Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.05.2011., 23:13   #10141
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Oba ova izbora mi se svidjaju...Vucin recimo za prednji kotac, a Renesisov za straznji

Ako cu sklapati kotac iz komponenti, gotovo 100% ce ici Mavic obruci i Alpina zbice i niple...jos nisam siguran koje nabe.
Zvuk koji proizvodi Hope cegrtaljka volio bi izbjeci (kao i cijenu iste ).
Na kraju ce budget diktirati odabir - ali otom potom.

Meni se iz nekog razloga jako svidjaju GERMAN:A P.O.G. Disk iz Ciklo centra (u prijevodu to znaci da ce 90% biti te nabe, kupovina po intuiciji a ne razumu)
Malo njemacke ekstravagancije - navodno izuzetno kvalitetne nabe...ako tkogod zna vise slobodno napise.
German POG ti je imao Catkiller ako se ne varam. Koliko dođe jedna aplinka 3 ?
Nije li 721/729 Mavicov DH obruč ?

Ja danas odradio laganu vožnju sa curom. Išli do tunela, poslikali se kod prve postaje stare žičare i vratili se nazad. Otpeljala je sve u komadu, slušala komande za brzine i bez problema došla do tunela.

Sljedeće sam joj rekao da je cesta do vrha i onda Lojstek
Staro 12.05.2011., 23:19   #10142
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
prednji kotac:
- DMR revolver anodized red (bitno jer su anodizirane u bilo kojoj boji jos olaksane (imaju vece rupe ispod rupa za zbice ), naravno i nesto skuplje) cca 165-170g, 430kn
- Mavic 721, 590g, 500kn

-->straznji kotac:
- Brave Machine Monster, cca 550g, 415kn (popust 40% u MP)
- Mavic 729, 680g, 500kn

--> zbice su mach1, 5kn komad (x72) 360kn
i posao pletenja 160kn,

znaci puta puta i dodjes na cifru od 2400kn....
Ispod tog ne ide da ga

Al barem znam da imam jebeno lagane kotace, koji naravno nisu u xc klasi, al su lagani kotaci koji cisti dh guraju, a di nas sljemenski trail nebi.
-->
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Jebiga, ja sam kupio kotače po 600kn polovne. Držali su skoro 3 godine s time da sam ih 2 puta centrirao i tek nedavno su mi puknule 2 žbice.

Ja sam si mislio složiti jednog dana nešto tipa:
Switch Evo nabe (~500g) - ~750kn
Mavic EN 521 obruči (~1080g) - ~650kn
DT Swiss Competition 2.0 žbice i niple (444g) - ~200kn

To bi trebalo izdržati bez problema sve što se baci pod njih. Nabe imaju sve moguće prihvate i adaptere te navodno su jako dobre (barem što po netu čitam o njima). Žbice su jeftine i teške, no čvrste su.
Ako se želi skinuti cijena, stave se Mach1 Mad obruči po 210kn komad. Ispadnu onda oko 2-2.1kg kotači, no trebali bi biti brutalno čvrsti, a opet ne preskupi.

Ili kupiti neke gotove kotače od Mavica ili Fulcruma sa UST-om. No, kod takvih kotača je uvjiek problem ako nešto pukne. Zamijenski djelovi su gro skupi. Ako se ne varam, žbica za Shimano XT kotač je 8€ komad. A jedna DT Competition je 3kn sa niplom.
Eto da se i ja pridruzim raspravi posto sam si pred cca 2 mj i ja piknuo kotace....Slago sam ih sam, s tim da mi je cvrstoca bila prva na umu, pa onda masa, no na kraju je ispalo i lakse nego mislih...
Da krenem redom;

-->prednji kotac:
- DMR revolver anodized red (bitno jer su anodizirane u bilo kojoj boji jos olaksane (imaju vece rupe ispod rupa za zbice ), naravno i nesto skuplje) cca 165-170g, 430kn
- Mavic 721, 590g, 500kn

-->straznji kotac:
- Mavic 729, 680g, 500kn

i posao pletenja 160kn,

Ispod tog ne ide da ga

Al barem znam da imam jebeno lagane kotace, koji naravno nisu u xc klasi, al su lagani kotaci koji cisti dh guraju, a di nas sljemenski trail nebi.
the55mic je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2011., 23:55   #10143
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Moji trenutni i mislim da se neće tako skoro mjenjati, kotaći su sastavljeni od slijedećih komponenti!
SunRims Doubletrack 32h x2 i
DMR Revolver Disc Front Convertable 20mm

te iza
DMR Revolver Disc Rear

eto toliko od mene kaj se kotača tiće!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 00:02   #10144
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Moji trenutni i mislim da se neće tako skoro mjenjati, kotaći su sastavljeni od slijedećih komponenti!
SunRims Doubletrack 32h x2 i
DMR Revolver Disc Front Convertable 20mm

te iza
DMR Revolver Disc Rear

eto toliko od mene kaj se kotača tiće!
ja cu svoje nakon danasnje voznje morat pregledat jer su se dobro prek kamenja protresli

EDIT;

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
čekaj, šta si ti promijenio i vilicu otakako te nisam vidio ili ?!

