|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() 2x512 kit OCZ Performance EL DDR400 - 1750 kn ili 2x512 kit CORSAIR C2 TwinX(CMX) DDR400 - 1630 kn Platforma: MSI K8N Neo4 Platinum AMD 64 3000+ winc. Overclock - da, ali ništa ekstremno Mislim da nebi puno pogrešio ni sa jednom od njih ali dobro bi došlo neko iskustvo, sugestija ili nešto treće u ovom cjenovnom rangu. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
SuperTalent C2 - 1024 MB kosta oko 1240 KN. www.ve-mil.hr A imas i A-Data, V-Data za 200-tinjak KN manje jos. Ja preporucam SuperTalent jerbo za te kune radi zmajevski.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, razmišlja sam i o tim dosta povoljnijim solucijama, ali nekako mi te memorije ne uljevaju povjerenje za rad u DC-u na NF4 pločama koje su dosta izbirljive (mušićave) po pitanju memorije. Možda A-Data DDR500? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Prije će ti OCZ delati problem na NF4 nego SuperTalent. Meni je taj isti SuperTalent fino delao i na DFI KT400, i na Abit AN7 u DC-u, i sad na DFI NF4 Ultra-D u DC-u. To ti je iz "prve ruke" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ništ se ne fališ daklem kakve su impresije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Jedino kaj sam dva-tri dana bezuspješno pokušavao spojit COM port sa DFI na onaj šugavi bracket sa AN7 ![]() Pa nisam imao modem... Ploču ne mogu ocijeniti kak spada kad je vozim sa S3 Virge 4MB ![]() Inače-nije loša. Stavio sam je juče na 2500MHz proc, FSB na 250 (mema je onda na kakvih 210-2 CL) i delalo je fino, jedino je pri toj frekvi orginal cooler smetnja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
ja je još nisam uspio pogledat ali budem vjerojatno vih dana sam kaj je skupa ko sam vrag ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Hard-mod na chipsetu radi, nabave si bridge i SLI je tu... Jebiga...taman sam je kupio-a drugi dan došla moja omiljena VIA u trgovine ![]() Ajd budi čovjek i nabavi neku X800/XL...ispale su mi oči više sa S3 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ja sam od VIA-e vidio samo Asus A8V-E ali kolko vidim nije bog zna kaj ne znam jel gde ima solteka a čuj nabavim ja nekaj sam ti frkni oni svoju X800XT ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Jedva čekam da se vrati ATI-ca unutra ![]() Kaj se tiče DFI-ja, nije loša ploča, malo više zajebancije imaš dok ne skužiš kak je clocknut ali ništa strašno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|