|
![]() |
#11041 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sve ti je zgmax rekao, tako radim i ja i to već nekoliko puta a uostalom i u uputstvima kaže da se predmet koji se odmašćuje potopi na 20min i onda ispere vodom i posuši krpom! Works every time, a kaj se tiće ponovne upotrebe, on WTF, pa 1l ivasola košta 15kn-ak a dostatna je za barem 20 pranja lanca!!!!! Koga briga za ponovno korištenje onog uprljanog ivasola?????
![]() |
#11042 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11043 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da to je IVASOL a ja sam kupio neku verziju istog u Bauhausu za cca 15ak kuna, dakle neznam točno koliko je bilo ali bilo je manje od 40kn, uostalom to nije bitno jer ni 40kn nije puno za litru nečega što ćeš trošiti slijedećih godinu dana!!!!
![]() |
#11044 |
Premium
|
Samo za primjer, pa kod mene na benziskoj je pola litre iso sporta 10kn a u običnoj trgovini 6kn ![]() Da je u Bauhausu 50% niža cijena ivasol-a to vjerujem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11046 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Šta ti trebam dokazivat da je 6kn ili? BTW, ne mislim na onaj iso sport od jamnice nego od Vindije, ISO-SPORT Limun-GREJP =6kn.. (Zelena boca, žuti čep i zeleni čep od dudice).. Cijene variraju..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 13.06.2011. u 08:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11047 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Jebate, 6kn? Mora da je Rijeka jeftinija od ZG dosta onda, ovdje su cijene isosporta minimalno 7kn, nerijetko 8.
![]() |
![]() |
#11048 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11049 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ako tako razmišljaš, u Vž bi iso sport trebao biti 3-4kn, a nije. Možda je i najskuplji, baš ću pogledati po trgovinama. Jedina dobra stvar, ima iso sporta u menzi, doduše običnog, al iso sport je. EDIT: U lidlu opet neke korisne stvari za bicikliste (na dnu stranice) očale ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 13.06.2011. u 14:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11050 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
A sto se tice pica, obicna voda je najbolje pice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11051 | |
Premium
|
Citiraj:
Neki dan je stari kupio 4kg banana, jebate, u svakoj ima 0.8kg ![]() Najbolje banane, sa najboljim (pravim) okusom one medene banane, su mi iz Columbie.. Sve ostale su polu zrele, odnosno beru se praktički zelene ![]() ![]() A ono što si rekao za vodu, to sam i ja mislio do nedavno, ali nije istina za ljude koji gube znoj, jer sama voda ne nadoknađuje baš pretjerano.. Stalno pijem vodu dok sam doma, soka za razrijeđivanje moja usta nisu vidjela godinama (iznimka ako sam u gostima) ali dok vježbam ili, zadnje vrijeme, dok vozim bicu popijem iso sport, ne uvijek ali nastojim svako toliko.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11053 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
slanina i jaja ![]() gore na vrhu pivica (i medica)... apsolutno nikad problema sa snagom ![]() premda sam se počeo šopati monsterom u zadnje vrijeme, ali velike razlike nema ![]() slanina ftw ![]() ![]() kak'e banane... 3 kile pojest, razlike nema ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11054 | ||
Avocado
|
Citiraj:
![]() (probajte pomiješati tamnu pivu sa isosportom, dobijete pivu koja je triput bolja od radlera i žuje limun ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11055 |
sto da napisem ?!
|
kad će neko sljeme ??? pop*** ću bez vožnje ![]() 12-ica me zoveeeeee hiiijjaaaoooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#11056 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zato su tu banane ![]() EDIT: Sljeme tek za vikend ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11058 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11059 | ||
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
-->
Citiraj:
![]() Citiraj:
link 2 Od proizvoda npr. ---> Multi Carbo+Drink Zadnje izmijenjeno od: MIK. 13.06.2011. u 12:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11060 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
je al svejedno san protiv banane prije treninga i za vrijeme, ona mi je vise za nakon treninga jer fergmentira. a sta se tice prije i tokon treninga dobra je dextroza al ne vise od onoga koliko je mozes potrosit. a banana nakon treninga i posni sir ili tuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#11062 |
no fear
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11063 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ostavi se tih tekstova, sve se to svodi da potrosis koju tisucicu. 600kn wey, 300 kn glutamin, 350kn bcaa, 150kn vitamini, 50 kn dextroza, a boze moj nemojmo zaboravit i 200kn creatina i sad ste spremni za trening jer ako slucajno dignete bucitu vecu od 2.5 kg velike su sanse da ce usljedit katabolizam i imati cete kontra efekt a da vam nekazemo ako recimo se zatrcite 50m i pustite kap znoja ![]() uglavnom nezelim bit bezobrazan samo ocu rec da nije to sve potrebno sta tamo kazu da bi bia dobar trening i da bi imali napretka. kroz normalnu prehranu sve se moze napravit i nemora se toliko novaca utrosit. npr. ja treniram u kucnoj radinosti 4 puta tjedno po 35 do 45min sa trbusnjacima i prehrana mi je sigurno losija od dosta vas a opet iman rezultata. 180cm 90kg i nemam veliki trbuh ![]() meni je ritual ujutro izist neko pecivo najcesce danaca sa cokoladom i poc na kavu, nakon toga trening i nakon treninga bananu i 250g posnog sira ili po mogucnosti 130g tune. btw. necu stavljat svoje slike, morat ce te mi virovat na ric ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11064 | |
Avocado
|
Sutra ispit i ispuhivanje će biti u srijedu onda, bar za mene. Idemo di oš, 2 runde u danu ![]() Citiraj:
Možete si vi solit pamet kak god i kolko god hoćete, ja ne slušam te nutricionističke gluposti. Počeo sam paziti na slatko po Nikovom savjetu, kg slabo ide dolje, ali salo se smanjuje. Nažalost, sad sjedim za ispite i tamanim po slatkom dok sjedim pa to nije baš sretno rješenje ![]() Banana za vrijeme vožnje je najbolja stvar ako se ima vode dovoljno (ostane suho u ustima nakon nje). Uglavnom, sve što ima u sebi što osnovniji oblik šećera, monosaharide, je dušu dalo kad te uhvati blijedilo ili malaksalost na usponu. I tu mi nemreš reć da nisam u pravu, nitko od vas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11065 |
sto da napisem ?!
|
hmh hmh hmh.... nisam od sutra navečer kod kuće. trebao bi se vratiti u srijedu navečer. tako da mi je srijeda... strš ![]() jeee*** mišiće ![]() samo za usporedbu pogledam legiju stranaca i gorile od amera (seal i druge pm...) ![]() ![]() ![]() zna se tko je kakav ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11066 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
treba jest puno zitarica ![]() ![]() za mid-trening, ako slucajno uhvati malaksalost, med sa malo vode i limuna u bocici radi cuda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11067 |
no fear
|
Nije mi nikakva namjera nikome soliti pamet u vezi prehrane. Iz vlastitog iskustva mogu reći što jesti da se kvalitetno odradi trening te da oporavak kod intenzivnog treninga bude što kraći. To što su linkovi od bildersko/fitnes stranica neka te ne smeta jel su osnovna načela primjenjiva na sve sportove. Ukratko: Prije treniga ugljikohidrate, za vrijeme treninga neki izotinični napitak (sadrže ugljikohidrate), nakon treninga proteinski obrok. Uza sve to pravilna vitaminizacija. p.s. Ne treba ti nikakva "kemija" dok je to na nekoj rekreacijsko/amaterskoj bazi. EDIT: Danas bacio vožnju pa da probam kak kočnice rade. Slikice sa vožnje (elvis možda prepozna lokaciju) Pogled na Sljeme - Zagreb Zapad Samoborsko gorje Za ocjenu će trebati ipak jači spust da bi mogo dati neku ocjenu. @NIK jesi spalio kočnce kak treba ![]() Zadnje izmijenjeno od: MIK. 13.06.2011. u 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11069 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
znaci nisam puno fulo sa iso sportom (0,5L za 2kn :P). prvo sam pio cistu vodu, al to mi je nekako ostavljalo lufta u zeludcu i nije mi pasalo. onda cjedio limun i pravio "limunadu" (praksa iz nekih drugih sportova) i na kraju probao zeleni iso sport sto je ok. btw. ima kakva ekipa da se voza po osijeku i okolici ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|