![]() |
Čišćenje sirupa ispod tipkovnice notebooka
Dakle, po tipkovnici od laptopa mi se prolio sirup i naravno sad su tipke ta-daaaa ljepljive...odnosno nisu tipke nego ono ispod njih...pomicao sam ih sve, prošao sa alkoholom i štapićima za uši, ali su svejedno ljepljive (valjda oni "x" držači tipaka su ljepljivi).
E sad da li netko ima ideju (osim da tipkovnicu stavim u perilicu za suđe : to sam već čuo :D) da li bi možda ona bioragradiva tekućina tj.pjena što služi za čišćenje uredskog materijala pomogla u rješavanju dotičnog problema odnosno micanja sirupa iz njegovim uporišta gdje god da se zavukao? Ugl pošto alkohol nije napravio ikakav posao onda me eto druge ideje zanimaju pa ako je netko imao iskustva neka pomaga :fiju: |
Ja sam zadnju takvu tipkovnicu doslovno umocio u alkohol. Siroka posuda, 5 min namakanja, susenje kompresorom (lagano) i proradila je. :)
|
ma radi i moja, ali se tipkama treba cca 1 sekunda da se odlijepe od podloge...dakle radi sve super jedino eto kad pretisnem tipku treba malo čekati da se vrati...
a što se tiče masovnog utapanja : a jedino imam toliko medice, a toga mi je žao :D budem se zaletio do apoteke po 2-4 deca alkohola pa ćemo vidjeti ;) |
I ova je stekala, stisnes, pa se lagano vraca nazad, ko na hidrauliku. :D
Dok je umocena, ja sam malo stiskao tipke koje su stekale. Kasnije sve proradilo normalno. :) |
potpis na alkohol!susjeda je prolila kavu na lap i uopce nije radila tipkovnica i bila ke isto ljepljiva,ja je oprao u alkoholu i nakon 2 dana susenja radila ko nova!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |