|
![]() |
#1 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Radeon 9600Pro, FreeFireGL driveri i profi OpenGl CAD
Pozdrav drustvo! Nesto nisam pri lovi,a doslo je vrijeme da se ipak zamjeni moja trenutna grafa. Kako mi je dat 1000kn za novu GF6600 puno (jer nemam toliko love ![]() ![]() E sad... preformanse te grafe pod D3D i OpanGL igrama su mi sasvim poznate, i meni dovoljne. No to me ne brine. Brine me to sta znam da neki profesionalni programi tipa Catia i I-Deas ne prepoznaju openGL podrsku. Buduci da ponekad koristim navedene programe, zanima me da li bi se taj problem mogao rijesit sa FreeFireGL driverima(ne znam da li ih je netko isprobao) tako da aplikacija prepozna grafu kao FireGL T1-128 (ako se ne varam to je oznaka)? Mislim, ako ce to tako radit..onda mi je to zanimljiva opcija ![]() I sad mi je palo na pamet..je li netko probao pokrenut Doom3 sa FreeFireGL driverima i napravit bench? Bas me zanima da li bi i tamo porasle preformanse... hehe
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Perfomanse u DOOM-u sa FireGL driverima će ti samo pasti u odnosu na "vulgaris". Ako hoćeš "i ovce i novce" napravi si dual-boot i na jednom drži uobičajene stvari i igre, a na drugom ono za kaj ti treba FireGL. Ili još bolje probaj nabaviti soma kuna i napravi isto sa 9800 PRO, ima moddana jako dobre perfomanse u profi aplikacijama a tjera i sve nove igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() To sa Doom-om mi je samo palo na pamet kao nesto sta bi bilo zanimljivo probat..ono, uz razne optimizacija ukljucene.. cisto iz znatizelje. A pitanje sam postavio jer me zanima da li je netko uspjesno uspio moddat na taj nacin neki Radeon9600np/Pro/XT
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Radeon 9600Pro, FreeFireGL driveri i profi OpenGl CAD
Citiraj:
Ja sam bio uspešno modovao grafičku pomoću FreeFireGL 6430 i ForSage 4.3 drajvera, ali pošto se ne bavim modeliranjem vratio sam prethodne drajvere (Omega 5.2). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
naime sa svim novim drajverima ATI radi shader replacement za Doom što omogućava daleko bolje performanse probaj isključit A.I. u CP-u i vidjet ćeš prilično slabije rezultate u doom-u posebno kod high end grafa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Moraš uzeti Omegu i instalirati prilagođene drivere da bi uopće igrao... Ili ručno moddati Catalyste da ih zezneš i da prepoznaju FireGL kao neku drugu grafu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kad se instaliraju ti Ruski FireGL driveri jel treba skidat dodatno neki Control Panel. Osim profila za profi aplikacije defoltni Control Panel je dosta siromašan opcijama. Pričital sam u README da se za 3DMax treba skinut nešto dodatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |