... I da, i pogon sam stavio SLX ![]() ETO, jel to tak teško? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16136 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Opet, situacija se može naglo promijenit, pa Destro, koja je to veličina rame? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16137 |
Avocado
|
Mic priča, ja fotkam ![]() http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=64670 Uz to, par fotki očišćenih dijelova koji čekaju nešto divlje. Kad dođe, bit ćete počašćeni fotkama. ![]() ![]() ![]() Zasad toliko, ostalo se kuha ![]() MURINAAAAA ![]() Ne znam točnu veličinu ali ili je 17.5 ili 18. ![]()
![]() |
#16139 |
|
Sile ti jedini vidis pa eto da i ja razrijesim misterij ![]() Sori sto kasnim, al do sad sam sarafao. Naime, ja i kolega de5troyer napravili smo dobar deal na obostrano zadovoljstvo ![]() Buduci da je njemu Felt premali ponudio je meni ramu i tako je pao dogovor da u slucaju da mi odgovara da cu ga uzet. Probao sam bajk, odlicno mi pase i moram naglasit da sam presretan ![]() Dakle, nova rama sa shockom Fox RP23, naprijed moja Tora sa QR kotacima (to ce ici na zamjenu kad budem pri lovi), SLX kocnice, XT prednji i zadnji mjenjaci, lijevi sifter je takodjer XT, desni je Deore (s vremenom ce i to biti XT - pogadjate, kad kapne lova) i naravno nezamjenjivi sic SKN. Kazeta je Deore, lanac takodjer. Kad se potrosi ici ce nesto bolje. Kao sto vidite nedostaje pogon koji je jos uvijek na Koni, ali ujutro idem do servisa ga prebacit jer doma nemam alata za to, inace bi i to sam rijesio. Pogon je FSA Alpha drive koji nije bogzna sto, ali i on ce s vremenom da zamjeni mjesto sa Deore ili SLX pogonom, ovisno o parama i ponudi kad budem kupovao. Kona ce ovih dana na bubanj - javit cu tu prije nego ode na DB pa ako bude zainteresiranih javite se. Za kraj - sunce vam vase, navuko sam se na bajk ko narkoman na drogu. Samo kombinacije vrtim u zadnje vrijeme ![]() Evo i prigodne slicice nove AM makine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16140 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
kako je lepo vidit kotace s cl diskovima ![]() jel pecete jajca i spek za dorucak ko pravi bajkeri?
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 03.12.2011. u 06:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|