Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.10.2011., 12:12   #781
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
S3 isto jako varira od godine proizvodnje. Novije su se pokazale kako totalno govno na mokrom.
da, čitao sam o tome... ja sam uzeo zadnje godine kad su bile na vrhu adac-a, već iduće godine su bile u predzadnjoj kategoriji.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 13:04   #782
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
To definitivno, ali dobra zimska guma glavu čuva. Sve je to u teoriji ok, divno i krasno, nije teško naučiti voziti po takvim uvjetima, no i guma mora odraditi svoj dio posla, koji je najčešće i presudan.

Guma i pametna elektronika auta. Doživio sam situaciju kad sam već maltene odustao i vidio se u jarku, al nakon intervencije valjda svih onih kratica na kontrolnoj tabli, nastavio sam svoje putovanje dalje i rekao drugi put pametnije.

Naravno, nemožeš protiv zakona fizike, al na dosta stvari se da utjecati, što gumama, što teknikom vožnje, što teknikom auta.
Staro 18.10.2011., 13:29   #783
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
maltene isto koštaju, touring guma i jedna i druga... ne znam koja je razlika moje čiste f1 i gsd3, ali velim bolje se ponaša od fastresponse koja je po meni isto fer guma.

bilo kako bilo iduće godine idem uzet nove, mislim da ću na rainexperta ići.
Nema tu čiste i prljave f1
Nego po vremenu izlaska, tako su se modeli mijenjali, generacije.
F1 gsd2
F1 gsd3
F1 assymetric

Citiraj:
Autor FERRYS Pregled postova
Nisam ja baš penzić da sam se muval po cesti
Zaboravil sam još napomenut imal sam i continental premium contact na istom autu koja se isto pokazala puno bolje od gy...

Niti jednegume nisu bile starije od 2 mjeseca kad sam ih montiral na auto osim pilotki na kojima sam kupil auto i continentalki koje sam kupil s drugim felgama...
Nisam ti ni rekao da si penzić, nego brkaš kruške i jabuke.
Premium contact je guma za te tenkove, a opet nije u rangu sa f1 , nego sport contact, koja bi ti se opet 2x potrošila nego premium c.
I druga stvar, što je wolv već spomenuo, sport gume traže dulje zagrijavanje i održavanje te zagrijanosti. To nit su gume za kilavu vožnju, nit su gume za neke hladnoće, jednostavno, treba je znat vozit/iskoristit, onda je vrhunska.

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ma nabijem taj adac test, 2003 sam kupio GY Ultragrip 7 pa je guma bila užas užasa, a prva na listu ADAC-a.

Dimenzija je 195-55-R15. Ibiza, 86ks.
Svi nešto spominju Michelin Alpin A4, kao jako dobra guma po mokrom i bljuzgi, dosta dugo traje...
Oj bratov školski
Guma koja je u cijelom svijetu dobila samo i isključivo vrhunski pozitivne kritike, tebi nije valjala, a ja se evo recimo još vozim na takvoj (ug7), svakodnevno, vozim se i po kiši i po snijegu i po suhom, ko manijak, radim prilično više km od tebe (35-40.000km godišnje), kupio sam ih prije 2g, kao staru zalihu na skladištu, dakle gume koje su stajale i koje ne bi 80% vozača uzelo, ali ja osobno radije kupim pravilno uskladištene goodyearke, nego neko china smeće koje je jučer izišlo iz tvornice.
Al eto, možda si natrefio na neki primjerak proizveden u turskoj ili koji je odstajao negdje nepropisno uskladišten, i eto ti razloga za ponašanje kakvo se tebi događalo na cesti.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Guma i pametna elektronika auta. Doživio sam situaciju kad sam već maltene odustao i vidio se u jarku, al nakon intervencije valjda svih onih kratica na kontrolnoj tabli, nastavio sam svoje putovanje dalje i rekao drugi put pametnije.

Naravno, nemožeš protiv zakona fizike, al na dosta stvari se da utjecati, što gumama, što teknikom vožnje, što teknikom auta.
Ništa elektronika, najvažnija je kočnica u glavi, da vozač ima tri čiste da kad je snijeg/poledica, niska temperatura općenito, treba prilagodit vožnju tim uvjetima, a ne glumit Schumija i mislit, jeee ja imam najbolje zimske gume, abs-asc-dsc-tc-blabla i ne mogu izletit s ceste i proklizati.
Koliko smo samo ekipe s terencima dovukli razbijene u radionu koji su bili baje na cesti, jer on ima 4x4 sa ljetnim gumama, jbš zimske, šta će mu to, kad je 4x4, ili one još bolje, imam 4x4, nove zimske, mogu se vozit 100ku po poledici
Staro 18.10.2011., 13:43   #784
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova

