Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.07.2011., 19:50   #1
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Prob. s novim napajanjem i novom grafičkom

Dobio sam novu (iz dućana) graf. karticu (HD6870) i umetnem je u komp, pospajam, upalim i krenem s instaliranjem Windowsa. Nakon cca 10min tijekom instalacije komp se ugasi i neželi se više pokrenuti. Posumljao sam na napajanje te ga reklamirao i vrlo brzo dobijem novo (pohvala ADM-u i Asbisu). Ponovo sve složim i želim upaliti komp no ponovo se ništa ne dešava. Probam upaliti komp bez grafičke i normalno radi osim što nema slike . Vratim karticu unutra i ponovo neće upaliti tj. oće samo ako nisu priključena oba PCI-express konektora no tada također ne dobivam video signal iako se vent na grafi vrti. Znači li to da je grafička neispravna (što bi značilo da je i prvo napajanje bilo ispravno iako sam dobio novo) ili je kvaka u nećem drugom, nažalost nisam u mogučnosti isprobat karticu u nekom drugom stroju.
Konfiguracija je ova pod Moj komp.

EDIT1: Evo sad vidim kad da komp ne želi upaliti s karticom počne power LED blinkati.
EDIT2: Pošto niko nije imao nikakvih ideja odnio sam i grafu na reklamaciju, nadam se da je do nje.
EDIT3: Ipak je grafa bila problem, konfa sada radi uredno, hvala na (ne)pomoći.

Zadnje izmijenjeno od: doky. 21.07.2011. u 12:49.
doky je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno