|
![]() |
#8462 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
OK, vrijeme je idealno, ali za sutra se najavljuju tajminzi od rano ujutro do kasno popodne... da probamo usuglasiti neki termin za sastanak na vrhu, pa onda kako kome paše? ja bi stvarno rado skupio dio ekipe, ali sam do 12 na faksu. 3:30 na vrhu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8463 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#8464 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sa posebnim nosačem za bajk ! ![]() jer je rizik vozit ga u gepeku, bez obzira koliko paziš... znam za jedan slučaj (prva ruka) da se mašinica popigala i na neku foru prednji disk. zbog i nakon vožnje u gepeku. mrzim to raditi ali sam radio više puta i kuc kuc, sve je bilo ok. sused ! ima nas tu sa zapada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8465 |
|
evo kak sam obecal, par sljicica mojeg oldskul prometala, rama je starija i od nekolicine clanova ![]() http://img.photobucket.com/albums/v7...934_resize.jpg http://img.photobucket.com/albums/v7...935_resize.jpg http://img.photobucket.com/albums/v7...936_resize.jpg http://img.photobucket.com/albums/v7...937_resize.jpg http://img.photobucket.com/albums/v7...939_resize.jpg @sused zeljac slobodno se javis na PM za koju cestovnu voznjicu (kasnije i sumsku) i razglabanje o SCSI opremi ![]() ![]()
![]() |
#8466 |
sto da napisem ?!
|
javim se onda rađe kasnije ![]() ![]() ![]() ovo me po cesti pojede ![]() ![]() bez obzira koliko se trudio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8467 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8468 |
|
![]() |
#8469 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Valjd ne upadam ko s vedra neba pa u rebra : za visinu od 175-178 je bolja rama 18" ili 19.5" ? ili je to bolje sjest na bajk i probat ?
![]() |
#8470 |
Moderator
|
Usudio bih se reći 17,5"-18" ako se misliš dosta spuštati, 19-19,5" ako ćeš se više po ravnici voziti. No opet, to je okvirno jer sve ovisi o pravim mjerama (dužina toptube-a) i tvojim fizičkim karakteristikama (ako si krakat u rukama npr.). Ja sam 182cm i vozim 18,5" fulku sa lulom od 100mm (i mislim je skratiti malo), brat je možda 1cm viši od mene i vozi HT-a 48cm (~18,8") sa 90mm lulicom. Više smo nastrojeni za spust nego za duge vožnje po cesti i usponima, ali i to odradimo bez bolova u leđima ili negdje drugdje. IMHO, bolje kupiti zericu manji bajk kojeg onda možeš kombinacijom lulice i sica produžiti, nego kupiti prevelik bajk. Ako ne osjećaš razliku između 2 veličine (a isti bajk), uzmi manju.
![]() |
#8471 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@Renesis Meni odgovara 15:30 na vrhu. @Vuco Kad ste kod tunela 13:45? Pitam da se nacrtam tamo, do 15:30 smo na vrhu pa i da guramo odozdo. @xulos Najsigurnije je isprobati, bez probne voznje ne vadim kune iz dzepa...osim toga nisi napisao o kakvom bajku je rijec niti od kojeg proizvodjaca, jedino da se obratis vidovitom Milanu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8472 |
Moderator
|
![]() |
#8473 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
sjedi pa probaj, ali mislim da ce ti 19.5 biti preveliko danas malo odvozio grmu, tj pola, jer tamo kod prvog krizanja s cestom nesto snimaju lisce i lagano blato, tj jako mekana zemlja, da se vozit cak i s mojim gumama iako sam ja radje to malo sporije prosao ![]() edit: zaboravio postat ![]() inace skuzio sam da 203 rotor ipak puno bolje koci, recimo da sad kocim s jednim prstom kolko sam ranije s dva |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8475 |
sto da napisem ?!
|
dogovor je pao da krećemo u 11 sa vrapča. lagano uz 9-tku, dođemo do vrha i čilamo do pola 4 ![]() ![]() kao što je destro prije spomenuo, oko 11:15 smo na križanju kustošijanske (ona prema grmi) i ilice. dobrodošli su svi ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8476 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8477 |
sto da napisem ?!
|
mi imamo u planu ići izletnički ![]() fićukanje trebama i tako ![]() polagano. zato i idemo tako rano ![]() lako mi potratimo vrijeme ![]() kombinacija guranja i pedaliranja ![]() premda mislim da ce guranje dominirati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8479 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
nesto me hebe prednji rotor, grebe mi po jednom metalicu kaj drzi pakne skupa pa idem vidjet ujutro do prote-e dal imaju te original sarafe pa da sam na miru sa diskovima vec jednom. EDIT: u lidlu imaju od 17.03. neke stvari za bicikl. ciklokomp za 45kn sa 30 funkcija ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 10.03.2011. u 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8480 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ideš, ja ću imati pohod u Lidl 17og ziher, piknul bum ciklokomp , Pumpu, možda ove hlače za kišu, i neznam kaj mislite na ovo ![]() Mislim cifre su smješne, a do sada sam imao samo dobra iskustva sa robom kupljenom u Lidlu! Evo pronađoh ponešto o ciklokompu i njegovim funkcijama! http://cgi.ebay.co.uk/30-FUNCTION-Cr...-/300525946626 Ovo čudo ima SVE ![]()
![]() |
#8482 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
oke, ja cu isto probat puno zurit i stic do 1:45 do tunela, ako ne, vidimo se u 3:30 kod lugarnice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8483 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ajde tko sve ide po 9-tki gore jer iako žac i destro kažu da će polako, znam da ću ja biti prespor za njih! Ajmo ima li još koja spora duša da mi pravi društvo uzbrdo!?
![]() |
![]() |
#8484 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa jebemu tudajfor, nebuju te decki ostavili putem ![]() mislim da cu vam se i ja pridruziti, iako 11:15-15:30 uspon? tko nosi rakiju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8486 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8489 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
o jbo vas. pa necu valjda biti ja crna ovca koja sutra nece ic na sljeme ![]() mislim da idem i ja isto sa ovima iz kustosijanske ![]() a prednju cu napraviti neki DIY privremeno rijesenje dok ne kupim prave sarafe za pricvrstit |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|