|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
optika i wireless
Hola! Imam doma optiku i dobio sam neki ruter (Genexis FiberXport) koji nema opciju wirelessa. Može li se nekako na ovom ruteru složiti wireless? U mrežnu opremu se ne razumijem, a ovi kablivi mi idu na živce. Molim pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Na samom ruteru vjerojatno ne ali uz pomoc access pointa da. AP je dodatni uredjaj koji se spaja na lan port. Recimo D-Link DWL-2100 AP ili bilo koji drugi. bok |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dakle imaš dvije kruške i x jabuka, tako izgleda dosadašnji opis situacije i uređaja koje imaš. Fino napiši pune oznake uređaja. Obzirom da je spomenuti Genexis FiberXport nova igračka opiši priključke i gdje je šta spojeno. Također bi bilo potrebno / korisno otkrit adresu web konfiga uređaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Od kad to tamo Iskon nudi optiku do stana, koliko je meni poznato to je nudio samo BTnet, kad je to i iskon došao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
prvi je poćeo BTnet, pa su usluge poćeli nuditi iskon i metronet. Ne znam da li je ponuda metroneta zaživila. Većina je na BTnetu jer je njihov paket povoljniji od iskonovog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Genexis/Homebox
Citiraj:
Citiraj:
Također sam u Novom Jelkovcu gdje imam iskonov ruter Genexis. Zanima me da li mogu iskoristiti vipov homebox da ga na neki način spojim sa iskonovim ruterom da bi imao wireless? |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|