|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
problem - boot
ovako..imo sam instaliran xp na jednom HDD-u, a sedmicu na drugom..neš mi nije htio formatirat HDD sa xp-om pa sam koristio ovaj program i slijedio postupak: http://www.partition-tool.com/easeus.../wipe-disk.htm ...sad kad upalim komp kaže mi "Boot from CD/DVD"..neznam zaš me to traži kad sam već imao instaliran windows 7..jel zna neko kako da uđem u windows 7?? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Pokušaj u Bios-u zamijeniti redosljed botanja HDD-ova- |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
zamjenio sam raspored bootanja..nije pomoglo.. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
jel zna ko kaj bi mogo napravit još?? probo sam odspojit HDD na kojem je bio xp..opet isto traži..pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
EasyBcd i rijesi si boot.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
kak da koristim easybcd kad mi neće opće dić windows?? ak reinstaliram windows nezz oće mi brisat podatke jer nezz na kojoj će particiji bit.. |
![]() |
![]() |
#9 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ustvari, nadji lokalnog majstora i daj mu za cevape i pivo da ti to rijesi. I sa ovim "nezz" neces daleko...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Zar nema cd sedmice onu opciju "automatic repair" ? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pokreni instalaciju Windwsa 7, kad ti se pojavi onaj prozor gdje piše Install Now, pritisni Shift+F10 i trebao bi ti se pojaviti naredbeni redak (CMD). Nakon toga upiši sljedeće: bcdboot X:\Windows X = Oznaka diska na kojem je instaliran Windows 7, vjerojatno C ili D. Ako nisi siguran na kojem su disku Windowsi, nakon što se pokrene CMD, upiši diskpart, udari enter, nakon toga list vol i vidjet ćeš kapacitet diska i slovo koje moraš upisati umjesto onog X-a. Da bi izašao iz diskparta upiši exit i onda ovo gore. Kad ti ispiše da je sve prošlo bez greške, exit i restartaj računalo, u BIOS-u stavi da ti se prvo boota HDD i nakon izlaska iz BIOS-a, trebali bi ti se pokrenuti Windowsi 7. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Malo staro...3 mjeseca ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |