|
![]() |
#13713 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam sve blize odluci da upiknem Strivea...zato i pitam za razliku izmedju Monarcha RT3 i RP23, he he...bas me zanima oprema i cijene za 2012.g., kako god bilo u odnosu na ostale bit ce opet best buy...ak´treba budem posudjival pare od bolje polovice (znam da nisam jedini... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13714 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13716 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Znam da su karbonci Ransomi pucali, ali po onome kaj su dečki tamo napisali, ispada da i aluminijske odlaze. Još je ona ponuda za Haro x6 16" za 1500kn najbolja. Singlepivot, malo se fleksa i teža je, ali ne znam jel kome puknula tu kod nas.
![]() |
![]() |
#13717 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
1. Da se mogu hvaliti da imam FS bajk i da ga vozam po sljemenu ![]() 2. Zato kaj mi je the55mic rekel da je on sa svojom fulkom dobil i par ogromnih Cojones pa da se mogu i ja konačno praviti da se nebojim spustiti niz neki drop ili skočiti neki jump ![]()
![]() |
![]() |
#13718 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#13719 |
Moderator
|
![]() |
#13721 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
to je 36 ak se nevaram..previse hoda za 32..jedino ak nije talas al nevjerujem..nije vuco na toj strani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13723 |
Moderator
|
36-ica je, vidi se po nogama (barem sam mislio da će se vidjeti ![]() ![]() Talas nije (neda se spustiti na meni potrebni hod trenutni), ali je RC2. Ići će na 140mm kad nabavim spacere, ovako se ne može voziti nikako. Sa 140mm naprijed bit će niži nego sa Revelationom, ali 36mm noge se ne mogu usporediti sa 32mm, koliko god jedan Revelation bio čvrst. Ovo i kotači su za budućnost, kada će doći jedna 160mm rama.
![]() |
#13724 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
si ti svjestan koliko smjesno izgleda taj rotoric naprijed ![]() ![]() ako netko treba isprobati kako koci Formula K24, moze se slobodno javiti, danas sam ih slozio kako treba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13725 |
Moderator
|
To je jedino kaj sam imao pri ruci da probam ![]() Što si uradio Formuli da je proradila ? Znaš da sam ti rekao zadnji put kad si mi malo dal da probam kočnice, da nisam baš bio previše oduševljen. Iako si ti tvrdio da se treba ići 5min spusta prvo da se zagriju pakne ![]()
![]() |
#13726 |
Avocado
|
![]() |
#13727 |
Ex-Gastarbajter
|
pakne su vec pri kraju, i iako to znaci da obicno slabije koce, ja sam si nastimao calipere, a valjda tako dobro, da me je sad strah i kotac skinut dolje... i nasao sam si takav sweet spot sa rucicom da je to cudo ![]() uglavnom, grizu jako, ali je sve jako fino moguce dozirati (formula, jel) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13728 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13729 |
Ex-Gastarbajter
|
sintered znaju zvonit i kad se ugriju i kocis jace. celjust je bila malo u stranu, ali ne na koso. rotor je onaj formulin 200, pa taj nije ravan ni nov, a kamoli na 9mm QR. kocnice su bile na grebenu na jedno paljenje na brzinu, i sad je valjda sve leglo kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13730 |
Avocado
|
![]() |
#13731 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Al malo mi je 16" ipak pre malo. Dario ima 18" pa se osjecam skuceniji nego na svojoj od 17" Lijepa vilaj Vuco, nadam se da bu te dobro sluzila ![]() Jbga, ja sam imao u planu Sljeme ali sam malo pobrko datume tak da sam ovaj vikend na utrci na Cresu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13732 |
Avocado
|
max, koliko si visok? 16" kod mene na 185 visine, toptube je nešto dulji nego kod shifta 18", s tim da je kut seattubea manji, što će reć da se sa izvučenim sicom dobije još veći efektivni TT. ![]()
![]() |
#13733 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Od stvari koje prodajem (rama i wheel-set) vas bi najviše mogla zanima vilja. RS Tora 318 (85mm-130mm U-Turn) je na prodaju, servis obavljen danas i do prodaje se neće koristiti. Za dan-dva ide "među masu" stoga detalji i pitanja na PM.
![]() |
#13734 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ko i ti negdje. 2-3cm nizi. Probo vozit Darijev i fakat mi je bio nekak skucen. Mogu sa koljenima mjenjat brzine ![]() EDIT: Citiraj:
Cuks bu poludil ![]() A lijepo sam mu reko kaj ce mu mobitel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13735 | |||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Moj Focus ima 585mm horizontalni TT za usporedbu.
![]() |
![]() |
#13736 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
moj ima TT 570 i taman mi fali jedno 2-3cm da je TT duzi. Jedini bed mi je kaj nemam nigdje isprobat kak bi mi pasala rama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13737 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Hehe znao sam da je vilja, a probo si se zlagat da Rev ne ide nikam. Sad burazu Rev taman na Propheta a ti kemijaj s ovim. Meni nikako nije jasno kako tako ružnu boju lowersa može Fox sebi dopustit al ko ih jebe, glavno da radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13738 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() A nek ti veli i koliko je izgubio gušt i koliko ga mami HT opet... Kad ga kupiš daš mi đir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13739 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Mislim, moj buraz je isto tak neš tražio da bi na kraju skužio da mu i 620mm na Prophetu odgovara (iako, kad oš neku ramu, sve ti odgovara). Sve je stvar kak se osjećaš na bajku. Nek ide guzica iza sica bez problema i to je to. Citiraj:
Ako treba, poslužit će burazu dok si ne nađe vilicu. Iako ne znam kako će voziti bez Uturna. Kad srale nabavi sebi Uturn oprugu, složit ćemo i mi od Reva U-turn. Bit će 100g teži (točno 1720g), ali hej - na Uturn se pi*ke ljepe samo tako ![]()
![]() |
![]() |
|
|