|
![]() |
#9931 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Te naočale kupujem već 5 godina. ![]() Kapnulo prije par dana nešto evra, pa naručio kod Glasmahera u Brežicama, Adidas Evil Eye Pro sa špiglericama staklima i žutima za oblačno. Samo naočale su 189eur minus merver 20%, druga stakla sam dobio na poklon. Onaj najslabiji model je 140eur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9932 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
A znam, u tome i je problem, zato žicam seku ![]() vidjet cemo, prodat bubreg pa kupit adidaske, jer i ovako škiljim nonstop na suncu jer nemam nikakve naocale... se može u glasmaheru isprobat te adidaske? i kako tako skupe, a na webu po 140? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9933 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
može se probat. osnovni model košta 140eur minus merver. ove su sa trakom za skijaško trcanje, kutijom i onim malim lećama za dioptriju (evil eye pro special edition). običan evil eye dobiš samo kutiju i to je to. ako hoćeš neku posebnu boju koju tam nema u dućanu, plaćaš dodatnih 10% za narudžbu. imaš evil eye i u sportskom dućanu u city centru. ne znam kak veliku glavu imaš, al većinom L veličina svima paše. ja imam inače ove trenutno, stare 7 godina. jako sam zadovoljan s njima, 3 para stakla (prozirna, žuta i špiglerice). još su i crvene. ![]() http://www.rudyprojectusa.com/index_...em_id=SN761092 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9934 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Hvala na informacijama, Distro također ![]() Da idem s autom i idem na harmicu. I gume sam legalno kupovao s burazom na sličan način i ne mislim muljat nikoga. Čak smo i cariniku omah rekli da idemo po gume. Mislim kupit, vratit se skroz u HR i onda odmah natrag po DDV. Ne trebam niti izlazit iz auta, samo mi slovenac potvrfi u kučici i to je to. Inače imam super iskustva s Art's Cyclery za nabavku adaptera i pakni. Kupio sam jeftino 185mm avidov G2 na ebay-u, ali ostatak ponude je loš, pa sam naišao na ovu stranicu i prvo kupio adapter za probu.. Kasnije i pakne, oboje orginal avid puno povoljnije i najbitnije free shiping. ![]() Recenzija za pakne će uskoro, ali drugačije su nego dosadašnje organske i bez spaljivanja ukopavaju bolesno.
![]() |
#9937 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() p.s. Ona socijalisticka prcvarnica ispod, kod tunela, prek ceste, jel ![]() Samo cu rec, grah s klobasicama i spekom, karlovacko radler, ubili smo se! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9939 |
Registered User
|
ja bih drage volje, al sutra raskopavam bajk, ode pajk..... cekam drugu vilju do nedjelje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9942 |
Registered User
|
manitou sherman breakout + 130-170 tpc+ damping sistem unutra umjesto spv (pazinjaninova prerada) Vilja ima cak i manje kila nego pajk (iako ja mislim da je tu negdje), no takodjer nevjerojatnih preko cm nizi atc od pajka (naravno na istom hodu, jel), skoro cm i pol, to je ono sto me najvise privuklo..... to je ona vilja kaj je on imao na kraftstoffu jedno vrijeme u garazi na db |
![]() |
![]() |
![]() |
#9943 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Potencijalno bi mogla biti odlična vilica, pogotovo sa TPC+ unutra. Samo, ne znam koji način ima Manitou za spuštanje hoda, tako da tu vidim mogućih problema + vilica ima gro godina. Čak bih prešao preko toga da su noge 32mm, a ima 170mm jer za naše staze može proći. To su jedine dve primjedbe, al velim, velik potencijal ima vilja.
![]() |
#9944 |
Registered User
|
Hod je podesiv preko RT II (rapid travel) koji, kolko sam ja skuzio, radi na principu na kojem i fox talas radi, to jest to je zapravo to i prilicno je pouzdan....A noge 32 nek te ne zavaravaju, sherman je prva sc 170mm vilja, a na mtbr svi kao prednost navode upravo to kolko je cvrsta, gotovo kao i dc vilje.... No, zivi bili pa vidjeli, i mene mnogo interesuje sve to..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9946 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Naletio sam na jednu staru sliku, prikladnu za ovu temu. Slika je bila na naslovnici Slobodne Dalmacije, a na pozadini piše: 23.10.1988. Utrka "Cicibana", Snimio: J. Babić (stara je kasnije, preko veze, nabavila iz uredništva SD) http://www.pohrani.com/f/1l/t7/AcToHlw/dsc02412.jpg Utrka je bila na splitskoj rivi i ja sam došao sa Ferrari crvenim ROG BMX-om. Frajer u prvom planu sam naravno ja ![]() U pvih 50ak metara utrke sam (nabrijan zbog uvredljivog pomoćnog) neprijatelje ostavio daleko iza sebe i konstantno povećavao prednost, a nisam ni mogao punom brzinom gaziti, jer me pomoćni bacao na desnu stranu kad bi pedalirao na nogama. Ovaj desno od mene na slici je bio najzločestiji i na njega sam bio posebno nabrijan (đubre me na startu zajebavalo radi pomoćnog) Nisam pobijedio ![]() Bila je velika gužva na cilju i rulja je, malo po malo, probila cilj i krenula prema meni, a ja ko