|
![]() |
#12488 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
bio sam gore i nije prevruce jer nema sunca predvecer na toj strani...samo treba malo volje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12492 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo da i ja malo zaspamam ![]() Bio sam danas kod Vuce. Nosio sam mu moju strelu (Dart2) da otvori i pogleda. Kad smo otvorili vilju apsolutno nista nije iscurilo od ulja van jer ga nije ni bilo ![]() Covjek mi je to poservisiro kako Bog zapovjeda, nalio ulja unutra, ocistio, itd. Dojmovi: moj Dart je postao Reba ....je, mos si mislit ![]() Salu na stranu, vilica sada radi puno mekse, ugodnije. Stvarno se osjeti pomak. Eto, ovim putem mu se i zahvaljujem i preporucam svima da pohrle kod njega na servis ![]() A sad odoh malo skakutat oko zgrade sa "novom" viljom ![]() Btw, @Vuco - popravio sam ciklokomp. Tenkre sam strgao zicu kad sam busio ono kuciste. Zalemio sam natrag i sad radi ko beba ![]() EDIT: mozda vam se i ja pridruzim na Sljemenu u nedjelju. EDIT2: Dodjoh sa voznjice. Malo su me ljudi cudno gledali u parku kad sam se sa bajkom zaletio niz stenge. Strela radi ko avion ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 25.08.2011. u 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12496 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima li interesenata za šumsko putovanje u nedjelju ili ćemo svi cestom? haha ![]() Upravo sam se vratio sa night ridea, 50km, prošo cijeli novi zg i centar prema zapadu, nakon 22h se fino da vozit, prije ne baš.
![]() |
#12498 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Rezanje gornjeg djela opruge za 1cm ? Spustilo bi vilju na 130mm, makneš 40mm uturna i dobiješ 90mm na krajnjem položaju. Samo nikad nisam dobro gledao kako je Uturn opruga gore spojena sa čepom (sve se nekako mora složit u procesu montaže, što znači da u velikom broju slučaja se da i rastaviti). Sad je pol 2 u noći al brijem da nisam previše fulao ![]()
![]() |
![]() |
#12499 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12500 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma pitam iz znatiželje, ne neke realne potrebe. Samo što sam onda počeo mislit i bio budan do 3 ujutro. Ali kad bih htio dobiti 1cm nižu vilicu, ne bi li onda stanchioni potonuli taj 1 cm dublje u lowerse, odnosno tukli u dno lowersa? Kad bi se rezala opruga, ne bi li tad ona postala i "mekša" u smislu ista težina sad sjeda na kraću oprugu istog materijala? Mislim to je neka moja logika, nikad nisam vilicu otvarao. Srale, ti si uzimao Sektora 110-150 nakraju? Ako da, gdje i za koliko? Pitam za frenda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12506 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dug i trnovit je put do nečega kao što je vucin revelation ![]() Sad imaš Darta 4 pod nogama, peri deri, bar ti ne bude žao ak ju potrgaš ![]() -- Jel itko ikad mijenjao oprugu koja napinje kavez zadnjeg mjenjača? U prilici sam nabavit X9 po 200kn i samo to treba mijenjati, a kako imam X5 za smeće, iz njega lako mogu uzeti ju. Na X5 je opruga samo razapeta među dvije "osovine", pretpostavljam da je tak i na ostalima, al kako se najmanje mučit? ![]()
![]() |
#12507 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12508 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Sto se tice nedjeljnje voznje, mozda se i ja prikljucim ekipi sumara (mislim da je destro reko da bi on iso sumom) ALI nisam posteno vozio bajk mjesec dana, a i alergija me muci pa bi to bio jako spor tempo ako bi se opce i odlucio ici, a to zavisi u kakvom stanju ce mi biti oci taj dan jer ovo drugo me toliko i ne smeta. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 26.08.2011. u 11:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12509 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12510 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Max, sigurno nemam headset koji ima 1 cm viška s donje strane ![]() Hmm Srale, i nisi se usrećio pretjerano s tom cifrom :/ budem kontaktirao Romana da vidim da li on može pribavit. Koju oprugu imaš unutra? Meni je ova defaultna kao mekana a imam 71 kg kad se najedem janjet'ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|