![]() |
optika i wireless
Hola!
Imam doma optiku i dobio sam neki ruter (Genexis FiberXport) koji nema opciju wirelessa. Može li se nekako na ovom ruteru složiti wireless? U mrežnu opremu se ne razumijem, a ovi kablivi mi idu na živce. Molim pomoć. |
Na samom ruteru vjerojatno ne ali uz pomoc access pointa da. AP je dodatni uredjaj koji se spaja na lan port.
Recimo D-Link DWL-2100 AP ili bilo koji drugi. bok |
netreba AP, dosta je bilo koji ruter koji spojiti kablom na fiberxport,
ps, koji kvart i koji operater? zgrada ili kuća? :D |
Citiraj:
Kako se to konfigurira (da li je komplicirano)? Sopnica Jelkovec (ovdje su svi na optici), iskon, zgrada. http://www.speedtest.net/result/959613195.png |
Dakle imaš dvije kruške i x jabuka, tako izgleda dosadašnji opis situacije i uređaja koje imaš.
Fino napiši pune oznake uređaja. Obzirom da je spomenuti Genexis FiberXport nova igračka opiši priključke i gdje je šta spojeno. Također bi bilo potrebno / korisno otkrit adresu web konfiga uređaja. |
Citiraj:
Od kad to tamo Iskon nudi optiku do stana, koliko je meni poznato to je nudio samo BTnet, kad je to i iskon došao? |
Citiraj:
|
Genexis/Homebox
Citiraj:
Citiraj:
Također sam u Novom Jelkovcu gdje imam iskonov ruter Genexis. Zanima me da li mogu iskoristiti vipov homebox da ga na neki način spojim sa iskonovim ruterom da bi imao wireless? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:25. |