Geronimo, najluđi ispred svih, jurim goloruk prema njima! Kad sam skužio da sam poprilično usamljen, promislim - jebeš utrku, spašavaj živu glavu! - i stanem ![]() ![]() Kasnije još od proklete rulje nisam mogao naći staroga, koji je bezbrižno ćakulao sa prijateljem na kojeg je naletio dok je šetao od starta prema cilju. Zapravo je on bio kriv što nisam pobijedio. Prvo mi nije htio prije same utrke skinuti pomoćni kotač, pa onda nije htio objasniti organizatorima da se utrka treba ponoviti jer nije bila po propisima. Bio sam najbrži Ciciban u Splitu ali nisam dobio zasluženo priznanje. Još sam svima morao objašnjavati kako to da nisam pobjedio, a na slici sam prvi... Stara me dan danas zajebaje radi te utrke ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 04.05.2011. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9950 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pridruzio bi vam se danas na pedaliranju, ide ko prek trga, po mogucnosti sto laksi tempo jer mi se spava cijeli dan i nemam pojma ocu uopce imati snage doc do vrha zgmmax jel ides ti i kad bi krenuo, kaj se mene tice mozemo mi i krenut ranije pa da nas brzi stignu putem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9951 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
nemrem ic ni ja moraju mi doc majstori doma jer mi curi voda u kuhinji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9952 |
Premium
|
zatvoris glavni ventil i bok ![]() a nis, nik, vuco vidimo se kod tunela |
![]() |
![]() |
![]() |
#9953 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Vraćam se danas s faksa bajkom i odlučim oprati lanac i cijeli bicikl na praonici. Skinem lanac, fino sve operem. I kad sam vraćao lanac, kako je sve bilo mokro i sklisko, onaj dio lanca koji mašinica zateže mi izleti iz ruke, skup s njim se lansiro pitaj boga gdje dio powerlinka... Ima netko možda viška koji powerlink ili polovicu powerlinka za 9 brzina? ![]() Cijena novog je 20ak kn ako se ne varam, ima li netko provjerenu informaciju? ![]()
![]() |
#9954 |
Registered User
|
Hahaha murina koji si ti kralj ![]() Totalno dirljiva prica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9955 | |
Premium
|
Citiraj:
u ostalim ducanima ti je orginal sramov 25kn 1 komad, probaj nazvat prvo po ducanima ak ti se ne da setat jer sam ja nasao tek u cetvrtom ducanu danas pala 57-ica, vuco, onix, nik i ja lijepa voznja iako sam ja nakon pocetniog ganjanja i gubljenja kontakta s pedalama pri brzini od preko 30 ako ne i 40 malo spapcio pa sam ostatak odvozio lakse ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 04.05.2011. u 20:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9956 |
Moderator
|
Dobra je bila vožnja danas. Naočale su dobre, malo mi je u početku puhalo u desno oko, onda sam ih porihtao i kasnije su bile super ![]() Osjećaj na spustu je bio li-la. Nekak nisam imao previše sigurnosti. Usto, u jednom trenu smo ušli u šumu di je bilo premračno pa sam malo usporio. Hashu bio rođendan ili nešto ![]() ![]() (al morat ćemo vratit lovu ![]()
![]() |
#9957 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Imas srece. Imam polovicu viska. ![]() Neki pametnjakovic je po 57-ici iskopao rupe i tu zemlju iskoristio za male kickere posred planinarske staze (3-4 komada). To je lose napravljeno, katastrofalno izgleda jer je ostala rupcaga na stazi, nema mogucnosti obilaska skoka...vjerojatno jos nije dovrseno. Ni najmanje mi se ne svidja jer vise ne mozes fluidno projuriti kroz te sumarke koje presjeca cesta...takodjer ce na to planinari posebno popizditi. Nakon 47ice, pravac greben. Nisam dugo bio na ovoj ruti, i bilo je bas gust. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9958 |
sto da napisem ?!
|
dh ekipa ! s tim se još hvale ! (tim skokovima o kojima nik priča) netko će se na tome ubiti. i ovako se ekipa razbija, kamoli kad ne nadano naleti na njega, pa kasnije još u rupčagu. ne znam.... ne sviđa mi se to što rade ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9959 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Na fejsbuku ima grupa sljeme, downhill. I da ne pričam kolko videa ima gdje se budale glupiraju na tim skokićima a planinari ko srne uplašene se sklanjaju s puta... Niti da bi usporili. A onda su oni face pričat kako nema više DH kupa na sljemenu, da su planinari kreteni itd... Normalno da jesu kad su i sami kreten. Stvarno su budale. Isto tako na pitanje gdje su to napravili, zašto posred planinarske (vidi se markacija na fotkama) rekli su da je to putić pored staze. Moš mislit. Trebalo bi njima guzice nalupat svima.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 04.05.2011. u 22:55. Razlog: da neb nik mislijo da sam njemu reko :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9960 |
Moderator
|
Ma ima jedan skok koji je doista pored staze (tamo prije izlaska na makadam) i nikome ne smeta. Ali ovih par što su nasred staze - neće dugo vjerujem. Najviše me strah da ne padne zabrana radi toga.
![]() |
|
|