Guma koja je u cijelom svijetu dobila samo i isključivo vrhunski pozitivne kritike, tebi nije valjala, a ja se evo recimo još vozim na takvoj (ug7)
Ici ce UG7 sad 4. sezonu gore i samo pohvale,snijeg,led,mokro
Staro 18.10.2011., 13:51   #785
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Nema tu čiste i prljave f1
Nego po vremenu izlaska, tako su se modeli mijenjali, generacije.
F1 gsd2
F1 gsd3
F1 assymetric
eto onda ja imam gsd3 i oke su mi... čak se dvoumim da zemem njih ponovo ili uniroyalke, ali držanje po mokrom mi je ipak veći plus, a i 195/50/15 profil ako je dobar za ph1 clio sport, biti će dobar i za ph2+ clio 1.2 nesport

hoću reći da je sam taj profil overkill za tu mašinu i težinu, pa maltene šta god nakalemiš gore, teško da ćeš ga izbaciti iz takta... naravno ne pričam o kinezima.
Staro 18.10.2011., 14:00   #786
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
eto onda ja imam gsd3 i oke su mi... čak se dvoumim da zemem njih ponovo ili uniroyalke, ali držanje po mokrom mi je ipak veći plus, a i 195/50/15 profil ako je dobar za ph1 clio sport, biti će dobar i za ph2+ clio 1.2 nesport

hoću reći da je sam taj profil overkill za tu mašinu i težinu, pa maltene šta god nakalemiš gore, teško da ćeš ga izbaciti iz takta... naravno ne pričam o kinezima.
Gsd3 je mrak guma za auto tipa reno c.s., za takve je i stvorena
Overkill za 1.2 nesport, da, nema potrebe za takvom gumom, al lijepo ju je vidit na autu A gle, uniroyalke moš stavit za probu, stvarno su gume po kiši odlične, po suhom zaostaju dosta u odnosu na f1, ali na mokrom su carske (ja ih osobno nisam imao, ali sam vozio frendovog golfa sa njima novima gore, u više navrata naravno, i u razl. vremenskim uvjetima).
Staro 18.10.2011., 14:33   #787
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma i lijepo vidjet, a bogami otvaraju se i nova vrata divljaštva s njima + osjetno manje naginjanje u zavojima.

sad si mi dao misliti... ne bih baš da mi zaostaju za ovima na suhom
Staro 18.10.2011., 22:35   #788
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 22:47   #789
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Svaka čast, al već par godina bljujem na svaki audi koji vidim jer više ne kužim jel A4 ili A6 il A8..ko jaje jajetu sliče, a vidim da se i BMW prodao??
Čini se da ću sad duplo rigat!?
BojanZD je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 22:54   #790
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Ma meni je E46 još uvijek najljepša i najdraža trojka bez obzira na sve njene mane. No isto tako je činjenica da će se ekipa i na ovaj novi dizajn naviknut s vremenom.
Mislim, pa kaj smo radili kad je izašao A6 C5 linije
Ili kad je došao BMW E60 nakon E39

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 18.10.2011., 22:56   #791
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor BojanZD Pregled postova
Svaka čast, al već par godina bljujem na svaki audi koji vidim jer više ne kužim jel A4 ili A6 il A8..ko jaje jajetu sliče, a vidim da se i BMW prodao??
Ček a šta bi trebali? Napraviti ružan auto da daju običnom i neukom narodu i lijep auto dati onima dubljeg džepa, pa da se razlikuju?

Poanta i je da auto srednje klase izgleda "bolje nego što treba", da izgleda kao auto iz više klase.

Tko ima para za novi A8?
A ako A4 izgleda gotovo jednako dobro, te je puno pristupačniji, ne vidim u tome ništa loše, naprotiv, to je hvale vrijedan podhvat.
Staro 18.10.2011., 23:34   #792
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
@bojanzd
Bash to. Svi su prelsicni.
Da se mene pita uzeo bih e46 sa 193 ks , ubacio plin unutra (nema se ) i gusto u najboljoj unutrasnjosti (po mome) dok se vozim na poso, u svatove, na party...bilo gdje
Staro 18.10.2011., 23:36   #793
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Hammer,
Ima ih dosta sto imaju para za A8 ali bas ne prolazi kod nas kao sedmice i S klase. Danas sam bio na skupstini jedng dionickog drustva na koje su se sletili direktori iz 20tak firmi i bilo je svega na parkingu medu ostalima 3 nove 7mice, 1 S klasa, pheaton, X5 i par Hondi ali Audijiu ni traga..Neki dann sam bio isto na slicnom dogadaju i ista stvara, osim jednog RS6 kojeg nebi ni skuzio da je RS6 da nisam slucajno vidio velicnu prednjih diskova pa sam tek onda poceo uvidat ostatak.
Meni zadnji A4 bolje izgleda nego bilo koji do sad..Straznja svjetla i njuska su mi predobri ali daleko od toga da 3 ne izgleda dobro.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.10.2011. u 23:47.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 00:21   #794
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor BojanZD Pregled postova
Bojane, slažem se za a4 i a6, al prijatelju ts-ovski, ako ne vidiš razliku između a8 i bilo kojeg drugog audija limuzine, hitno kod optičara.

