|
![]() |
#15511 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15512 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mogao bi taj lokot kostat vise nego cijeli bike... a iopet ostaje cinjenica da rastavis pol bikea sa jednim multitoolom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15515 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Pa nije ti baš bijeli, zapravo je crn s bijelom grafikom ![]() Više crn nego bijel.
![]() |
#15517 |
Why So Serious?
|
Istina ![]()
![]() |
#15518 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ima li interesenata za jednu voznjicu sutra (utorak)? Krenulo bi se malo kasnije, dok naraste temp. 11-12h tunel. Vozila bi se ruta preko dva grebena (Leustek do klupica-greben-donja postaja zicare-Bikceviceva-Strmopec-Pilana). A moze i Dotka na kraju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15521 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15522 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15524 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Al jbg, jos prokleti faks dovrsit, onda se ionak selim negdje pod Alpe pa ce bit i toga ![]() Hvala na filmeku, ide pod favse ![]() EDIT: "Sutra (uto.), tunel 11h. ...ali uspon do Lugarnice, ali ne na najjace ![]() Nik znaci do vrha bi se pedaljiralo? Mozda sam za, javim se sutra ujutro. No ak cu i ic, gore skroz polako, jer sam na bajku jako malo u zadnje vrijeme i skroz sam ispo iz konde+sto mi je tesko disat po ovoj maglustini i vlaznom/hladnom zraku... Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 15.11.2011. u 00:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15525 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Max, moj je Full On ali je grafika ista. Jel tako da je kul kad je proučavaš ![]() Koliko si ga platio? Skoro sam izdahnuo na nogometu koliko je teško disat. Još mi se čini da sam nekakvu šugavu astmu navukao ili neko slično govno jer mi se i nedavno u Maksimiru slično dogodilo kad je bilo vlažno. Pluća mi dođu na 25% i bok sport..ili sam ispao totalno iz kondicije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15526 |
Premium
|
Jest da je u 100% vlazi teze disati, ali da imas astmu ne vjerujem - prije je do konde. Kondiciju treba odrzavati, a ne zasjesti na 3 mjeseca pa onda opet ukondiravanje i krepavanje uzbrdo. Meni nema gore stvari nego ponovno nabijati kondiciju, koma...ali do toga moze dovesti samo ozljeda, a da zbog zene/dece/posla/psa i tko zna cega nemam vremena za sebe - nema teorije ![]() Na Sljemenu je 5°C toplije nego u Maksimiru i suncano uz to. Bit ce danas lijep dan za voznju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15528 |
Premium
|
Mene to kosta dana godisnjeg odmora...kojih ionako imam viska, tak da se radije idem voziti nego sjediti u uredu ![]() Iako je zahladilo i 11. je mjesec, jagode u mom vrtu su i poprilicno zbunjene. (uslikano prije 2 dana) ![]() Iz zezancije sam ljetos kupio jedan grmic i posadio. Sad imam 13 grmica he, he...inace, imaju super okus, jedva cekam sezonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15529 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nisu one zbunjene već si kupio mjesečarke mislim da se zovu, na njima rastu plodovi skoro cijelu godinu.
![]() |
#15530 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Inače sam stalno na bajku, nema šanse da ispadnem iz kakve takve kondicije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15531 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas dobra vožnja. Sanda, Nik, kasnije Mic i ja. Lojstek gore po mojim preferencama. Nisu gazili kako znaju, ali se pedaliralo konstantno uz jednu pauzu od minutu da si malo vode popijem. Bili su fer prema meni ![]() Dolje 57-ica s time da je Nik jedan sitan dio do Lojsteka sam odvozio, a Sandi sam ja pokazao obilazak onog korijenja cijelog. Razmišljali smo dal da skačemo na onim kickerima i dropovima, ali nismo htjeli. Spojili se kod klupica sa Nikom, gdje smo čekali Mica koji je onda kasnije sa Nikom i Sandom otišao na Strmopeć, a ja krepan ko pas doma. Moram pohvaliti Nika koji je na novom bajku neuhvatljiv. Pokušao ga pratiti, skoro izletio 2 puta malo sa staze, pa odustao od tog plana.
![]() |
#15532 |
Why So Serious?
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 15.11.2011. u 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15533 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Danas sam napokon nabavio i pravu cijev sjedala ![]() Sada u subotu sam se borio sa vec sada bivsom cijevi. Zna onyx kak sam se cijeli uspon zajebavao. Kupio sam u protei truvativ stylo 400mm i 25mm offset za 185, inace je 250 ali imaju 25% popusta na placanje gotovinom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15535 |
Why So Serious?
|
Ooooo štanga mu treba ![]()
![]() |
#15536 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Fakat mi ie stanga trebala ![]() U iednom trenu sam htio i odustat i otic doma kak me je nazivcirala. Svak 100m sam sarafio po njoj. A jbga, sve mi je uletilo povoljno ![]() Sljedece godine bi onda isao na veci updejt, kotaci i kompletni pogonski dio ili novi bajk jer bi to doslo oko 500€ pa trebam malo nabacit racunicu i vidjet dal ulagat u bajk ili kupit recimo yt wicked za 1800€ i rasprodat stari bajk u dijelovima za nekih 550€ pa mi ne ispada bas sada toliko puno love za nadodat. Napokon je stigo i disk za cuksa danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15537 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Uzet ću za nekih mjesec dana one Kenda Kwest slickove , pa me zanima jel mogu koristit normalne zračnice na njima , ili moram kupovati one tanke? Oće netko u petak na vožnju? Do Samobora možda? Oko 1,2 popodne.
![]() |
#15538 |
Premium
|
Odlicna voznja danas, pogotovo onaj dio koji je Vuco preskocio, a the55mic uskocio. Kako se po Strmopeci secu i voze samo osobenjaci (citaj: malo ljudi), tak je gore hrpetina lisca po kojem se sklize i koje skriva korijenje i kamenje iznenadjenja, pa smo isli nesto sporije neg inace (te singlice su super za jurcanje i raznorazne skokice). Tako sam na 4. serpentini napokon krstio Jekylla (bilo je i vrijeme) - kliznuo mi prednji kotac sa staze, pa je odsklizao cijeli bajk skupa sa mnom ![]() Super vrijeme i super voznja...a sad si Vuco pogledaj sto si propustio: Strmopec movie Zadnje izmijenjeno od: Nik. 15.11.2011. u 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15540 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Super voznja Nik, napokon sam odvozio taj strmopec i definitivno mi se svidja, al je bome i naporan.... Jest da dugo nisam vozio, al gore mi je ovo fizicki nego uspon lojstekom, tak da, da sam iso s vama i do vrha pokupio bih se doma poslije spusta, bas ko Vuco ![]() Al aj, Vuco i ja skupa smo odvozili vasu rutu ![]() ![]() ![]() I da, super filmic, mislim da si sve bolji u editiranju.... No i u voznji isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|