|
![]() |
#15331 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ima tko kakav rotor viska?po mogucnosti 180mm 6 bolt.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15332 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#15333 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() I zaputili smo se put ilice, ja isto mislio da će Sanda s nama, al kak nije došla mislio sam da je otišla svojom standardnom rutom preko ljubljanske avenije... Imam, 203 6 bolt ![]()
![]() |
![]() |
#15334 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Na kraju smo otisli solo, putem sam ju ucio hopat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15335 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma vidio sam da ste zvali, pretpostavio sam da ste vi, ali ja sam tek vidio to kad sam doma došao ![]() Inače, baci mi na PM koji je tvoj broj od ova dva koja imam sada, imam Sandin koji mi je dala pred dva tjedna ali očito ima još jedan ![]()
![]() |
#15336 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sile , zakaj ovo ne uzmeš? http://www.njuskalo.hr/bicikl-dijelo...-oglas-3735617
![]() |
#15338 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15339 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam se i danas provozao Sljemenom, u drustvu bolje polovice. Bidroveckim makadamom do PD Gorscica, i nazad istim putom - ravno 31km. Na Gorscici se tulumari, pjeva i rostilja na veliko, prava domaca atmosfera, a takve su i cijene: grah s kobajom (ne tanjur, vec zdjelica) i 3 strudle - 35kn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I sad dolazi ono najzanimljivije, a tice se elixira ![]() Jucer mi je pred kraj spusta malo propala rucica kocnice, odmah sam pomislio kako mi odzracivanje ne gine. Danas krenem pedalirati i stalno mi cijuka straznji disk, u centru Markusevca sidjem s bajka kako bi ga nacentrirao jer je cijuk bio nesnoslijiv kad imam sto vidjeti - nije do diska vec do klipova. Jedan je izvucen do kraja a drugi zaglavljen. Dodjem doma skinem celjust, i mogu se slikati, jedan klip na pritisak izlazi, drugi strajka. Potpuno ista stvar kao i s elixirima 5. U samo 410km sam uspio srediti kocnicu ![]() Sad cu fino odmoriti od voznji. Na slici se najbolje vidi - lijevi klip uvucen, desni izvucen cca 3 mm. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15341 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nije sreća nego je Avid ![]() Citiraj:
Ideja o Reignu ide ka zaboravu, financije su dobile ozbiljan udarac jutros... Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 06.11.2011. u 17:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15342 |
Registered User
|
sta se zenis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15344 |
Registered User
|
do tad ce doc novi modeli i past cjena ovih sad tak da ti je to jos bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15346 |
|
![]() |
#15349 |
Registered User
|
jer black shark 2.25 obicni ima onu zicu sa strane? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15351 |
Registered User
|
tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#15353 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ekipa , jel ima kaj XC utrka u Zagrebu i okolici? Znam da ima Dotka , jel ima kaj ostalo u okolici, Samobor npr? Volio bi iduče sezone malo se iskušat , ak kondu nabijem ![]() I da , Vuco , zakaj prodaješ ramu?
![]() |
#15354 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mah, nisam se maknuo iz kuće mjesec dana pa samo fiks ideje imam u glavi. Realno htio bih malo veću ramu i malo agresivniju za spust. Ali neću se baš zaletavati grlom u jagode.
![]() |
#15355 |
|
![]() |
#15356 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne znam zašto ju daješ tako jeftino, to je posve nova rama s garancijom. Tj ok je cijena ali ti ostavljaš još mjesta za pregovore, dakle ekipa da ti ruši... Your call. Ja sam prošli mjesec napravio grešku u koracima kad sam se zaletavao po gume i gluposti, sad bi vozio Reigna da nisam seljačina. HKS obzirom da si mladac razmisli o učlanjenju u biciklistički klub. Time bi puno napredovao, išao bi organizirano na utrke, a i ako se pokažeš kao dobar imaš beneficije u školi itd. itd. Samo peglaj, opasan si ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15357 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
bude bilo jos prilika za kupit neku ramu ili cak i bajk ![]() sada vidio da bajkmanija ima popuste na commencale i meta 55 iz '10 dodje sa popustom oko 1800€ Ja svaki dan gledam BM i njuskalo dal ima kaj pametnoga, al nema bas nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15359 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ima netko sutra ujutro za pedaliranje na sljeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15360 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Mada se premišljam stalno, tko zna šta će bit. Trebao bih se spustiti jednom sa bratovim bajkom niz Sljeme da vidim jel to uopće ima kakve razlike. Barem sad to mogu napraviti. Citiraj:
Sad bih htio prodati vilicu i piknuti si ili obje nove kočnice ili zadnju RX da imam komplet lijepo. Pogonski dio već isto odgađam...
![]() |
![]() |
|
|