|
![]() |
#11731 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Osiguranje ti je potrebno jedino ako planiraš bicikl stavit na vlak a ti ići nekim drugim prijevoznim sredstvom. Inače u tom istom vagonu su i sjedala za vlasnike bicikala, odnosno možeš sjediti odmah do vlastitog bicikla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11732 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Radi odlicno. Upalis i rasvijetlis citavu sumu...ako nisi imao nista slicno u ruci kad je prvi puta upalis i vidis koliko baca, lagano ostanes paf...pogotovo u sumi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11734 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo uzeo i ja one naočale u Lidlu.. Za tu cifru odlično.. Samo futrolica toliko vrijedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11737 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
30kn karta, samo pazi da ti napiše za cijelu dužinu puta. Iako mislim da Vk-Zg nema presjedanja. U kojem vlaku i sve ostale bitne informaicije pišu ovdje. Ja sam prošli tjedan vozio bicikl vlakom Vž-Zg-Sb. Sve je prošlo u najboljem redu, jedino što ti dosadi sjedit samom u odjeljku za bicikle xD Ja nisam htio objesit bicikl za kuku već je bio naslonjen. Stvar je da kuke nemaju nikakvu gumu na sebi a nije mi se dao vadit karton iz torbe, pa za dobrobit prednje felge nisam ga htio objesiti. Što se tiče čuvanja, da moraš sam čuvati bicikl, al možeš sjesti odmah u vagon do tog prostora za bicikle pa imat bicikl na oku, možeš ga i sajlom zaključati.
![]() |
![]() |
#11740 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11742 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#11744 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
došla mi kamerica. trudim se frknut je na prsa, ali ne uspjevam je pozicionirat. helmet cam radi ko blentav ![]() ne trza, fps-i su solidni čak ![]() punim je pa bi mogao jednu rundu na grmu samo radi kamere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11745 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
17:00 tunel. Ja i frend idemo. Ja do 19:45 moram bit na autobusnom, pa ono ![]() Ako bi recimo nik išao na 20tku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11746 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Samo da javim da se bika lagano blizi kraju, kocnice su stigle i na srecu nisu mi udrili porez i pdv. A ramu ocekujen ovi vikend petak ili subotu. manje vise sve je naruceno i samo moran cekat da mi stigne. jel zna netko koliko tocno kosta prominit buzir i odzracit kocnicu? i oce bit dosta 80cm buzira za prednju kocnicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11747 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
buzir je jeftin, ali bombice (ono što dođe na kraj bužira) su skupe. izmjeri si koliko ti treba, pa kad vec stavljas novi, stavi koliko ti treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11751 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11754 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pitao sam na DB-u ali kako mi je hitno pitat ću i ovdje Nećak mi navršava okruglo jednu godinu u subotu, i nemam pojma šta da mu kupim, pa sam se sjetio ovog ![]() Naravno da je prerano, ali neka kasnije iskoristi, bolje to nego neki lančić ili dukat koji će stajat u ladici godinama. Uglavnom ovaj sa slike je u knedli 530kn, vidio sam sličan ili isti u izlogu RJ, da li je itko kupovao nešto slično i da li može preporučiti neki drugi model? Neko je bio stavio sliku isto tako drvenog bajka i stavio naljepnicu Canyon na njega :P Hajde please preporuke, totalno sam zakasnio, hitno je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11756 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Hvala svima na savjetima oko velicine moje rame, napokon sam se odlucio i uzeo manju ![]() Sada izgleda ovako http://imageshack.us/photo/my-images...mg0147jyq.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11758 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11760 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Kakvi prerano, ja sam dobio BMXa za prvi rođendan. ![]() Ja sam takve bicikle viđao po dječjim trgovinama i tu u Vž u jednoj di prodaju samo drvene igračke i stvari. Nekako sumnjam da takvih, drvenih bicikala il kako se već zovu ima po bike trgovinama. Mislim da forum.hr čuda radi za ovakva pitanja.
![]() |
|
|