|
![]() |
#10922 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Imam neki osjećaj da bi kod nas mogao dobiti 10-20% popust kod Bizmarka i lagano imati jako sličnu cijenu kao te za 1100 tamo. Kod nas su 1300 sa 5% kao, no mislim da bi za paket moglo ići komotno 1200 ak ne i manje.
![]() |
#10923 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kod bizmarka je fora ona sa učlanjivanjem u njegov fan klub ili tako nešto jednokratno godišnje 150kn, imaš popust 20% na SVE, servis, dijelove, ruke.
![]() |
#10924 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Zato i pitam jel juicy 3.5 debagiran. Možda sutra, prekosutra kad ti možeš? ostavim ti broj moba na pm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10925 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
http://img193.imageshack.us/i/unledci.jpg/ http://img696.imageshack.us/i/unled11vv.jpg/ Bili bia kome problem ako ide do Maratona da mi uzme oprugu za vilu? Posla san im mail i rec ce mi sutra tocno jel je imaju i mogu li je nabavit. Kosta 35e i povrat poreza neka zadrzi za sebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10926 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Tvoj serial number:11T10052339 Znači vilja ti je napravljena u 11. tjednu 2010 godine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10927 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Tako da se isplati kupiti kod njega Hope i onda si miran!
![]() |
![]() |
#10928 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako budem išao, ja ću ti je uzeti i u petak po prijatelju poslati u Split. Večeras ću ti reći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10931 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kocnice su na bajku, Shimano XT M775 u kombinaciji s 180/160mm rotorima. Srebrno crna kombinacija na crnom bajku izgleda savrseno: prva druga treca Cijeli bajk (cist ko suza ![]() Jucer sam radio drustvo curi u shoppingiranju po West gateu, pa sam onako usput usao u Hervis i izasao s Fuji shuzama (takodjer usput, he he), ukapcat ce se na Candy C pedale koje sam edobio s bajkom...a ako mi se ne svidi dobro ce sjesti i na flet. Stare tene su u smecu, vrijeme je bilo za nove. A sad do kraja mjeseca post na kruhu i vodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10933 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Rotori su isto shimano il neki drugi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10934 |
Premium
|
Da od njega sam uzeo. Rotori su origigi XT, po cijeni s Njuskala sam dobio i adaptere i skracivanje buzira...tako da sam Alesa i voznju do SLO odmah prekrizio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 08.06.2011. u 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10936 |
Premium
|
Krivo mislis. Dodje na nesto skuplje u startu + put i gubljenje vremena na put i gnjavazu s racunima i povratom poreza...a mislim i da adaptere treba posebno kupiti, ali nisam siguran...daklem, Njuskalo ![]() Da ste vidjeli kako sam jucer mrtav ´ladan usetao u Rog jomin ducan u Vlaskoj, zamolio da mi skinu sa zida Fuela 18.5", izvadio krojacki metar iz dzepa i izmjerio duzinu buzira, zahvalio i isetao iz ducana. A prodavaci (trojica), jedan namrgodjeniji od drugoga - kad ih covjek pogleda ne poticu na kupnju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10937 |
Moderator
|
Meni te XT kočnice super izgledaju. No one su više love-hate stvar kod ekipe. Odličan RT76 rotor, bit će to dobro ![]()
![]() |
#10938 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam jučer sa curom došao u Rog Jomu isto u Vlašku pogledat neki bicikl za nju, ali dečki su bili previše zaokupljeni igranjem na nekom orbitreku tak da smo jako brzo izašli van bez da smo uspjeli ijedan odgovor dobit od njih!! Slična situacija je bila kad sam sebi došao pogledat bicikl. Kaj god da sam pitao za bicikle kao da mu se nije ni dalo odgovarat. Sa tak ljubaznim prodavačima neznam dal uopće prodaju nešto. Nego da bitam za neki savjet za bicikl za curu. Visoka je 160 cm. Htjela bi neki MTB do cca. 3500 koja kn gore dolje. Probali smo neke male muške i naravno da joj ne odgovaraju, pa smo naletili na ovaj Trek: http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1746 ili ovaj ako je vjerovati cijeni na stranici http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1797 Kaj mislite o tom biciklu za pretežno vožnju po gradu i tu i tam Sljeme i Maksimir? Imate li možda još koji prijedlog? Znači trebala bi joj ženska rama ili neki bicikl koji ima kratku ramu. Probali smo Haro, Focus/Univega i ne paše joj, iako sam mislio da bi joj Haro možda mogao odgovarati jer mi se nekak čini da imaju kraće rame. Probali smo i Nakamuru neku žensku i taj joj je isto bio ok ali neznam kak ide s servisima na tim biciklima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10939 |
Moderator
|
Mogao si skočiti do Markoprojekta u Vlaškoj. Nakamura ima dućane u kojima se obavljaju svi servisi - jedan od njih je LR pedala. tako da nemaš brige što se toga tiče. Meni cura ima Wheelera, običan XC bajk i bez problema se vozi po svemu što si naveo. Cure su manje zahtjevne nego mi, no kod njih je važno da ništa ne škripi, lupa ili slično ![]() EDIT: Superstar kreće u proizvodnju jeftinih bajkova ![]() Tajvanske jeftine, a kao i svake druge (Astro Engineering) + sitni djelovi od Superstara (vilice i shockovi su od RS/FOX) = moglo bi biti dobro. Novi Yeti-SB66 Jako mi lijep Yeti moram priznati
![]() |
#10940 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Puno ugodnih kočenja sa novim kočnicama! Baš mi dobro rotori izgledaju edit: Predobar mi je taj Yeti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10941 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
meni se jedino na tom yetiju ne svidja to sta je prihvat za straznji disk PM, sve ostalo super izgleda, cak je i cijena u americi OK, SB-66 Enduro (X9/X7) $3500 EDIT: @Nik sto se tice Enduro seals-a tu svi kazu da je sve super, a ovdje da su nekima ti prasnici zgrebali stanchion-e malo sam preletio po threadu i ekipa je rekla da je bilo problema sa prvim verzijama prasnika, a da su onda napravili drugu koja je dobra i preporucuju kupnju direktno preko njih, a ne prek e-bay jer se tamo zna naci i starije verzije. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 08.06.2011. u 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10942 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Upravo sam napravio probni krug po kvartu, s gomilom stiskanja rucuca sto naglih, sto blagih s ciljem da se rotori i pakne dogovore na daljnju suradnju. Malo su me cudno gledali ljudi koji se vracaju s posla, pogotovo jedna gospodja koja me mjerkala i strelovito se udaljavala od mene - stvarno da puknes od smijeha. ...a ja zalet-kocenje, zalet-kocenje, zalet stoppie, a rulja pogledava kaj to tutnji iza njih ![]() Ma super XTjke grizu, nesto slabije od Elixira, ali je kocenje nekako udobnije...sutra idem na Sljeme (danas je previse mokro) pa bumo videli kak rade pod pravim opterecenjem. Tx...rotor je pravi picolovac ![]() Odusevljen sam rucicama, taman sjednu 2 prsta, ergonomija odlicna, cvrste, modulacija mrak, sve skupa se postima i ugodi po zeljama u roku keks. Mislim da cu taj nedostatak snage lako pregrmiti. Sad me jos samo interesira koliko kocnicama treba da se pregriju i kako tada koce - otkrit cu sutra. Tunel, cetvrtak 16h, ako ima zainteresiranih. @zgmmax Tx na infou...bitno da nema s novima problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10943 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Bacio sam se u kupnju kacige, pa me zanima misljenje o ovoj kacigi. ne trazim nista pretjerano, vecina voznje je po ravnom, makadam, tu i tamo koji spust. ima li drugih preporuka u slicnom cjenovnom rangu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10944 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Nik dobrodosao u bezbriznu shimano obitelj, zelim ti puno bezbriznih km ![]() p.s. sutra se onda mozda vidimo kod tunela... mmax, dodji nam i ti sto prije (i u shimano obitelj i kod tunela) ![]() i da iskoristim priliku da kupite nesto od mene ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=54885 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10946 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Iskreno, nemam pojima,jos nisu ni bile na mom bajku, to sam si cuvao da stavim kad potrosim ove, al opako me stislo financijski, selim u novi stan i tak, pa ih prodajem....nezz stvarno kolko imaju... Jooooooj sad sam se sjetio da moram salvarezu odustat od nobbyja... ![]() Bem ti nofce i biciklizam.... Nije dobra kombinacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10947 |
Premium
|
**************** POMOĆ - HITNOOOOOOOO ![]() Trebam kupit bicu, u Splitu je, ja sam u Rijeci.. Overseas ne vozi cijele bice (treba kao bit zapakirano, manje od 2m, bla bla), HP Expres je od 130-160kn što mi odgovara, ali oni samo bicu natrpaju u kombi sa ostalim paketima.. Imate li još kakvu preporuku za transport iz Splita do Rijeke? Ili da idem preko HP Expresa? Riječ je o Koni Blast.. Ako ide netko od vas iz Splita za Rijeku, javite se, radije ću vama dat 200kn nego pošti 150kn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10948 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10949 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
bus ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10950 |
Xulos :)
|
Na svom bikeu imam mehanicke tektro diskove.Zanima me sljedece: posto gore na kormanu imam vbrake ( spojen shifter s kocnicom) dali ikako mogu maknut samo kocnice ako ih budem mjenjao ili moram mjenjati i shiftere za brzine ?
![]() |
|
|