Jel ja?
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 00:03   #10145
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

čekaj, šta si ti promijenio i vilicu otakako te nisam vidio ili ?!

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 00:08   #10146
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
E destro, molim te da me neomalovažavaš ovdje, svi mi znamo da si ti "konj" i da bi te još mogli i upregnuti i ti bi ispeljao do gore bez problema!
Imaš daleko najteži bajk od svih koji se voze Gore i svejedno ga ganjaš ko od šale, a ja sam zadnji put gurao bajk od klupica do vrha jer sam nakon klupica za 100m pedaliranja doslovce umirao i borio se za dašak zraka!
Tako da ne njajke da ni ti nisi pedlao 2 tjedna jer si nedavno bio jako sheban pa si odradio sljeme kao od šale nekoliko puta i to bez problema!
Ja znam da ćeš mi praviti društvo, ali ako ide s nama netko tko može pedlati, a to su svi osim mene onda ja ostajem sam u svojem guračkom pothvatu :P
Dakle, zato, stoga, može, idemo ali ja idem kako mogu, dakle sporo i mukotrpno
Ma je, osjećam se ko avion sad

Više je to do glave, ja si zadam uvijek dionicu koju moram ispeljat, nekad malo više, nekad manje, ali kad si tak odredim, onda ne odustanem

Da stignem više pedalirati, onda bi bilo kak ti kažeš, ovak nikak da napravim neku poštenu enduro seriju po sljemenu, uvijek neki prekidi, bilo vrijeme, bilo faks

A uvijek sam više za druženje neg za obaranje rekorda, tak da nema brige

Inače, kupio si jako teške kotače, jest da su neuništivi, ali kvragu, stražnji kotač 3kg

Još kad se sjetim da imam doubletracka, 2mm žbice te 12mm stražnju nabu aufak
Staro 13.05.2011., 00:15   #10147
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
@ Vuco
Alpina TT je 3-4 kn (bez nipli)
Pa da, 721 spada u DH...meni je cijena malo previse HI pa bi uzeo slijedece:

Mavic EN521
GERMAN:A P.O.G. Disk nabe
Alpina TT zbice + niple

To je sa slaganjem cca 2400kn (da se tu ustediti ako se potegne do Alesa, a i ako se dogovori kakav popust na cash).
...izgleda da se svi mi vrtimo oko slicne cijene oko 2300-2500kn

Jos nisam siguran samo oko nabi...kad budem imao pare u dzepu onda ce to biti slatke brige

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 13.05.2011. u 00:23.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 00:19   #10148
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ja planiram mjenjat vilju i preci na 20 ili 15mm osovinu pa cu morat plest isto nove kotace.

Sam kaj sam ja planiro onda uzimat novatec nabe (prek e-baya obje sa carinom oko 500kn), dartmoor raider obruce (30€ u bajkmaniji), i neke zbice
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 00:38   #10149
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ja cu valjda prodavat svoje kotače (mavic crossmax SLR) i kočnice (elixir cr), pa ako bude ko htio može na PM pitat. A kaj se tiče i ostalih dijelova, da se nešto nabavit..

ako budete išli na sljeme za vikend, dođem i ja malo pedalirat. brzo gore, sporo dolje.
salvarez je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 01:22   #10150
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

prednji kotac:
- Mavic 721, 590g, 500kn

-->straznji kotac:
- Mavic 729, 680g, 500kn

i posao pletenja 160kn,

Ispod tog ne ide da ga

A ono, čvrsti jesu, ali nisu baš lagani. Npr. Sun Ringle Charger Pro su AM/enduro kotači koji vani izdržavaju više nego kaj će itko na Sljemenu proći, a teški su 1699g te su vani ispod 3000kn. XT-i su 2kg i smatraju se teškima.

Mislim, daleko od toga da su tvoji kotači čvrsti, no rotaciona masa na biciklu nije zanemariva, znaš i sam. Mislim da bi se puno lakše penjao na setu od 1700g nego 2400g.
Citiraj:
@ Vuco

Mavic EN521
Alpina TT zbice + niple

To je sa slaganjem cca 2400kn (da se tu ustediti ako se potegne do Alesa, a i ako se dogovori kakav popust na cash).

Jos nisam siguran samo oko nabi...kad budem imao pare u dzepu onda ce to biti slatke brige
Nisu skupe Alpine, ali nabe jesu iako su lijepe i lagane. Najveći mi je problem zapravo što mislim da nama za Sljeme ne trebaju AM obruči, ali ajde čisto da se može staviti šira guma dobro dođe.
Ja gledam svoje kotače, imam XM317 obruč te 1.8 žbice i slabu iza nabu od Shimana M525 i jako malo izlaze u 8-icu kotači. Ono, 2-3 godine i 2 centriranja. Da se samo tu 2.0 žbice stave, to je već ono - 20% jači kotač valjda. Da je zadnja naba ko prednja Specializedova, ne bih imao nikakvih problema sa kotačem. 50kn u 2-3 godine mogu ostaviti na centriranje.
-->
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Da krenem redom;

-->prednji kotac:
- Mavic 721, 590g, 500kn

-->straznji kotac:
- Mavic 729, 680g, 500kn

i posao pletenja 160kn,

Ispod tog ne ide da ga

A ono, čvrsti jesu, ali nisu baš lagani. Npr. Sun Ringle Charger Pro su AM/enduro kotači koji vani izdržavaju više nego kaj će itko na Sljemenu proći, a teški su 1699g te su vani ispod 3000kn. XT-i su 2kg i smatraju se teškima.

Mislim, daleko od toga da su tvoji kotači čvrsti, no rotaciona masa na biciklu nije zanemariva, znaš i sam. Mislim da bi se puno lakše penjao na setu od 1700g nego 2400g.
Citiraj:
@ Vuco

Mavic EN521
Alpina TT zbice + niple

Nisu skupe Alpine, ali nabe jesu iako su lijepe i lagane. Najveći mi je problem zapravo što mislim da nama za Sljeme ne trebaju AM obruči, ali ajde čisto da se može staviti šira guma dobro dođe.
Ja gledam svoje kotače, imam XM317 obruč te 1.8 žbice i slabu iza nabu od Shimana M525 i jako malo izlaze u 8-icu kotači. Ono, 2-3 godine i 2 centriranja. Da se samo tu 2.0 žbice stave, to je već ono - 20% jači kotač valjda. Da je zadnja naba ko prednja Specializedova, ne bih imao nikakvih problema sa kotačem. 50kn u 2-3 godine mogu ostaviti na centriranje.
Staro 13.05.2011., 01:47   #10151
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
super mi je ovo sto sam jedno godinu dana u zaostatku za vama pa taman naucim sve sta mi treba za sljedecu sezonu

da se nadovezem malo na vucin post..
ali inace, malo gledam cijene, 521 + deore naba + zbice za recimo euro (nisam gledao zbice al pretpostavljam da su bolje tolko, 36kom) kod alesa vas izadju 600kn po kotacu (90kn dodate za xt nabu, slx je valjda izmedju ljen sam sad ic skroz u detalje istrazivat), a ovo kaj vi kombinirate vas izadje skoro duplo, mislite da ce vam skuplji set trajat duplo? mislim, nemojte se zaletavat ak niste puni love, cak i da duplo jeftinija opcija u prosjeku traje duplo krace, po meni je to ipak isplativija kupnja jer imas duplu rezervu

slagao sam vas gore za 5E*0.8 jer sam gledao vbrake

ugl ovo sam gledao
hub + rim + zbice

edit:
hmm, ne znam gdje sam izvukao 317 oburce pa je malo promjenjen post al kotac i dalje ispada (44+30+36⋅0.72)⋅7.35⋅0.8=590kn
valjda nisam fulao nabu s 32 rupe i obruc s 36

Zadnje izmijenjeno od: hash. 13.05.2011. u 01:58.
hash je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 01:51   #10152
DiTech
Premium

DiTech's Avatar

Moze info gdje tocno u CC1 ima za kupiti adidas naocala (evil eye)? hervis ili negdje drugo?
DiTech je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 01:51   #10153
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Deore nabe izbjegavaj. XT je odlična naba koja iako ima konuse može izdržati čuda. No ove nabe koje spominjemo u velikoj većini slučajeva imaju sve prihvate tako da ne moraš mijenjati iste kad promijeniš vilicu jer eto više nije 20mm TA nego 15mm. Prednja ima 9mm QR, 9mm TA (trough axle), 15mm TA i 20mm TA, a stražnja 135x10 QR, 135x10 TA, 135x12 TA i 142x12 TA.

