|
![]() |
#9481 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
EDIT: alanprim COMMENCAL COMBI DISC ovog ima u XL, L i M Vilica: Rock Shox DART 2, Turnkey LO Mjenjač SRAM X7 Avid Juicy 3 Hid Disc Stara cijena: 6519 kn Nova cijena: 3911 kn i COMMENCAL COMBI DELUXE samo u velicini L Vilica: Rock Shox Recon SL solo air Mjenjač: SRAM X7 Kočnice: Avid Juicy 3 160 Stara cijena: 8610 kn Nova cijena: 5166 kn mislim da boljih bajkova za tu cijenu nema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9482 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Eto ako se tu da kaj preporucit... ps. moja visina 177, tezina 80kg zive vage...
![]() |
![]() |
#9483 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
2 die 4 HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9485 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ok, sram me pitat medu vama proficima, ali koji bajk bi preporucili za vozit do posla ( malo makadama, ostalo asfalt ), vjerujem da mi za takvo nesto netreba nesto pretjerano skupo ( vjerojatno sam u krivu ![]() Dal novi ili preko oglasa, svejedno, htio bi nesto malo pouzdanije od limexa, te ne nesto preatraktivno za lopove. Znam da je glupo pitanje na krivom mjestu, ali ste mi jedini vi ostali ko zvjezda vodilja, da konacno se maknem iz auta po ovom lijepom vremenu. Visok sam 185 i tezak 90kg
![]() |
#9486 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa i nije bas neko vrijeme ![]() ovak, ak budes isao iskljucivo po cesti i eventualno neki laksi makadam trazi si treking bicikl (28'' kotaci), imaju vece kotace i prilagodjeni su voznji po cesti (citaj, brzi su) popusti su pri kraju i zalihe proslogodisnjih modela su se smanjile tak da ti izbor vjerojatno i nece biti neki pogledaj ciklo centar, ima mogucnost narucivanja proslogodisnjih modela, al mislim da to traje jos dva dana ako nije vec proslo, to ti je jeftinija opcija takodjer pogledaj koji su ducani preporuceni na zadnjih par stranica pa probaj pronaci u njima nesto sto ti se svidja i sto ti je u budzetu, a mi cemo ti onda reci da li vrijedi to tu lovu il ne kak cemo ti preporucivat skuzit ces sta je bolje od opreme, a sta losije, mozda pomogne i nekom drugom |
![]() |
![]() |
![]() |
#9487 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne znam, ali meni se uopce ne sviđa ona staza ispod doma koju smo jucer vozili. jest da sam vozio sa zakljucanom vilicom, ali opet...rađe ono na veternicu po stepkama malo tehnikaliju vjezbat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9488 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Dapače, ovo jučer i prekjučer će biti moja trening ruta bar 2 put tjedno ako vrijeme dozvoli ![]()
![]() |
![]() |
#9489 |
Ex-Gastarbajter
|
stepenice se voze puževim korakom i vjezba se tehnika, po meni odlicna staza za tehniciranje, nešto što velikoj većini fali... ovaj kanal da bi bio zabavan moraš letit pun gas, a krcato velikog kamenja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9490 |
Avocado
|
![]() |
#9491 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Čini se Renesis da imamo slične fetiše ![]() Izračunao sam kut vilice na svom bajku: cca. 67 stupnjeva sa 140mm hoda @Blue, javit ću ti se kad dobijem štitnik, pa ga možeš probati montirati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9493 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da sam se tim kanalom spustao prosle godine kad sam tek kupio bike, nakon dva spusta sam se poceo spustat po cesti s ponikvi ![]() ali kad vas ulovim pridruzujem vam se na sljdecem spustu kanalom, zanima me bas kak ce mi sad izgledat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9494 | |
Avocado
|
Citiraj:
Odličan video ![]()
![]() |
![]() |
#9496 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kut vilice malo znači za upravljivost kad ti BB ode u "nebo". Sve je super dok ideš ravno. Jel tebe zanosi u zavojima, ono da osjetiš da to nije to, da si previše iza i da gubiš ipak malo tlo pod nogama napred ? Meni se to opako javlja taj osjećaj sa 150mm vilicom na bajku predviđenom za 130mm. Fora video btw. Bio je već mislim ovdje, ali stvarno ponekad poželim naučiti malo trialsa radi puno bolje kontrole bajka i ravnoteže.