Citiraj:
Ma meni je E46 još uvijek najljepša i najdraža trojka bez obzira na sve njene mane. No isto tako je činjenica da će se ekipa i na ovaj novi dizajn naviknut s vremenom.
Mislim, pa kaj smo radili kad je izašao A6 C5 linije
Ili kad je došao BMW E60 nakon E39
E46 je i ostat će najdraža trojka
A nakon E39 (a bome i E38) niti jedan bmw nije i neće biti tako i toliko lijep i srcu drag. Kakav E60, ne dolazi u obzir....
Pogledaj samo ovo ili ovo
Svevremenski dizajn, neponovljiv....
Staro 19.10.2011., 03:24   #795
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Hammer,
Ima ih dosta sto imaju para za A8 ali bas ne prolazi kod nas kao sedmice i S klase. Danas sam bio na skupstini jedng dionickog drustva na koje su se sletili direktori iz 20tak firmi i bilo je svega na parkingu medu ostalima 3 nove 7mice, 1 S klasa, pheaton, X5 i par Hondi ali Audijiu ni traga..Neki dann sam bio isto na slicnom dogadaju i ista stvara, osim jednog RS6 kojeg nebi ni skuzio da je RS6 da nisam slucajno vidio velicnu prednjih diskova pa sam tek onda poceo uvidat ostatak.
Meni zadnji A4 bolje izgleda nego bilo koji do sad..Straznja svjetla i njuska su mi predobri ali daleko od toga da 3 ne izgleda dobro.
Ma karikiram, a direktore i menađere odmah izbacujem iz jednadžbe
Mogu si i ja priuštiti A8 iz 2005.g. (ili ekvivalentnu sedmicu/S-klasu) samo što mislim da ih bolje potrošiti na BMW 3 coupe iz negdje '07/'08

A moram priznati da baš nisam primjetio ovaj fenomen uzimanja S klase i sedmice ispred A8. IMHO zadnji A8 (a i starije A8-ice) pobriše pod sa bilo kojim od ta dva

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.10.2011. u 03:37.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 08:22   #796
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
12.,13.,14. sekunda može proć...al ovo kasnije
Edit: Iss, jel vi ekipa fakat imate novaca ko hammer_of_thor...? Nadam se da nisam jedini sa kolima od iljadu ipo €

@wolv - drift dizel meca gore je za 10!

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.10.2011. u 08:29.
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 09:18   #797
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ma karikiram, a direktore i menađere odmah izbacujem iz jednadžbe
Mogu si i ja priuštiti A8 iz 2005.g. (ili ekvivalentnu sedmicu/S-klasu) samo što mislim da ih bolje potrošiti na BMW 3 coupe iz negdje '07/'08

A moram priznati da baš nisam primjetio ovaj fenomen uzimanja S klase i sedmice ispred A8. IMHO zadnji A8 (a i starije A8-ice) pobriše pod sa bilo kojim od ta dva
Aj ne drobi neartikulirana i neargumentirane bs-ove please, nije ti ovo c.o.d.
U kojem segmentu a8 pobriše pod? Ovjesa (informiraj se malo o bmw-ovim ovjesima). Udobnosti i luksuzu (760iL Yacht Edition). Motorima (V12 mercov ili V12 twin turbo u bmw-u naspram vw/audi izmišljotine od W12). Itd.
Da se razumijemo, to je sve Premium segment, i tu nema lošeg automobila, sva tri su to (uz recimo LS600h i još poneke druge 'autiće' tog ranga), vrhunski automobili. Napisati da bilo koji pobriše pod sa ikojim drugim tog ranga, je u najmanju ruku na razini klinje od 10g.

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
12.,13.,14. sekunda može proć...al ovo kasnije
Edit: Iss, jel vi ekipa fakat imate novaca ko hammer_of_thor...? Nadam se da nisam jedini sa kolima od iljadu ipo €

@wolv - drift dizel meca gore je za 10!
Nisi jedini, ima nas još koje je recesija pogazila i srozala na takve aute, nakon svega lijepog voženog/posjedovanog u životu
(a i što se uvaženog kolege čekića tiče, i on radi za 5-6k kn plaće i vozi fikusa, a kredu može danas svatko dobit pa reć vid me što sam baja kaki afto vozim)
Staro 19.10.2011., 09:23   #798
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ne brini se halos, ja vozim renault 4.
I koliko god para ima, jedino šta će se dogoditi jest da ću moddati malenu rugobu.
Nijedan auto ne ulazi u zavoje ko malena rugoba!
Staro 19.10.2011., 09:38   #799
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
E46 je i ostat će najdraža trojka
A nakon E39 (a bome i E38) niti jedan bmw nije i neće biti tako i toliko lijep i srcu drag. Kakav E60, ne dolazi u obzir....
Pogledaj samo ovo ili ovo
Svevremenski dizajn, neponovljiv....

