|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
OC:Kingmax HC500+Prescott 3.0+IC7-MAX3
Stavio sam Zalmana i krenuo ovo čudo malo pogurnut. Prvo sam odredio voltažu za malo normalnije temp i krenuo u OC-anje ![]() Stigao sam do 240FSB tj. 3.6gige.probat ću ovih dana još malo. Enjoy ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Type R
|
CPU-Z
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
imam pitanje.... 2.4@3.0 northwood idle 40C load 53 dali je to uredu ? sa zalmanom 7000b-alcu.... i nekom sugavom pastom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Kako ti idu igre, recimo Farcry, zanima me jer imam clocknutog Semprona na 220×10, nasviranu 9550 i 512 mega rama, tako da su nam konfe prilično slične. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Type R
|
Citiraj:
![]() ![]() FarCry nisam(too scary ![]() Bija san ostavia prime i memtest da rade i malo,i dođe moja seka i ide igrat mafiu,ne ugasi prime i memtest i igra normalno radi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
BladeRunner imamo isti clock i jako slicnu konfu (P4 3.0, KM HC DDR500, Abit MB), pogledaj sig. Kod mene je procesor Northwood, pa su i drugacije voltaze, ali kod mene memorija radi na 2.5-3-3-7. Kakve su ti postavke za memoriju u BIOS-u (Game Accelerator)? Koja ti je voltaza memorije? Pokusaj staviti postavke kao kod mene, trebalo bi raditi. BTW, kod mene je u BIOS-u stavljeno da je PSB667 (default je PSB800) i tako daje najbolje performanse i memorija najagresivnije radi. Meni iznad FSB240 ne ide bez obzira koliko dizao voltazu, pa je to valjda max ili procesora ili ploce... ![]()
![]() |
#14 | |
Type R
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
At BladeRunner: OC ti je osrednji za taj CPU, a za zelenu memu odličan ![]() Možeš imat preko 2,8 VDIMM stabilnu, jasam imao ![]() Koliko ti padne VCore kad je pod load? Meni na ASUSici padne sa 1.57 na 1.44 i zato ne mogu puno OCat, ali čim napišem diplomski bacam se na VDROOP mod da to spriječim ![]() Sad ću postat neke slike šta sam jučer probavao, ali ih nisam snimio, pa moram opet... edit: da li je to northwood ili preshott?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
od LemilicE
|
Evo, kao što sam obečao... Nije stabilno zato štp me jebe napon CPUa, ali i to ćemo sredit ![]() kvaliteta je loša jer nisam trenutno imao photoshop
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Type R
|
@Lord Pogljedaj sljičice za pad napona,neznam napamet.Prescott je. Mislim da bi sa par modova na ploči i vodenim uvatia 4gige bez probljema. ![]() Evo još malo testova
![]() |
#23 |
od LemilicE
|
Pokreni AbitEQ, pa dve instance Preime-a Pogledaj voltažu CPU-a i onda pokreni na oba 2 Primea drugi torture test i prati voltažu u AbitEQ. Pričekaj koju min i zapamti najmanju vrijednost. Baš me zanima. Mislim da bi dosta trebala past baš zato što je Presscot, baš kao i moj
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Baš sam čito review svih 32-bitnih procesora(novijih)... Među kojima su uspoređivani 3000+ vs. P4 3.06 Ghz--- I tu su negdje...Ajde da vidimo kak su kad su ocani do jaja. Ajde napiši rezultat u PCmarku 2002, il u kranjoj liniji CPU sko u 3d marku 03...Ak ti se da, baš me zanima... ![]() Meni je CPU skor 7526 Mem 6625 hdd 1175 A cpu skor u 3dmarku je 741... Jadno... ![]() E da imam bolje napajanje, il još bolje ploču... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Džabe si krečio!
|
eee, Kad smo već kod svih ti bencheva, upravo vozim Prime 95, neke Lucas-Lehmerove testove... ![]() Kolko treba toga izvrtit da se sistem pokaže stabilan, ne visi mi se baš 6 sati na netu s ISDN-om... Jel taj prime više orjentiran na stabilnost proca ili meme??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
od LemilicE
|
Ako si mislio da ja postao onda te moram razočarat. Naveo sam da mi nije stabilno zbog variranje VCore napona za koji moram napravit mod. Napravim ga čim dovršim diplomski... PCMark je jako Intel orjentiran. Bilo bi dobro u 3dmarku CPU score. Sad ću pogledat ako imam koj screenshot spremljen sa stare matične... Samo drugi test u Primeu 100% i najviše optereti CPU. Ostala 2 su bezvezna edit: sad sam pogledao CPU score u 3dmarku 2k3 dok sam imao 9800PRO i Abiticu. Cpu na 3676 (nije bio max OC) i score 995
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Džabe si krečio!
|
E ovak... To mi je onak zasivljeno i nemrem s time baratat... Treba upisat onaj pasword...Help...PM..plese. ![]() Edit: Našo taj password u redame fileu...al niš.:confused: Edit 2: Sve ok, sredio sam... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|