|
![]() |
#15541 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nisam nista eksperimentirao...lijepo suncano vrijeme i naravno da je bolja slika, bitrate je standardnih 7500. Imam ja ideja kak bi to izeditirao i izproducirao, samo bi tebao snimiti vise kadrova i gnjaviti se a to mi se neda - ali ideju u glavi imam. Draze mi je voziti se od snimanja filmova ![]() tx all |
![]() |
![]() |
![]() |
#15542 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() a zeni sam stavio hutchinstona 26x1.25 i puno je laksi kotac ![]() ako stavljas "normalne" samo pazi kad montiras da ti bude lepo poslozeno, da nije naguzvano jer ti bu inace kotac skakutal...
![]() |
![]() |
#15543 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Alo ekipo dal je netko danas za sljeme, grma, dotka, greben, greben+strmopec, ma kaj god, ajmoooooooooooooo ![]() Bilo kad, samo da nije po mraku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15544 |
|
svi koji ste mislili kupit srebrne shitmano 788 brenze u bajkmaniji pisi kuci propalo, nabavaljaju samo crne...
![]() |
#15545 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15546 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Malo blentavo izgleda. I sumnjam da je ugodno kad ju navuces na bulju, a oko nosa te zateze. Radije si uzmi sa ebay-a nesto kao sto sam ja uzeo za puno manje novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15549 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
a dobro dodje kada ides u sloveniju po paket pa ti gospodje na posti jos uz tvoj paket daju i svu lovu iz blagajne ![]() Vidio sam na trgu u intersportu prije nekih mjesec dana balaklavu za 70ak kn pa mozes otic i tam provjerit/vidjet dal ih jos uvijek imaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#15550 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kaj nitko za voznju? Pa nije vam valjda hladno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15554 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15555 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Sile , si odlučio koje gume ćeš uzet?
![]() |
![]() |
#15557 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ima ko viška spejser doma od 1cm? Po mogućnosti ovak nešto da nemoram rezat ali nije nužno. Bilo kakav će mi biti dobar. http://www.ebay.co.uk/itm/Fox-10mm-F...-/170680437152
![]() |
#15558 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
HKS - uzo sam od Dede Continental City Ride i neku Kendu, nisam ih montirao jer mi se hebeno ne da... Možda da imam kvalitetnu podnu pumpu ili kompresor jer nema šanse da ću svaka 4 dana obje gume pumpat mini pumpom i još mrtvi francuski ventil... Tako da je to on-hold. Kak idem bajkom na poso oko vrata flis "neck warmer" ana glavi je obična kapa i kapuljača od jakne. Ta mi je varijanta ok za do posla, ali ograničena mi je vidljivost jer me kapuljača smeta kad hoću pogledat oštro lijevo-desno ili iza sebe, tako da kad krene niža temperatura idem s balaclavom na posao, bmk. Za šumu varijanta s kapuljačom naravno ne prolazi, baclava all the way. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15559 |
Premium
|
Mene zajebaje straznji mjenjac...a nemam se vremena s njime gnjaviti. Ne sjecam se jesam li negdje s njime opalio, ali tesko mi je povjerovati da ga je jucerasnje blato sredilo (Sram X7) Sto se dogadja - ili preskoci/tandrka na predzanjem zupcaniku do najveceg, ili do najmanjeg (ovisno kak naspanam sajlu na shifteru s onim kotacicem). Ne mogu ga ustimati da normalno salta po svih 9 brzina ni pod razno. Sajlu jos nisam dirao. Uzeo sam si odmor jer danas bas nemam strpljenja s pimplanjem po mjenjacu nakon posla, ali sutra bajk mora biti spreman jer u petak ide za Sloveniju. Dajte neki pametan savjet dok nisam sve rasarafio ![]() Ona dva sarafica/granicnika za min i max su pravilno podesena. ...daklem pucajte prije nego krene part 2 A je to majstora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15561 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Sajla ti se malo rastegnula. Zategni ju "prek volana" pa ponovo poštelaj prek limitera.
