|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Čišćenje sirupa ispod tipkovnice notebooka
Dakle, po tipkovnici od laptopa mi se prolio sirup i naravno sad su tipke ta-daaaa ljepljive...odnosno nisu tipke nego ono ispod njih...pomicao sam ih sve, prošao sa alkoholom i štapićima za uši, ali su svejedno ljepljive (valjda oni "x" držači tipaka su ljepljivi). E sad da li netko ima ideju (osim da tipkovnicu stavim u perilicu za suđe : to sam već čuo ![]() Ugl pošto alkohol nije napravio ikakav posao onda me eto druge ideje zanimaju pa ako je netko imao iskustva neka pomaga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam zadnju takvu tipkovnicu doslovno umocio u alkohol. Siroka posuda, 5 min namakanja, susenje kompresorom (lagano) i proradila je. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
ma radi i moja, ali se tipkama treba cca 1 sekunda da se odlijepe od podloge...dakle radi sve super jedino eto kad pretisnem tipku treba malo čekati da se vrati... a što se tiče masovnog utapanja : a jedino imam toliko medice, a toga mi je žao ![]() budem se zaletio do apoteke po 2-4 deca alkohola pa ćemo vidjeti ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 14.04.2011. u 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
I ova je stekala, stisnes, pa se lagano vraca nazad, ko na hidrauliku. ![]() Dok je umocena, ja sam malo stiskao tipke koje su stekale. Kasnije sve proradilo normalno. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
potpis na alkohol!susjeda je prolila kavu na lap i uopce nije radila tipkovnica i bila ke isto ljepljiva,ja je oprao u alkoholu i nakon 2 dana susenja radila ko nova!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|