|
![]() |
#15901 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Pozdrav momci! Vidim bilo vam je zabavno na Sljemenu za vikend. Nabavljaju se PCE edition stitnici ![]() Eh sile, tak sam i ja imao problema dok sam preslagivao bicikl, al sam uzeo bijele buzire sa e-baya, spejseri ti u MP dodju 5kn/kom dok su isti takvi u RJ 10kn/kom. Malo gledam da uzmem neke goggle sa CRC-a pa su mi zapele za oko Oakley O Frame MX goggle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15902 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sile , nisam još , bratič mi ih sutra naručuje , dao sam mu pare danas. Nemreš fulat s njima , to je vrh ponude , 100kn kod nas dođu najobičniji bužiri i sajle. A ova 4 dreka kaj si stavio za ramu štitit , nemoj davat pare za to , ja sam u Mercatoneu kupio podloške za stolicu , 2 sa 2 cm samoljepljivi , 10 komada 3kn , ja ih imam 2 na rami i jedan na vilici , i jebeno štite. Ako očeš uploudam ti sliku da vidiš kak izgleda. Ja ih imam još 4 pa ti ih dam ako očeš.
![]() |
#15903 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#15904 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Prethodni vlasnik je već zalijepio zaštitu na ramu kod headtube-a. Ja se samo čudim koliko to govno košta. Moram bit racionalan, 200kn za bužire teško da ću dat, ali nikad ne reci nikad. Rađe bi kupio Blackspire Stinger za te pare. Dok ja dobim plaću taman će sigurno proć ova akcija na Chainu. - tnx Deda, ali narancasti se baš i ne budu uklopili :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15905 |
|
![]() |
#15907 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
4-5 dolara su skuplje pa si mislim možda se i isplati njih kupiti. Mada čitam da sa jednom baterijom od 2500mAh lampa na high izdrži oko 2h (naravno intenzitet se smanjuje), znači da su mi dvije takve baterije uvrh glave po lampi. Mislim si kupit 2 lampe i 2 ili 4 baterije pa će to vjerojatno biti 2500mAh. Fala na pomoći ![]()
![]() |
![]() |
#15908 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
identične imam ja ![]() ak želiš probaj, nije to sad neka lova da ćeš propast uzmi prvo dvije baterije a ja ti mogu posudit ovu koju imam pa ih usporediš http://www.dealextreme.com/p/trustfi...s-2-pack-20392 e da , zaboravih kod lithium baterija je punjač jako bitan, lithium baterije ne praštaju kada ih punjač predruka čak niti 0.05V, odmah grunu moja preporuka je UVIJEK kupovati protected baterije, jer se sklop brine da se baterija ne isprazni previše (opet grune) ili ne prepuni Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 28.11.2011. u 07:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15909 |
|
pitanje slijedece... ucvrscivanje lajtunga hidraulike na ramu koja za istu nije predvidena? osim vezica sto je jos ekonomski i estetski prihvatljivo??
![]() |
#15911 |
|
e ovo drugo mi se vec svidja, ali prvo je bezveze, to se moze i obicnim vezicama resit... edit: ovo je ok, 4 kom 50 banki... http://www.ebay.com/itm/NEW-Jagwire-...item25692754f1
![]() |
#15913 |
|
![]() |
#15914 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
56kW http://www.pohrani.com/f/k/Au/1I4gVzAN/img0308.jpg http://www.pohrani.com/f/3j/1u/pdSvyiP/img0309.jpg http://www.pohrani.com/f/1N/Pp/1pVuuTDM/img0310.jpg Loša je kamera na mobitelu ali kuži se. To sam bio za probu stavio, ne baš pedantno ali drži vrhunski. Silikon je neki kojim sam zalijepio ogledalo na vrata (nekiseli, ne znam jeli to bitno u ovom slučaju) Meni je problem bio što je bužir imao muving od par mm, pa je sa kombinacijom zemlje lijepo brusio ramu. Kad budem mijenjao kočnice, opet ću isto napraviti, samo urednije i ravnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15915 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15916 |
Registered User
|
Oli se ne da proširit malo rupica kroz koju inače ide sajla od zadnje kočnice? Meni uopće nije jasan sad tvoj bike, kako imaš na seatstayu na disk strani vodilice za bužir kočnice? Šta je YZ predviđen samo za meh kočnice pa ima na top tubeu samo za sajlu vodilice ili šta? I zašto si uopće lijepio na seatstayu bužir, pa tamo uopće nema kretanja bužira, kak će ti tam trljat u ramu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15917 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Sutra u 8-9 sljeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15918 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma ružno je izvedeno, to stoji ali mislim da se može lijepo izvesti. Dovoljno je da se tanko drži samo sa donje strane, ne treba silikon ići preko bužira. Na rami ima prostor samo za sajlu, da se izbrusiti, to sam i namjeravao. U međuvremenu je bilo pričvršćeno sa nekoliko ziptieova (plastičnih vezica? ![]() ![]() edit: ne sjećam se zašto sam i na seatstay lijepio, valjda sam i tamo skužio da brusi, nemam pojma Zadnje izmijenjeno od: murina. 28.11.2011. u 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15919 |
|
ja bum del verovatno ono od jagwirea kad za to dode vreme ![]() one MX4 su prodane, ako je netko nekaj planirao ![]() edit: pitanje od prije jos: jos jedno pitanje za disco decke... dal su sintered pakne sa discobrakesa bacen novac? ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 28.11.2011. u 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15920 |
Ex-Gastarbajter
|
misljenja su podijeljena, meni na formuli K24 nisu nikako bas radile, a frendu su bile odlicne (nisam siguran koje tocno). ceramic pro koce jako dobro, samo se dosta trose. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15921 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam probao sintered sa discobrakesa na SLX-u svom. Kočile su slabije nego original resin od Shimana, ali to jer nisam znao da se niti nakon 60km nisu razradile, tj. nije prošao brake-in period. Kad sam ih skinuo za prodaju, tek onda sam skužio da je još onaj početni sloj tek nestao na rubovima jedva, u sredini nije. Inače sam većinu pakni (bilo original koje dolaze s kočnicama ili zamjenske, poglavito organske/semi-metallic) nakon 10-20 kočenja razradio. Ono, da se osjeti da od kočenja jedva, počnu grist kako treba. Onda još jedan spust (ako je nov rotor) i to je to. Onda hvata kako treba. Inače od njih uzimam semi-metallic i jako sam zadovoljan istima. 8$ je ništa, a traju i koče kao original (probao na više kočnica). Sintered sa superstara su ok. Cvile po mokrom/vlažnom/kiši.
![]() |
#15922 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15924 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sile, jesi se prisjetio djetinjstva!? Ja jesam, jedino mi to nismo radili na plnaini, ali brda je uvijek bilo ![]() Ah ta čar mjenjanja vanjskih guma ,stražnju s prednjom, nakon što joj dušu izvadiš na asfaltu sa TORPEDOM ![]()
![]() |
#15925 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15926 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() To su bili dani. Sutra ako neko hoće, u pol9 pred Dotkom, sumnjam da će bit zainteresiranih, idem napravit krug prije posla, bit će to vjerojatno oproštajna vožnja s Zlatom ![]() End of an era... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15928 |
Ex-Gastarbajter
|
nitko nece sutra u 9 tunel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15929 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
da me nisu zeznuli sa predavanjima iso bi..ovak cu ici oko 13 ili 14h gore..treba iskoristit ovaj tjedan,mozda nece biti ovak toplo do proljeca.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|