![]() |
#15562 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15563 |
Premium
|
Nije nista spigano, ili barem ja nista ne vidim. Probao ustimati i ne ide, otpustio sajle, provjerio sarafice...i uvijek me hebe ili pri vrhu ili pri dnu. Sve super salta i onda preskoci predzadnji do najmanjeg ili obrnuto predzadnji do najveceg zupcanika. Ne znam jel do majstora ili do opreme, ali SLX shifteri i XT mjenjac u 4k km nije radio probleme a dvaput je ravnan i dobio je po piksi tko zna koliko puta. sutra po danu probam jos jedanput ustimati i onda nek podesava serviser...necu se nervirati za 50kn. Da ne kazem koliko puta sam se sjetio stalka za servisiranje - kad popizdim bum si ga i kupil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15564 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kod mene isti problem. Nesto je do sajle, sigurno. Moram se poigrat prije subote da nebi bilo veselja pri usponu. Najgore je sto ti zbog tih iznenadnih saltanje moze otic lanac, a to nebi bilo dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15565 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
http://www.pohrani.com/f/e/s5/3cUJhKqn/image0283.jpg Evo me u povratku sa jučerašnje večernje cestovne vožnjice na relaciji Dubrava-Čret-Podsljemenska cesta-Markuševac-Dotršćina-Policijska akademija-Dubrava. To sad relativno često nabacim navečer prije spavanja. Na glavi, Alpina kaciga iz MarkoProjekta, 389kn, ok kaciga, jučer je kupio, lik iz uvex dućana veli da ih proizvodi uvex tvornica. Balaklava iz Iglu Športa http://www.iglusport.hr/proizvodi.asp?id=1074 nije ta cijena nego je bila 173kn, neko ju je već preporučio na forumu, i na to mogu samo zahvaliti na preporuci, odlična je, perforacije za usta, nos profilirana tkanina i potpuno otvoreno disanje kroz nos, hladnoća ju ne _ebe, ni vjetar ni ništa, stvarno sam ugodno iznenađen, nije jedan komad kao čarapa nego je dio koji pokriva lice poseban komad materijala koji je zašiven iza uha sa obje strane tako da se vrlo lako skine sa face i gurne pod vrat, super kad treba nos ispuhat jer počne curiti od vlažnog hladnog zraka. Na rukama rukavice iz Intersporta 143kn, Nakamura Thinsulate, iako već imam rukavice ove su me privukle jer mi je L veličina savršeni fit na ruku bio, pa sam iskeširao, nije mi žao, tople su, ruka se ne znoji unutra i vjetar ne doživljavaju. Prsluk svjetleći posudio od samog sebe iz auta. Base layer gornji i donji warm mckinley, 399kn iz Intersporta, veličina L (imam 180 cm i 80kg), odličan drži toplinu, gura znoj van sa kože, zimu ne osjetim, osim malo po koljenima, ali ipak gore imam samo pamuk trenirku na nogama, iako po koljenima najviše osjetim kad se spuštam sa Markuševca sa 50km na sat dolje, ali čim usporim odma ugrije. Nerješeni problemi koji su ostali, trebam neku vulgaris prozirnu zaštitu za oči po noći, omfg the rime, jer me ubi hladni zrak po očima, dakle ako ima neka preporuka za cvikse neke. Hladni prsti u tenesicama. Koljena na spustu, da li da uzmem još neke navlake za noge ili da investiram baš u bicke duge, s time da ne planiram uzeti windstoper jer mi je bitno da je potpuno mi elastično na koljenu. TIA. Live long and prosper. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15566 |
Registered User
|
Hitno si smisli nešto za noge jer će ti koljena otić u k..... Prozirno za oči - prosljeđujem preporuku koju sam ja poslošao, Bolle Contour s e-baya, došle iz Engleske za 6 dana, 70kn. Ne magle se, fleksibilne i vrlo vrlo lagane. Ja bi ti rekao da uzmeš bicke jer ako se oko jaja oznojiš pa te propuše pišat ćeš svakih 5 min. Koljena si također obavezno zaštiti, vara te tijelo da ti je toplo. Termo čarape za papke. Ili vrećica u tenisicama za ekstremne baš temperature... Do, or do not. There is no try. Edit: zapravo sam kreno napisat neš drugo ali Pacifist me smeo. Swissstop pakne su super, malo im je trebalo da se spale ali realno išao sam samo do posla i nazad tako da i nisam imao prilike. Lijepo čupaju, malo sam se igrao s free strokeom i našao sam "sweet spot". Veselim se vikendu, naravno ako se ova prehlada koju sam pokupio ne razmaše. Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 16.11.2011. u 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15567 |
|
gledam malo ove postove glede zime... bicke i carape s windstoperom su must have, ljudi vas ionako cudno gledaju, kad se ja samo sjetim pred 15tak godina kad sam pocel vozit, bio sam glavni predmet sprdnje na selu, ali da kucnem o drvo nikad bolestan i neimadoh problema po zimi... ja bez funkcionalne odjece jaaaako rijetko sjedam na bike, bilo ljeto bilo zima... imam komplet sve, od donjeg vesa na dalje, ako se kupuje od jednom ogromna je svota novaca, ja sam si nakupovao sve kroz vreme, imam svega par kompleta, za duze zimske uspone di se potrebno i vise puta presvuc ako ima vetra...
![]() |
#15568 |
Premium
|
Pacifist ja imam ove za motor, ali sluze i za bic. Na cicak se ljepe pa mozes regulirati kolko stisnuto ces imati, jedino se treba naviknut s tim pedalirat jer imas nesto na koljenu. http://www.motooprema.hr/termo-odjeca/40/jumper/Z5271/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15569 |
Registered User
|
DiTech, malo je to oskuplje, za motor sigurno dušu dalo, ali za bike... Da se naći bicki kompletnih, to bi bilo idealno za ispod neke obleke. Baš razmišljam kako za subotu nemam ništa pametno, nikakve hlače ni trenirke niti bicke. Ima li itko odavdje podnu pumpu s manometrom da pumpa francuski ventil za prodat? Počet ću na tjednoj bazi mijenjat gume, slikovi pon-pet za posao, nobinik vikendom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15570 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nemam za prodat , ali ti mogu preporučiti onu veliku iz Lidla , 55kn , i vrhunska je. Ja sam si jučer išao kupiti sladoled , i vidio 2 komada , to je u Vrapču , pa lako moguće da ih je ostalo negdje drugdje.
![]() |
|
|