Da, da, to su definitivno zadnje prave hard core BMW serije (38/39/46) čiji dizajn neće ostarit. Pa pobogu evo praktički u dvorištu mi stoje svaki dan E30 i E32 i to su, meni barem, još uvijek lijepi auti tj tipičan BMW.
Ovo danas je limunada ali opet navikneš se.

I da, E46 forever
http://www.bmwblog.com/wp-content/up...BMW-M3-CSL.jpg
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/m3-csl.jpeg
http://www.bmwblog.com/wp-content/up...13701_1024.jpg

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Ne brini se halos, ja vozim renault 4.
I koliko god para ima, jedino šta će se dogoditi jest da ću moddati malenu rugobu.
Nijedan auto ne ulazi u zavoje ko malena rugoba!
Pod 45°
Ukenjao sam se prvi put kad je kolega uletio u rotor s četvorkom i nas troje nutra

Citiraj:
Nadam se da nisam jedini sa kolima od iljadu ipo €
Nisi nisi, ne brini, ja vozim Kiu

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 19.10.2011., 10:25   #800
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:

Nisi nisi, ne brini, ja vozim Kiu
Sorento, 2009., full oprema
Vise se ni Kia ne podrazumjeva pod jeftin auto vec ih ima i fajn skupih

eh da je para da se ovo uzme, nikakva m3 kockica mu nemoze bit ravna jednostavno

Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 19.10.2011. u 10:36.
zkljaja je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 11:01   #801
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
eh da je para da se ovo uzme, nikakva m3 kockica mu nemoze bit ravna jednostavno
Kako mu ne može biti ravna, na kockama su radili i gore seljo tuninge

E30 325ix

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 12:44   #802
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Edit: Iss, jel vi ekipa fakat imate novaca
Ma kojih crnih novaca?
20-25k € je u igri, od toga bi 15-20k bilo "staro za novo" i kakav kraći kredit

Citiraj:
Napisati da bilo koji pobriše pod sa ikojim drugim tog ranga,
Za Boga miloga, dal u svakom postu moram pisati karikiram.
Razliku između ovjesa kod ta 3 auta će primjetiti ravno 1% vozača.
O motorima uopće neću pogotovo ne o bijesnim V12.
Svaki motor u entry dijelu premium klase je dobar, dakle V8 za "smrtnike" (3,7l, eventualno 4,2l kod Audia i ekvivalenti kod ostalih)

Citiraj:
(a i što se uvaženog kolege čekića tiče, i on radi za 5-6k kn plaće i vozi fikusa,
Vozim Focusa sa kojim sam prezadovoljan

A auto sigurno nebi kupio zbog "look at me" fenomena koji Hrvati imaju nego zbog sebe i ljubavi prema autima

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.10.2011. u 12:51.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 13:32   #803
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
MuroF je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2011., 20:40   #804
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kako mu ne može biti ravna, na kockama su radili i gore seljo tuninge

E30 325ix
Kakav seljo tuning, to je original 2.5 16v Mercedesov bodykit. Jedino kaj boja, felge i obrve nisu bas najbolji izbor (a volan bi zapalio trenutno). A za kockicu ti ne radi link...
Staro 19.10.2011., 23:44   #805
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

krepala mi nightbreaker h7 i kupio neki 20kn mega white xenon u intersparu čisto da imam danas navečer do v. gorice se odpeljat... dobio sam mega zelen far

katastrofa čista.
Staro 19.10.2011., 23:54   #806
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

I koliko je dugo trajala?

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 19.10.2011., 23:56   #807
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma 2h je na autu... dobro to što traje, nego što daje kompletan rainbow spektar iz fara.

ide to prvom prilikom van i uzimam bosch 90+.
Staro 20.10.2011., 00:00   #808
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Mislim na Osram

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 20.10.2011., 00:04   #809
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

:konj:

najduže od svih tih nabrijanih... imao gt150, extreme 80, silvervision i sad ove s kojima sam najzadovoljniji do sada.

međutim nightbreaker plus je preskup, a isti vrag ko i bosch 90+ kojeg sam vidio za nevjerovatnih sub-200kn za par.
Staro 20.10.2011., 00:17   #810
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Ma meni set iz Getroa za 50 kuna radio 2 godine prije neg su crkle.
A obične Valeo/Bosch isto tak po dve godine. Ne znam zakaj bi dal 200+ kuna za dve H7.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti