|
![]() |
#12391 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12392 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja sam danas prošao pokraju ukupno 6orice koji su se spuštali, za prvu trojicu koju sam sreo kod Adolfovca oko 11 sumnjam da se samo prave mutavi jer imaju ok bajkove, a za drugu trojicu koji su se skoro sasuli kod izvora nešto kasnije vjerujem da ni ne znaju za ikoju stazu, što ih ne opravdava, s tim da su mi prva trojica daleko mrža. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12394 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
To bi značilo 9 tunel. Barem za moju trenutnu životnu formu ![]() Oš tako ? Uz minimalna stajanja do pol 11 smo gore. Računam mali odmor gore i onda 1h spust + do kuće. Naravno, velim - to je bez bušenja guma. A uvijek kad nemam zračnice znam što će se dogoditi ![]() EDIT: Gledao film pa zaboravio koliko je sati. Ja ću 90% ziher gore ići. Tak, 9 tunel. Još se ujutro javim ak idem (ak ne idem ili se ne javim ili se javim ![]() ![]()
![]() |
#12397 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
zanimljivo je da kad idem prek tjedna isto obavezno sretnem par njih kak se spustaju po lojsteku..i to rjetko ko ima manje od 33godine...nije ni cudo da nas onda nevole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12398 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Možda neću ni morat kupovat tu balaklavu, imam ih par, original od spec. pol. ![]() Pitanje je dal će to bit puno predebelo/pretoplo, preostaje da vidimo u praksi za kojih dva-tri mjeseca.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12399 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam gore, ali kasnio sam pa sam tek u 9.10/15 bio kod tunela, a nije bilo vuce pa sam pretpostavio da je vec krenuo. Anyway, moze li mi netko na mail poslat kml neke normalne staze za natrag, imajuci na umu da se spustam sa stock t(D)rekom 4300. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12401 |
Premium
|
Lidl, 22.08 AKCIJA - ona torbica za ispod sica, se zapravo transformira u ruksak, ne dobije se nikakav alat, sta ce mi onda to, nisam ju kupio.. Velika pumpa sa manometrom izgleda dosta kvalitetno i robusno, tezina, izrada itd.. Mala pumpa za na bicu takodjer je dobre izrade, robusna, malo teza, nije jeftilen, preporuka.. Led lampa i straznje svijetlo isto su dosta kvalitetni, dobije se 6 ili 8 baterija, onih kao za daljinac.. lampa je velika oko 10cm i 5 cm sirine.. straznja je klasicna.. Rukavice za 39 kn su cisto ok, makar ja nebi nikad takve stavio na bicu, puno vise preferiram bez prstiju.. Gel navlaka za sic je sasvim u redu, dobre izrade ali sumnjam da nekome od nas to treba posto skoro svi imamo uske "trkace" siceve.. Sve u svemu, kvalitetni proizvodi, za taj novac savrseni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12402 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Moje iskustvo s Lidl proizvodima: brzinomjer - rikavela nakon 20ak dana rukavice bez prstiju - sranje, neudobne, klize i usmrde se nevjerovatno mala pumpa - mogla je napumpati do 1bar i zdravo kanta za smeće velika aluminijska pumpa - odlična trekking hlače - također odlične |
![]() |
![]() |
![]() |
#12403 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja kupio pumpu. To je ona ista kakvu ima 2 die 4. Meni je to sasvim ok! Još se i nosač dobije tak da je na bike-u. EDIT: Pumpa na bicu http://www.pohrani.com/f/2n/lV/1sOfTN9D/2011-08-22-135302.jpg BTW: dajte mi par ducana koje vrijedi obic za semi slick gume. Vruce je pa bi potragu smanjio na minimum i što prije to kupio jer sutra ili prekosutra ujutro napadam opet doma s bicom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Blue_Fatal1ty. 22.08.2011. u 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12404 |
Moderator
|
Ja uzeo danas onaj za 44kn. 30 funkcija. Da ima ime Sigma koštao bi 10x više valjda ![]() Malo jeftino izgleda sa onim plastičnim vezicama, ali hej - sigma je sa 2 "o-ringa" koštala 150kn ![]() Nek izdrži kao sigma i ja sretan. P.S. Frend ima dan danas ciklokomp iz lidla kojeg je platio 18kn i radi mu, sad će biti skoro pa 5 godina.
![]() |
#12405 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo jos jednog koji je bio u lidlu danas ![]() Kupio sam: - 2 sinteticke majice dugih rukava (60kn/kom) - cine mi se sasvim u redu, pogledam jos malo bolje kad dodjem doma - zimske rukavice za bike - za 40 kn odlicne ![]() - ciklokomp - isti kao i vucin, 30 funkcija, pozadinsko osvjetljenje, mogucnost pohrane podataka za 2 bicikla. Takodjer mi se cini da temp prikazuje dobro. - stangu za zgibove - nije bas biciklisticka oprema, al ajd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12406 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12407 |
Registered User
|
Znači lidl torbica ispod sica je bezveze? Moram si neku nabavit, nosim okolo ruksak a u njemu ključevi, alat, zračnica, mobitel i dokumenti, te majica jer mi se od ruksaka uznoje leđa :/ Sve to bi stalo u torbicu, bilo bi lakše pedalirati i manje bi se znojio. Ima netko neko osobno iskustvo za preporučit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12408 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Murina, ti si ja mislim jedini kojemu je od nas rikao taj ciklokomp, meni evo radi ko vurica još uvijek a kaj se izdržljivosti tiće, pa evo ovak; ja padao nekoliko puta s bajka i jednom preko volana a ciklokomp se nikada nije ni skinuo dolje a kamoli da bi prestao raditi, nadalje, frend mi se satro s bajkom i pao je preko volana i spigao mi je shifter na toj strani gdje je i ciklokomp a i on sam je dobio poriličnu količinu zemlje po sebi i evo ga i dalje radi, ima par ogrebotina na sebi i nije mu ništa, za 45kn nema bolje! Ova velika pumpa je još kvalitetnija od one koju sam ja zadnji put kupio! Rukavice nisam vidio kao ni ovo ostalo jer me nije zanimalo! U svakom slučaju, stvari iz Lidla koje sam do sada kupovao su daleko kvalitetnije (za tu lovu) od bilo čega drugog s čime sam se sureo u našim dučanima!
![]() |
#12410 | |
Moderator
|
Citiraj:
U Novoj cesti. Samo kaj sam došao tamo u 8 i 5 valjda već i bilo je ekipe oko tih dijelova za bajk. Al to je ekipa nevjerojatna. Jedan lik je gledao naočale i prekopao sve kutije, mijenjao stakla etc. Idiot uglavnom. Išao sam rano jer sam trebao 2 brzinomjera (jedan sebi, a drugi curinom tetku koji ga hoće imati na invalidskim kolicima ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12411 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam si uzeo duge zbog zime, a i kad je malo hladnije. Nek se nadje. Bolje to nego pamuk (tog pravila se pokusavam drzat u zadnje vrijeme). Jos samo da si nabavim za zimu neke duge bicke/ vodonepropusne hlace i neku jaknu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12412 |
Premium
|
Uglavnom onu torbicu ispod sica nemojte kupovat jer je to zapravo ruksak za na leđa, tako da nije "prazna" unutra već ispunjena sa robom od čega "nastane" ruksak.. Sad mi je ful krivo što nisam u Trstu (Beps) uzeo tu torbicu za nekih 3,4 eura, bio sam kupio samo pumpu i to za 2.5 eura ![]() Zašto nitko ni riječi o onoj led lampi i stražnjem svijetlu? (80kn) Se može preko eBay-a nać jeftinije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12413 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja isto imam ciklokomp iz LIDLa isto ko i od murine i 2die4 i radi mi jos uvijek. A sto se tice bicikliranja, nisam bicikliro jos od mora jer nisam stigao, a sada me je jos copila i alergija tak da opce ne znam dal mi je pametno otici negdje u sumu, jer me dosta peku oci ![]() pa da nebi bilo da pokupim usput i neko drvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12414 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12415 | |
Registered User
|
Citiraj:
Btw prvo me na usponu pretekne neka ženska, reko samo piči mala, meni se ne da. Ispostavi se da ju kolega danijelZg zna, i tako se mi u Lugarnici dogovorimo da će se nas 5 zajedno spustit 18-20. Krenemo mi lagano kad nakon par sekundi ekipe nema na vidiku, piče svi ko nenormalni, ja po gasu i vidiš čekaju me, opet start i opet isto, ja oću poginut da ih stignem ali nema jebene šanse, reko daj bar da žensku stignem, jebote bruka, ma nema šanse izađemo na beton oni ćaskaju i čekaju mene. Ispostavi se da ja ta cura Kristina Filetin, prvakinja Hrvatske u daunhilu, na nekom Orbea hardtailu s recon vilicom piči kak ja ne bi na Gwinovom Sessionu. Bilo mi je lakše onda. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12416 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
2011-08-18 Biciklom po unutrasnjosti Istre
Napokon smo se Tajci i ja zaputili biciklima po unutrasnjosti Istre. Cilj je bio ispedalirati kruznu rutu od Buzeta na Cicariju pa preko Zrenja i Oprtalja do Groznjana, zatim se spustiti u dolinu i popeti na Motovun te preko Istarskih toplica laganini se vratiti nazad u Buzet. Odmah na startu pri pocetnom usponu na Cicariju smo poljubili makadam po kojem se meni nije bas vozilo s mojim gradskim cestovnjakom i gumama na 7 bara, pa smo se vratili i malo "skratili" rutu po asfaltu - i krivo skrenuli za Kajine. Lijepo mjesto s lijepom cestom i jos ljepsim pogledom na Buzet, tako da je ovo bilo slatko krivo skretanje, he he. Pri povratku nazad umjesto da se spustimo u dolinu odosmo mi ponovno u krivo i to prema granici. Dobro smo poceli. Nazad, i 4. pokusaj i eto nas na pravom putu. Uspon na Zrenj je prava ubitacina, pogotovo kad je vani +34C. Tajci je ustopirala jednog lokalca u terencu i kraci dio puta do Seljaka se povezla, dok sam ja taj zavrsni dio uspona gurao dva bajka a onaj polozeniji dio i vozio paralelku s dva bicikla. Islo mi je kao da se svaki dan tako vozim ![]() U Seljacima tankiramo vodu i odmaramo u ugodnom razgovoru s jednom mjestankom. Uspon do Zrenja je laganica u odnosu na ono sto je iza nas, pauza i klopa u debeloj hladovini crkvenog tornja pa pravac Oprtalj. Oprtalj je prilicno simpatican gradic, s lijepim pogledima i okolicom a najvise nas se dojmilo nazovi to dvoriste, trgic koji je u renoviranju - prodjete ispod nadsvodjenog luka i, HOP! - pravo vizualno iznenadjenje u vidu zuto obojane kuce i sitnih detalja uokolo. Prekrasno. (v. slike). Slijedi vise-manje laganini voznja nizbrdo do Groznjana. Njega smo uvrstili na popis tek na savjet frendice koja je rekla da nam je bolje obici Groznjan nego Motovun. Kako je samo bila u pravu. Za nas je Groznjan pravo otkrice, fenomenalno mjesto, s umjetnickom notom. Svako malo se iz neke kuce cuje muziciranje - violina solo, klavir i flauta, violina i celo. Secete uskim ulicicama, gledate sto se nudi u brojnim umjetnickim galerijama a prati vas ugodan zvuk violine. Najvise slika u albumu je, vec pogadjate, iz Groznjana. Spust po bijelom prasnjavom putu, u duzini od cca 6km je za mene i moj bajk bio prava koma, zglobovi na rukama su dobili po tamburi, ali na svu srecu nije nista bilo biciklu, no zato je Tajci na ravnom i cistom asfaltu probusila gumu. Nakon Groznjana, Motovun je na nas ostavio nekako mlak dojam, (pre)vise je razvikan, s previse turista koje se dovozi autobusima a jos i treba dopedalirati na to brdo. Da se razumijemo, Motovun je lijep, ali Groznjan...to je ljubav na prvi pogled. Nakon krpanja gume, bajk pod tur i ravnicom do Istarskih toplica i nazad u Buzet. Prekrasna ruta, jako lijepa voznja, samo treba odabrati malo hladniji dan ![]() track slike Zadnje izmijenjeno od: Nik. 22.08.2011. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12417 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Lijep report kao i uvijek. A bome i voznja nije bila losa ![]() To si se vozio po mojem kraju. Ja kod Buja imam viksu i u planu mi je bilo da odvezem Parenzanu ovo proljece, ali je nes iskrslo pa nisam otisao dole, al ako ne ove godine onda sljedece sigurno idem to napraviti. Kakav vam je bio uspon na Motovun? ja sam isao pjeske gore od parkiralista i umro sam mogu si mislit kak je to odvest sa bajkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12418 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam ga ispedalirao uz jedan odmor (na tom brdu je bila opaka vrucina), a cura dogurala. Plan 1.0 ukljucivao je i voznju po makadamima...ali kako sam ostao bez Fuela tako se i plan promijenio na 2.0 i asfalt ![]() Inace taj dan sam popio oko 8l tekucine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12419 |
SCSI Freak, deda :P
|
svaka cast kolega! ![]() btw, ima li mozda zainteresiranih za Deore XT prednju nabu, srebrna, 32 rupe, komplet sa DT Alpina 3 zbicama i niplama, za 150kn ![]() ![]() edit, evo i slika diskova kaj su u prodaji... http://imageshack.us/g/835/img1716resize.jpg/
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 22.08.2011. u 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12420 |
Premium
|
Evo taman kupio kendu i reko ajd idem isprobat jedan krug na jarunu. Kao da imam elektro motor!! Neopisiva razlika! 1.75 sam uzeo i dvije zračnice za 147 kn. BTW: ako koga zanima akcija je zračnica u keindl sportu. Par 30 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|