![]() |
Prob. s novim napajanjem i novom grafičkom
Dobio sam novu (iz dućana) graf. karticu (HD6870) i umetnem je u komp, pospajam, upalim i krenem s instaliranjem Windowsa. Nakon cca 10min tijekom instalacije komp se ugasi i neželi se više pokrenuti. Posumljao sam na napajanje te ga reklamirao i vrlo brzo dobijem novo (pohvala ADM-u i Asbisu). Ponovo sve složim i želim upaliti komp no ponovo se ništa ne dešava. Probam upaliti komp bez grafičke i normalno radi osim što nema slike :D. Vratim karticu unutra i ponovo neće upaliti tj. oće samo ako nisu priključena oba PCI-express konektora no tada također ne dobivam video signal iako se vent na grafi vrti. Znači li to da je grafička neispravna (što bi značilo da je i prvo napajanje bilo ispravno iako sam dobio novo) ili je kvaka u nećem drugom, nažalost nisam u mogučnosti isprobat karticu u nekom drugom stroju.
Konfiguracija je ova pod Moj komp. EDIT1: Evo sad vidim kad da komp ne želi upaliti s karticom počne power LED blinkati. EDIT2: Pošto niko nije imao nikakvih ideja odnio sam i grafu na reklamaciju, nadam se da je do nje. EDIT3: Ipak je grafa bila problem, konfa sada radi uredno, hvala na (ne)pomoći. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13. |