317 je ok obruč, ali široke gume dosta su ograničene na njemu jer ima uski profil iznutra.
Staro 13.05.2011., 02:14   #10154
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
hmm, ma znas kaj me muci (osim kaj ne zelim za godinu dana potrosit 2k kn na kotace , a to se priblizava cifri koju sam utukao u bajk , 4.5kkn, ako ne brojimo obleku) kaj se vozim godinu dana na generickim alex obrucima, genericki formula nabama (bar je tak pisalo u prospektu jer na njima nis ne pise) i ko zna kojim zbicama, i gledam ak mi to traje godinu dana, a sve skupa vrijedi 300kn u ducanu i da se naci skinuto sa novog bikea za 150-200kn, kolko se isplati kupovat kotace za sedam puta vise novaca, pa nek ovi traju i pola godine, a ovi po 1150kn 3godine i dalje sam u najgorem slucaju u plusu 250kn
hash je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 09:39   #10155
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Hash, ako si mislio malo cesce i malo zesce krstariti Sljemenom na bajku a ne zagrabiti u dzep, malo si se prevario. To je rupa bez dna.

U zadnje vrijeme mi straznji elixir kad ga pritisnem pocne ispustati zvukove slicne rici jelena u doba parenja, a sve je popraceno vibracijom koja se prenosi na cijeli bajk.
Stavio sam nove pakne, nacentrirao celjust, odmastio rotor i danas idem u nocnu voznju pa da vidim sto ce biti (vjerojatno nista, mozda dozovem ostatak krda ).

Bas sam nedavno citao o tom problemu, mozda na Dropbikeu, tko ce ga znati ne sjecam se vise...netko je to rijesio zamjenom rotora, netko je dao link na kojem je tip zakeljio nekakav uteg na celjust (???)...mene ta strazna elixir celjust malo previse zeza da bi prema njoj bio ravnodusan pa laganini vec gledam s cime ju zamijeniti.

Ima li tko kakvu ideju glede tog zvuka i vibracija, i kaj napravit sad s time?
Staro 13.05.2011., 10:22   #10156
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
koliko sam citao, problem je u rotoru i njegovom slotted dizajnu, mogu ti posuditi formulin 180 rotor (ako ti pase) pa da probas. ili 160 avidov, ali onaj sa BB5...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 10:25   #10157
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Citiraj:
Autor DiTech Pregled postova
Moze info gdje tocno u CC1 ima za kupiti adidas naocala (evil eye)? hervis ili negdje drugo?

Hervis, kad uđeš u dućan, odi lijevo. U vitrini su.

Citiraj:
U zadnje vrijeme mi straznji elixir kad ga pritisnem pocne ispustati zvukove slicne rici jelena u doba parenja, a sve je popraceno vibracijom koja se prenosi na cijeli bajk.
Stavio sam nove pakne, nacentrirao celjust, odmastio rotor i danas idem u nocnu voznju pa da vidim sto ce biti (vjerojatno nista, mozda dozovem ostatak krda ).

Bas sam nedavno citao o tom problemu, mozda na Dropbikeu, tko ce ga znati ne sjecam se vise...netko je to rijesio zamjenom rotora, netko je dao link na kojem je tip zakeljio nekakav uteg na celjust (???)...mene ta strazna elixir celjust malo previse zeza da bi prema njoj bio ravnodusan pa laganini vec gledam s cime ju zamijeniti.

Ima li tko kakvu ideju glede tog zvuka i vibracija, i kaj napravit sad s time?

Mene to isto zezalo, dok nisam stavio na nulu pakne i rotor. Pogledaj još kak ti stoji adapter i kaliper i kak su jako zategnuti.
salvarez je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 10:53   #10158
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

@Renesis
Ne pase mi 180, a ovaj tvoj od 160 bi trebao biti deblji od ovog mojeg...tako da opet nista.

@salvarez
Ta zadnja celjust je problematicna od kad sam kupio bajk.
Predzadnje sto me gnjavilo je da jedan klip nije izlazio van.
To je slozeno i kad sam stavljao nove pakne taj isti klip nisam mogao ugurati do kraja u celjust (udje on do kraja ali kad se makne poluga/pritisak onda malo izadje vanka - znaci "dise" . I bez ulja u sistemu ).