![]() |
#9497 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1619 http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1707 http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1005 http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1006 vjerujem da su to sve neki entry modeli, meni izgledaju vise no odlicno, sad je pitanje vama strucnjacima, di sta i kako ![]() tak negdje oko 2500kn mi se cini ok za moju namjenu ( nemojte me previse izhejtat ^^ )
![]() |
![]() |
#9498 |
Avocado
|
Ja bih uzeo ovog cestovnjaka, 7.1 FX Po gradu će biti odličan, a nije da ne možeš voziti po malo neravnijoj podlozi ![]() Korijenje zaboravi, ali sumnjam da ćeš po šumi tolko pedalat ![]()
![]() |
#9499 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobro su ti dečki rekli, kupi si trekking/polovnu specku sa velikim kotačima ak je put do posla po cesti. I moja preporuka, s obzirom da će biti za tu namjenu dobar svaki takav, kupi što jeftiniji, ali neka ima standardne mjere (ako nešto pukne da imaš zamjenu). Znači, kako si ti rekao - da nije pevecikl. 2500kn mi se čini dosta za takvo nešto, ali ajde, tvoja je odluka. Od svih ponuđenih, ovaj 7.1FX upravo jer je 28" kotač. Ići ćeš ko metak, samo šteta što je najskuplji valjda od svih. Imaš Kona Smoke u Ciklocentru po 2300kn.
![]() |
#9500 |
Premium
|
od specke nekak bjezim, dok za ove trekinge gledam ( a vjerojatno krivo ;D ) sve su neki skuplji. @ vuco, ma ako moze i jeftinije naravno da nije problem, pogotovo ako se da preko oglasnika sta naci ( trazio sam na njuskalu i dropbike, ali tamo su sve neki nabrijani ![]() hvala svima, vi ste mi jedina moralna potpora ostala ![]()
![]() |
#9501 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel valja ovo čemu: Scott Aspect 60 (10/11)? Uglavnom, prošlogodišnji model, u Hervisu 35% snižen. Sad je 1800 kn. Uglavnom, trebao bi mi neki hardtail bicikl za nepreviše para cca. 300€ (2200 Kn). Nije da ću nešto ga silovat offroad, ali tamo gdje ću ga vozit nisu baš nešto predobre ceste pa će ova prednja suspenzija dobro doći za 25-30 km rute. Čitao sam malo na netu i trebala bi mi neka XL rama jer imam preko 180 cm. Ne kužim se baš u opremu i to pa vas pitam za savjet. Neka alternativa bi možda bila Trek 820-ka i prošlogodišnji Kelly's Viper koji bi me izašao 2250 sa 10% off. Ako ima nešto bolje, neki bang for the buck, samo pucajte ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9502 | |
Ex-Gastarbajter
|
Citiraj:
samo kazem da bike treba znat kontrolirat, i zato treba vozit i tehnicki zahtjevne staze poput veternice i sličnih. ako si ti sposoban iskontrolirat bike dok imas stepenice a sve visi nizbrdo i u koso, to već puno znaci... veci hod nemoze nadoknaditi nedostatak tehnike. barem ne u dovoljnoj mjeri. zato ekipa pada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9503 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9504 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Svi vi koji kupujete jeftine nove bicikle, pogledajte si Nakamure Ti isti bicikli daju se uhvatiti na snizenju 30-40% ako se bude strpljiv (sad na pocetku sezone tesko)...trenutno je Cliff Lite oko 2300kn, deore razina opreme i to je daleko bolji odabir nego neki Trek s Tourney (ili jos losijom, za koju nitko nije cuo, opremom) a za iste pare. Meni je Scott aspect za 1800kn OK kupovina, za neku normalnu mix voznju tipa grad, losa cesta, makadam a la Maksimir i nasip bolji bajk ne treba. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 13.04.2011. u 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9505 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nisam bio, kad ćemo? ![]() Dan prije ovog videa (5.11.2011) smo ti i ja bili na 20-ku, ono kad smo snimali ![]() Citiraj:
Citiraj:
Opet, draže mi je nešto gadno šta jedva prođem, nego staza po kojoj trebaš ići 50kmh da bi bila zabavna (kao što je, po meni, dobar dio 57.me). U mom slučaju, veći hod vilice je za skokove (kad zajebem skok, jeli ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9506 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Hard Rock
Ma Hard Rock best bike ever http://www.bicikla.hr/hr/bicikl-spec...ock-2010/141/7
![]() |
#9507 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Vrhunska vožnja.... Ajmo danas nekud malo drobit oko 2....jel neetko zainteresiran? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9508 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() A ja sam slobodan sutra nakon 12h, doma moram biti do 15h, tako da možemo bilo kad do 13h krenuti. Petak nula bodova, vikend još moram vidjeti kakvo će vrijeme biti.
![]() |
![]() |
#9510 | |
Avocado
|
Citiraj:
Your loss ![]() Ja peglam sutra u 12:30 onda put glavice, padala kiša ili sjekire, nije bitno. Tko želi nek se javi.
![]() |
![]() |
|
|