![]() |
Dilema ???
2x512 kit OCZ Performance EL DDR400 - 1750 kn ili
2x512 kit CORSAIR C2 TwinX(CMX) DDR400 - 1630 kn Platforma: MSI K8N Neo4 Platinum AMD 64 3000+ winc. Overclock - da, ali ništa ekstremno Mislim da nebi puno pogrešio ni sa jednom od njih ali dobro bi došlo neko iskustvo, sugestija ili nešto treće u ovom cjenovnom rangu. Pozdrav |
SuperTalent C2 - 1024 MB kosta oko 1240 KN.
www.ve-mil.hr A imas i A-Data, V-Data za 200-tinjak KN manje jos. Ja preporucam SuperTalent jerbo za te kune radi zmajevski. |
Da, razmišlja sam i o tim dosta povoljnijim solucijama, ali nekako mi te memorije ne uljevaju povjerenje za rad u DC-u na NF4 pločama koje su dosta izbirljive (mušićave) po pitanju memorije.
Možda A-Data DDR500? |
Citiraj:
Prije će ti OCZ delati problem na NF4 nego SuperTalent. Meni je taj isti SuperTalent fino delao i na DFI KT400, i na Abit AN7 u DC-u, i sad na DFI NF4 Ultra-D u DC-u. To ti je iz "prve ruke":) |
Citiraj:
ništ se ne fališ daklem kakve su impresije? |
Citiraj:
Jedino kaj sam dva-tri dana bezuspješno pokušavao spojit COM port sa DFI na onaj šugavi bracket sa AN7:( Pa nisam imao modem... Ploču ne mogu ocijeniti kak spada kad je vozim sa S3 Virge 4MB:D Inače-nije loša. Stavio sam je juče na 2500MHz proc, FSB na 250 (mema je onda na kakvih 210-2 CL) i delalo je fino, jedino je pri toj frekvi orginal cooler smetnja. |
Citiraj:
ja je još nisam uspio pogledat ali budem vjerojatno vih dana sam kaj je skupa ko sam vrag:D |
Citiraj:
Hard-mod na chipsetu radi, nabave si bridge i SLI je tu... Jebiga...taman sam je kupio-a drugi dan došla moja omiljena VIA u trgovine:( Ajd budi čovjek i nabavi neku X800/XL...ispale su mi oči više sa S3:D |
Citiraj:
ja sam od VIA-e vidio samo Asus A8V-E ali kolko vidim nije bog zna kaj ne znam jel gde ima solteka a čuj nabavim ja nekaj sam ti frkni oni svoju X800XT:D |
Citiraj:
Jedva čekam da se vrati ATI-ca unutra:) Kaj se tiče DFI-ja, nije loša ploča, malo više zajebancije imaš dok ne skužiš kak je clocknut ali ništa strašno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |