|
![]() |
#12421 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#12423 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#12424 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
U keindlu su uvijek hutchinson bile po 35kn par. Čini se da je serija loših prošla jer moje ne puštaju ![]() EDIT: pa jeste vi išli mijenjat te zračnice? Nema šanse da bi se pozdravio sa 70kn, deda... ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 22.08.2011. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12426 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A u Protei taj isti duo-pack raspakiraju i prodaju ti jednu za 25kn. :/ Super drže, samo sam sad promijenio kotače i po novom trebam francuski ventil. U DSG-u zračnica 35kn ![]() Kendine iz MP-a su užasne. Isto kao i Continentalke iz RJ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12427 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja imam kontinentalku kao prednju jer mi je prednji kotac auto ventil i nikakvih problema, zadnja mi je isto iz kompleta hutchinson i nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12428 | |
Avocado
|
Citiraj:
Kupuješ najjeftinije. Nakon što sam vidio kak frajer složi tubeless sa 20" zračnicom za prilično malo vremena i bez velike muke, mislim da će mi jednom dojaditi stalno mijenjati zračnice i složit ću ghetto. I onda sljeme bez ikakvih ruksaka odpedalam bez straha, to mi je želja ![]()
![]() |
![]() |
#12429 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja uzeo danas torbicu ispod sica, stane nutra zračnica i alat i par sitnica. Sve samo da se riješim ruksaka. Kad potrošim stražnju gumu slažem (ispravnije je reć neko drugi će mi složit) ghetto, jer je ova guma previše puta probušena, i nemre se ghetto napravit, a ne baca mi se guma na 80%. U svakom slučaju ruksak bye-bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#12431 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Mali off-topic :D
U nedjelju nisam biciklirao, malo sam se zanimao za auto-moto sportove i uslikao sam usput par fotki ![]() http://www.flickr.com/photos/46464692@N08/ Nadam se da ćete mi oprostiti off-topic ![]() Live long and prosper ... Zadnje izmijenjeno od: Pacifist. 23.08.2011. u 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12432 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@Nik, prekrasno, i kao i obično od tebe, vrlo detaljno! Samo da ti još pohvalim bolju polovicu, jerbo na toj temp (a rekao bih i na normalnoj) preći u jednom danu skoro 100 takvih km to je pothvat vrijedan svake pohvale ![]() Pozz!
![]() |
#12433 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Tx, cura je pedaliranje dobro podnjela, ali smo iduci dan 6h veslali u mini raft camcu po Kupi - e to ju je satralo. ...inace smo u subotu gledali ekipu koja se spusta po zavojitoj cesti na longboardovima. Snimio sam zagrijavanje i 1. krug natjecanja i utrpao sve u jedan 10min filmek. Nije neka kvaliteta jer je snimano s mobacem ali se vidi cist ok. FILM Organiziran je nekakav kamp, skupilo se 200tinjak skejtera iz cijelog svijeta, 7 dana ...stvarno jako zanimljivo. U drugoj polovici filma izlijecu u zavoju samo tako ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.08.2011. u 07:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12434 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
@Nik: svaka cast curi, da bar moja oce u takve avanture. Jel neko zainteresiran za sljeme danas? Oko 9 kod tunela? edit: mozete me dobiti na br: 0918983261, poz
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 23.08.2011. u 07:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12435 |
Premium
|
slike su na Picassi) je isplanirala Tajci a ne ja...i to jaaako detaljno, s kartama, cijenama, linkovima, varijantama A+B, sve poslozeno u jednoj Excel tablici odvojeno bojama. -->
Kaj reci, profi priprema za izlet. Samo sam kliktao po tablici, nikakvog dodatnog posla za mene, osim sjesti u auto i odvesti se na mjesto startanja ![]() [edit] Ako nekome treba jeftina a dobra lampa za voznju gradom, preporucam Flood-to-Throw Zooming Cree P4-WC. Za 12.3$ dobije se lampa, super cvrst mount, i tri AAA baterije - stvarno jeftino, a lampa super svijetli, ima siroki snop koji se po zelji moze regulirati. Za te pare bolje ne moze. Sve te aktivnosti (Bajk, raft, planinarenje --> slike su na Picassi) je isplanirala Tajci a ne ja...i to jaaako detaljno, s kartama, cijenama, linkovima, varijantama A+B, sve poslozeno u jednoj Excel tablici odvojeno bojama.
Kaj reci, profi priprema za izlet. Samo sam kliktao po tablici, nikakvog dodatnog posla za mene, osim sjesti u auto i odvesti se na mjesto startanja ![]() [edit] Ako nekome treba jeftina a dobra lampa za voznju gradom, preporucam Flood-to-Throw Zooming Cree P4-WC. Za 12.3$ dobije se lampa, super cvrst mount, i tri AAA baterije - stvarno jeftino, a lampa super svijetli, ima siroki snop koji se po zelji moze regulirati. Za te pare bolje ne moze. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.08.2011. u 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12437 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#12438 |
Avocado
|
Pa dođeš im tamo sa zapakiranom jednom gumom i kažeš im: napumpajte. Nakon prve gume bi mi sumnjivo bilo već... Al doro, ja sam više ko Nik, ak mi neš ne paše idem do kraja ![]()
![]() |
#12439 |
Premium
|
To se ne prodaje, Bozesacuvaj ![]() A sto da snimam - voznju po cesti, za camac imam rentanu kacigu na koju ne mogu staviti kameru...kamera mi je jedino falila za snimanje skejtera. Danas picim za SLO, skupa s kamerom, a frend s drugom...bit ce atraktivnih snimki ferate i visokog gorja...sutra ce kamera u pogon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12440 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo ja rjesio sljeme. U 12 sam vec bil doma. Onaj izvor, jedino cem se radujem na usponu, uopce ne curi. Cekal sam 3 min da dojde jedna kap i nisam ju docekal...
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#12444 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Fora inovacija: Samopumpajuća guma =)
![]() |
#12445 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko sam skužio nema neki graničnik ????? "Pumpaš" do mile volje, dok ne grune guma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12446 | |
Avocado
|
Ja sam shvatio da ima granicu, ovisno koji tip gume kupiš, no kako je to izvedeno nije objašnjeno. Citiraj:
![]() |
![]() |
#12447 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jeste vidjeli ovo sram x.7: shifteri, prednji i straznji mjenjac + sajle = 107$ sram x.5: sve isto = 83,60$ sram x.4: sve isto = 57.70$ pitanje je da li je roba orginal al mislim da ne bi trebalo bit problema, razmisljam da budem pohlepan i narucim jedan x.7 set i prodam svoje stare siftere i mjenjace, ak stavim oglas na njuskalo mogao bi vrlo lako i na nuli zavrsit ![]() takodjer, ako netko ima nekakvih saznanja, kupio bi si windstop navlake za biciklisticke tenisice, dakle ono cudo sto se navuce preko tenisica da mi se noge ne smrznu po zimi, ne zanimaju me marke, zanima me da stvar radi i da je cijena prihvatljiva studentu koji je zagrizao u crni fond (citaj e-bay i slicno) ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 25.08.2011. u 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12448 |
Avocado
|
Opala! Pa ovo je mrak. Cijelo vrijeme tražim stražnji mijenjač, a dobijem dva i šiftere za 150% cijene novog stražnjeg mjenjača kod nas ![]() Samo... gdje tu piše koliki je cage, kakav je pull i clamp prednjeg mjenjača?
![]() |
#12449 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ne pise, pull bi se mozda dao vidjet sa slika al nisam bas u tome, cage mi se cini ekvivalent long cageu na shimanu, ne znam jel sram ima neko svoje ime za to malo je rizik al gledao sam u maratonu, i ak ovo ne ocarine, jeftinije je 250kn nego tamo, cijene kod nas nisam ni gledao ![]() edit: mozda bi i ovo moglo bit zanimljivo ekipi s fulkama epicon 200mm rear shock = 80,50$ Zadnje izmijenjeno od: hash. 25.08.2011. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12450 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Evo uspio ga složiti. Uložio za dva rabljena kotača, nove gume , nosač sjedala i majstor oko 520kn. Imam tri vožnje iza sebe, prezadovoljan. U fazi 2 namjeravam nabaviti novo sjedalo i kvalitetnije točkove. Budem dodao i sliku. Evo slike starog-novog ljubimca, te ako može dva pitanja da ne idem po drugim forumima: http://imageshack.us/f/801/picture001b.jpg/ Kojim redom da kompletiram opremu (za biciklo i oprema za mene pošto nemam ništa od iste mislim odjeća, obuća i sl.) Drugo pitanje kojim programom presnimiti svoje rute na komp., te da li za to treba GPS uređaj. Zadnje izmijenjeno od: begi. 31.08.2011. u 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|