|
![]() |
#781 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Guma i pametna elektronika auta. Doživio sam situaciju kad sam već maltene odustao i vidio se u jarku, al nakon intervencije valjda svih onih kratica na kontrolnoj tabli, nastavio sam svoje putovanje dalje i rekao drugi put pametnije. Naravno, nemožeš protiv zakona fizike, al na dosta stvari se da utjecati, što gumama, što teknikom vožnje, što teknikom auta.
![]() |
![]() |
#783 | ||||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Nego po vremenu izlaska, tako su se modeli mijenjali, generacije. F1 gsd2 F1 gsd3 F1 assymetric Citiraj:
Premium contact je guma za te tenkove, a opet nije u rangu sa f1 ![]() I druga stvar, što je wolv već spomenuo, sport gume traže dulje zagrijavanje i održavanje te zagrijanosti. To nit su gume za kilavu vožnju, nit su gume za neke hladnoće, jednostavno, treba je znat vozit/iskoristit, onda je vrhunska. Citiraj:
![]() Guma koja je u cijelom svijetu dobila samo i isključivo vrhunski pozitivne kritike, tebi nije valjala, a ja se evo recimo još vozim na takvoj (ug7), svakodnevno, vozim se i po kiši i po snijegu i po suhom, ko manijak, radim prilično više km od tebe (35-40.000km godišnje), kupio sam ih prije 2g, kao staru zalihu na skladištu, dakle gume koje su stajale i koje ne bi 80% vozača uzelo, ali ja osobno radije kupim pravilno uskladištene goodyearke, nego neko china smeće koje je jučer izišlo iz tvornice. Al eto, možda si natrefio na neki primjerak proizveden u turskoj ili koji je odstajao negdje nepropisno uskladišten, i eto ti razloga za ponašanje kakvo se tebi događalo na cesti. Citiraj:
Koliko smo samo ekipe s terencima dovukli razbijene u radionu koji su bili baje na cesti, jer on ima 4x4 sa ljetnim gumama, jbš zimske, šta će mu to, kad je 4x4, ili one još bolje, imam 4x4, nove zimske, mogu se vozit 100ku po poledici ![]()
![]() |
![]() |
#784 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#785 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() hoću reći da je sam taj profil overkill za tu mašinu i težinu, pa maltene šta god nakalemiš gore, teško da ćeš ga izbaciti iz takta... naravno ne pričam o kinezima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Overkill za 1.2 nesport, da, nema potrebe za takvom gumom, al lijepo ju je vidit na autu ![]()
![]() |
![]() |
#790 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma meni je E46 još uvijek najljepša i najdraža trojka bez obzira na sve njene mane. No isto tako je činjenica da će se ekipa i na ovaj novi dizajn naviknut s vremenom. Mislim, pa kaj smo radili kad je izašao A6 C5 linije ![]() Ili kad je došao BMW E60 nakon E39 ![]()
![]() |
#791 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Poanta i je da auto srednje klase izgleda "bolje nego što treba", da izgleda kao auto iz više klase. Tko ima para za novi A8? A ako A4 izgleda gotovo jednako dobro, te je puno pristupačniji, ne vidim u tome ništa loše, naprotiv, to je hvale vrijedan podhvat. ![]()
![]() |
![]() |
#792 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@bojanzd Bash to. Svi su prelsicni. Da se mene pita uzeo bih e46 sa 193 ks , ubacio plin unutra (nema se ![]()
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hammer, Ima ih dosta sto imaju para za A8 ali bas ne prolazi kod nas kao sedmice i S klase. Danas sam bio na skupstini jedng dionickog drustva na koje su se sletili direktori iz 20tak firmi i bilo je svega na parkingu medu ostalima 3 nove 7mice, 1 S klasa, pheaton, X5 i par Hondi ali Audijiu ni traga..Neki dann sam bio isto na slicnom dogadaju i ista stvara, osim jednog RS6 kojeg nebi ni skuzio da je RS6 da nisam slucajno vidio velicnu prednjih diskova pa sam tek onda poceo uvidat ostatak. Meni zadnji A4 bolje izgleda nego bilo koji do sad..Straznja svjetla i njuska su mi predobri ali daleko od toga da 3 ne izgleda dobro. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.10.2011. u 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A nakon E39 (a bome i E38) niti jedan bmw nije i neće biti tako i toliko lijep i srcu drag. Kakav E60, ne dolazi u obzir.... Pogledaj samo ovo ili ovo ![]() Svevremenski dizajn, neponovljiv....
![]() |
![]() |
#795 | |
|
Citiraj:
![]() Mogu si i ja priuštiti A8 iz 2005.g. (ili ekvivalentnu sedmicu/S-klasu) ![]() ![]() ![]() A moram priznati da baš nisam primjetio ovaj fenomen uzimanja S klase i sedmice ispred A8. IMHO zadnji A8 (a i starije A8-ice) pobriše pod sa bilo kojim od ta dva ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.10.2011. u 03:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.10.2011. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
U kojem segmentu a8 pobriše pod? Ovjesa (informiraj se malo o bmw-ovim ovjesima). Udobnosti i luksuzu (760iL Yacht Edition). Motorima (V12 mercov ili V12 twin turbo u bmw-u naspram vw/audi izmišljotine od W12). Itd. Da se razumijemo, to je sve Premium segment, i tu nema lošeg automobila, sva tri su to (uz recimo LS600h i još poneke druge 'autiće' tog ranga), vrhunski automobili. Napisati da bilo koji pobriše pod sa ikojim drugim tog ranga, je u najmanju ruku na razini klinje od 10g. Citiraj:
![]() (a i što se uvaženog kolege čekića tiče, i on radi za 5-6k kn plaće i vozi fikusa, a kredu može danas svatko dobit pa reć vid me što sam baja kaki afto vozim ![]()
![]() |
![]() |
#798 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne brini se halos, ja vozim renault 4. ![]() I koliko god para ima, jedino šta će se dogoditi jest da ću moddati malenu rugobu. ![]() Nijedan auto ne ulazi u zavoje ko malena rugoba! ![]()
![]() |
#799 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Da, da, to su definitivno zadnje prave hard core BMW serije (38/39/46) čiji dizajn neće ostarit. Pa pobogu evo praktički u dvorištu mi stoje svaki dan E30 i E32 i to su, meni barem, još uvijek lijepi auti tj tipičan BMW. Ovo danas je limunada ali opet navikneš se. I da, E46 forever ![]() http://www.bmwblog.com/wp-content/up...BMW-M3-CSL.jpg http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/m3-csl.jpeg http://www.bmwblog.com/wp-content/up...13701_1024.jpg Citiraj:
![]() Ukenjao sam se prvi put kad je kolega uletio u rotor s četvorkom i nas troje nutra ![]() Nisi nisi, ne brini, ja vozim Kiu ![]()
![]() |
![]() |
#800 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Sorento, 2009., full oprema ![]() Vise se ni Kia ne podrazumjeva pod jeftin auto vec ih ima i fajn skupih ![]() eh da je para da se ovo uzme, nikakva m3 kockica mu nemoze bit ravna jednostavno ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 19.10.2011. u 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#802 | |
|
Ma kojih crnih novaca? ![]() 20-25k € je u igri, od toga bi 15-20k bilo "staro za novo" i kakav kraći kredit ![]() Za Boga miloga, dal u svakom postu moram pisati karikiram. ![]() Razliku između ovjesa kod ta 3 auta će primjetiti ravno 1% vozača. O motorima uopće neću pogotovo ne o bijesnim V12. Svaki motor u entry dijelu premium klase je dobar, dakle V8 za "smrtnike" (3,7l, eventualno 4,2l kod Audia i ekvivalenti kod ostalih) Citiraj:
![]() A auto sigurno nebi kupio zbog "look at me" fenomena koji Hrvati imaju nego zbog sebe i ljubavi prema autima ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.10.2011. u 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#809 |
Moderator
|
:konj: ![]() najduže od svih tih nabrijanih... imao gt150, extreme 80, silvervision i sad ove s kojima sam najzadovoljniji do sada. međutim nightbreaker plus je preskup, a isti vrag ko i bosch 90+ kojeg sam vidio za nevjerovatnih sub-200kn za par. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Moderator
|
Ma meni set iz Getroa za 50 kuna radio 2 godine prije neg su crkle. ![]() A obične Valeo/Bosch isto tak po dve godine. Ne znam zakaj bi dal 200+ kuna za dve H7.
![]() |
|
|