Tako da ne mogu savrseno ustimati celjust, pogotovo kad su pakne ganc nove, iako sve to skupa super koci.
Danas cu na nocnom spustu sa Sljemena isforsati i malo potrositi kocnicu, pa cemo vidjeti kaj bu bilo od svega toga...a prije voznje cu jos malo dotegnuti sarafe.
Staro 13.05.2011., 13:05   #10159
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
ljudi kakve su kocnice Hayes Stroker Ryde 8"? iej puno 800kn za njih?
http://imageshack.us/photo/my-images/146/46940673.jpg/
Smarty je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 13:10   #10160
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pozdrav,

ima kojekakva akcija u shopovima? Kolega treba baciklo. M veličina i cijena do 2k kn. Namjena: od doma do posla, jarun nasip i tu i tamo maksimir. Nikakve agresivne vožnje.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 13:20   #10161
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sto se tiče kotača, ja sam si slagao nesto ovako:

Naba prednja + naba straznja=cca 850 kn

Obruči X2 =cca 300 kn

Zbice X2= cca 250 kn

Sve zajedno 1400 kn, dobijete kotače oko 2 kg, koji bi trebali biti poprilično čvrsti, za Sljeme vise nego dovoljno.

@Nik

Dobro da ti straznji elixir doziva jelene, jer da ti doziva medvjede, i jos k tome noćna voznja, neznam

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 13:36   #10162
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

mw aaa hahahaaa aaaa

kakav mi je bajk sa 888

damn ! izgleda ko crosser

težak je za terati i po ravnom
kamiJon

zato čekam nizbrdicu
iii, moram se priviknuti malo, jer je xcm sa 1cm hoda različit od ovoga
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 13:38   #10163
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Pozdrav,

ima kojekakva akcija u shopovima? Kolega treba baciklo. M veličina i cijena do 2k kn. Namjena: od doma do posla, jarun nasip i tu i tamo maksimir. Nikakve agresivne vožnje.
Isprika. 3000-3500kn je raspon.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 13:45   #10164
Vekster
Premium
Moj komp

Vekster's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
malo si za kotače pogledajte na http://www.actionsports.de/ uvijek se nađu dobri popusti, npr XT kompletić
Vekster je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 13:57   #10165
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Žacov 888 je čisti sex. Bajk nije ne vozlljiv, ali se osjeti u zavojima veći kut vilje, no mislim da će se izvozat skroz

A ak x6ica kreka, onda ipak nije dovoljno teška rama :P

Vilja radi ko i svaki marzocchi, savršeno mekano i glatko
Staro 13.05.2011., 15:46   #10166
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Op op op
Novosti, novosti, novosti, čitajte sve o tome, ovdje u Svaštari;
svi su pobenavili za 20mm viljama i velikim hodom, kotačima i inim stvarima!!!!!!
Novosti!!!!!!!!!

Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com

RedGreenBlue
Staro 13.05.2011., 16:05   #10167
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

najjači mi je onaj masažer iza bajka hahahha

Inače, dobar utržak ako je to dropoff sa eksternim podešavanjem rebounda i preloada preko zraka
Staro 13.05.2011., 16:29   #10168
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Isprika. 3000-3500kn je raspon.

Imaš u Intesportu 20 i 30% sniženja na sve bajkove.
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2011., 16:39   #10169
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
najjači mi je onaj masažer iza bajka hahahha

Inače, dobar utržak ako je to dropoff sa eksternim podešavanjem rebounda i preloada preko zraka
jeste da bome da jeste

e evo imam zadatak za vas, pogledajte ovu temu sve piše
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=18&t=52027

RedGreenBlue
Staro 13.05.2011., 16:44   #10170
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
hmm, ma znas kaj me muci (osim kaj ne zelim za godinu dana potrosit 2k kn na kotace , a to se priblizava cifri koju sam utukao u bajk , 4.5kkn, ako ne brojimo obleku) kaj se vozim godinu dana na generickim alex obrucima, genericki formula nabama (bar je tak pisalo u prospektu jer na njima nis ne pise) i ko zna kojim zbicama, i gledam ak mi to traje godinu dana, a sve skupa vrijedi 300kn u ducanu i da se naci skinuto sa novog bikea za 150-200kn, kolko se isplati kupovat kotace za sedam puta vise novaca, pa nek ovi traju i pola godine, a ovi po 1150kn 3godine i dalje sam u najgorem slucaju u plusu 250kn
Ma samo vozi to dok ne kresne samo ili dok ne počneš davati toliko love u centriranje da ti se više ne isplati njih voziti.

EDIT:
Odvozio opet Sljeme sa prijateljima sa faksa. Lojstek gore i 12-ica dolje. Žive duše nije bilo nigdje. Dečke je malo isprepadala 12ica na početku i korijenje kasnije, ali prošlo je bez padova. Šuma se razrasla i sad treba dobro paziti na krpelje.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na