|
![]() |
#33 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Zabrijo sam da će ti proc maknut 10 k... Mema ti je zakon... Pogledaj moju, e da, ovo je proc na 2420 Mhz, na 2496 napravi 7730, al to odvrti i onda po restartu--- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma neće mu bit ništa,šta je to 64C,ali priko 65 neidem.Htio sam 250FSB,i dalje mi netreba,barem dok ne ćapim vodeno. A i tu je uvijek čaša vode za gašenje ![]()
![]() |
#40 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Badave uspoređujete PCmark između AMDa i Intela jer je Intel oduvijek puno bolji u PCmarku zbog njegove optimizacije
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
A moj proc napravi veći CPU skor od northwooda na 3.6 Ghz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
od LemilicE
|
Mislio sam na pcmark 2004
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|