|
![]() |
#722 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zeni zivot prolazi pred ocima ![]() EDIT: E ovo je sleeper ![]() + prigodna slika ![]() http://www.pohrani.com/f/46/7a/23JDynPK/2jzswap.jpg I da se još malo nasmijete. (prebaci na 1:08) ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 12.10.2011. u 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Moderator
|
![]() |
#731 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Schumi u FXX, sluske do kraja obavezno Btw, ovo inace dobivaju vlasnici FXXova. Trackday evente sa Schumijem i ostalim legendama f1 sporta.. Ovo je moje poimanje uzivanja u autu. Ne drift ili trackday.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.10.2011. u 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#734 |
Moderator
|
![]() |
#735 |
Premium
|
Ja zadnjih par godina svladavam cestu Gornja STubica - M. Bistrica. 100% rally etapa sa serpentinama, mosticem, par brzih ravnica i par grdih L. zavoja. Kad dodes tam tek vidis koliko ti je auto u biti slab i pun nedostataka. Spust pream Staroj Baski na Krku je meni jedna od nasih najcesti i steta kaj nije duzi.. Karlovac - Delnice je bio moja cesta za ganjanje i do prije par godina nisam nikad htio ic po autoputu jer sam se tam znao tak dobro izgustat da mi se vise nije ganjalo ostatak godine. Nakon Delcina se treba skulirat je postaje jako opako i tam sam se znao izokretat ko budala u onim ostrim zavojim sa asfaltom koji postane klizaliste kad padne par kapi kise. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.10.2011. u 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Brat od Đon Vejna
|
Ma ja jos ni vozacku nemam, to su samo mastarije ![]() ![]() Neki fini 190 sa 220 CDI motorom unutra bi bio ![]() kao ovako nesto: http://green.autoblog.com/2009/09/03...-engine-jumps/
![]() |
#737 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
_______________ Nego baš sad gledan TD, dobro su napravili ovu zvjerku iako mi Ferrari ima bolji motor (NA ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Moderator
|
Unti, kako pere stodvajestrojka ![]() Kaj je najboljeu kvartu ima jedan deda baš takvog karavana 300 turbo-diesel ![]()
![]() |
#739 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Pa sad ti imaj novce za trojku sa malo "poštenijom" opremom kupi nešto drugo ![]() Ali ako se mora zadovoljiti sa entry level opremom, mislim da će Audi dati više za istu cijenu.
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
|
Bja001, Nije nuzno zesce jurit za dobru zabavu na takvim cestama, niti to gume i ovjes dozvoljavaju a jedino jedino sto me znalo lupit po dzepu su prerano unistene gume. Nije to ni sport nego cisti gust. A4 je totalna zvijer cak i sa baznim TDIjem i nema potreba za skupljim i jacim. Ja ga vozio u Pulu proslo ljeto, autoputa nije vido, osim kad sam isao nazad i vau. 140ks nije samo nego je sasvim optimalno..Osim toga auto je prekrasan kad ga se malo bolje pogleda, bar meni. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.10.2011. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Moderator
|
Citiraj:
Pa opće je poznato da im oprema diže cijenu u nebo ![]() Njih se u biti najviše isplati kupit par godina stare jer tada dosta izgube na cijeni. Naravno s urednim papirima i servisnom.
![]() |
![]() |
#742 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Vec prije sam slinio na to ![]() Samo kaj je u toj w123ki malo jaca masina, i gro jaca (veca) turbina ![]() Inace na videima je prikazano zaprasivanje protiv komaraca ![]() @ wolv: ma znam kaj je nutra ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 15.10.2011. u 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
|
Citiraj:
Ma jasno ali u BMWu ipak malo pretjeruju sa cijenom opreme. Uzmeš trojku i natovariš ju sa ajmo reći skoro pa full opremom i zalaziš u teritorij petice XDrive sa jačim motorom i nijansu slabijom opremom ![]() (karikiram naravno, ali you get the point) Iskreno auto mi se presviđa, kao i trenutna trojka, i danas razmišljam o uzimanju 2 godine stare trojke. Malo me mući što se rijetko nađe neka sa manje od 70k km na sata (a možda je i na tu cifru vračeno) Ono što mi pravi problem kod BMWa je da me njihova entry level oprema ne zadovoljava ni najmanje, pa koliko god auto bio dobar mehanički, ja želim i hrpu goodies-a unutra ![]()
![]() |
![]() |
#744 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nutra je 300TD šestak iz E-klase (W210), u W123 je bio petak 300TD, + Garrett GT40 ![]() Al zabavno je vidit w123 T model uz silviu na stazi ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 15.10.2011. u 00:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Premium
|
Citiraj:
BMW 318d Joy Edition paket uključuje: - automatski klima uređaj, radio BMW Professional s CD playerom i 6 zvučnika, BMW 16`` Double spoke 268 naplatke od lake legure, putno računalo, stražnji PDC, kožni, sportski upravljač s multifunkcijskim tipkama, senzor za kišu s automatskom kontrolom dugih i kratkih svjetala, ABS, DSC, CBC, svjetla za maglu, naslon za ruku sprijeda. Kosta ko Passat sa 2.0 TDIjem. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.10.2011. u 00:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Evo službeni cjenik i popis opreme.
![]() |
![]() |
#749 | |
Premium
|
Citiraj:
Svake 4 godne i cesce sudjelujem u kupovini novog i uvijek je istina osjetno povoljnija od cjenika. Prije 1 mj smo kupili C4 za 105k koji je u cjeniku iznad 120k i to smo je odvezli drugi dan doma iz Salona u Jankomiru. Kad smo kupovali SX4 direktor je psovo i reko da nam nikad nece prodat auto po toj cijeni, da je to bezobrazno itd. ali je na kraju popustio i odvezli samo 4x4 auto po cijeni 2wd i jos smo ga na kraju uvjerili da nam da finije tepihe, upaljac i pepku.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
|
Citiraj:
No ipak ovo je BMW i Tomić a ne Citroen ili Suzuki ![]() Razlika je u tome što Tomić može čekati i prodati će auto po svojoj cijeni, drugi si to ne mogu priuštiti.
![]() |
![]() |
|
|