|
![]() |
#7981 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Onda mi je na kraju spusta ostalo još 3cm hoda, znači da sam mogao i malo mekše, ali ipak bi radije da imam cijeli hod dostupan a da ne botomira, a za to mi treba, trenutno, jača opruga! ![]() Citiraj:
Ja danas nisam krenuo gore jerbo sam spavao onak, 5 sati i od toga sam se budio svakih 10 min, nemam pojima kaj mi je bilo! Evo zbudio sam se u 11h! Užas! Nadam se da imate dobar teren od gore, a dolje je manje bitno! Očekujemo report! ![]()
![]() |
![]() |
#7982 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7983 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7984 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() No, zanima me kako se guma kod tubelessa ponaša kod skretanja, tj pri bočnom stskanju, jer kad vozim na granici od 2bara (2.2 cca) sa zračnicom onda se jako osjeti kako se guma presavija, točno osjetiš da bi guma išla drugamo. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7986 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam lud sa ovim endomondom ! sad sam se vratio sa voznjice, bio on upaljen, reko nesto ce biti... kad ono... banana ! valjda cim ga stavim u dzep izgubi signal ili neki drugi k**** i nista mi ne "ocrta". spoji mi zracnom linijom pocetnu i zavrsnu tocku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7987 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@destroyer - cek na onoj novoj felgi sa 20mm nabom si polomil zbice? i sa 160mm hoda na vilici? pa kuda vi vozite? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7988 |
Avocado
|
Zadnji kotač je u pitanju, i to mi se dogodilo na putu doma očito. Nisam osjetio dok nisam sišao s bicikla i ugurao ga u stan, ono čuje se tok-tok-tok ![]() I imam 150 hoda :P
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 19.02.2011. u 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7994 |
Avocado
|
Trebo si doć pa bi vidio ![]() Uspon je bio katastrofa blatan na gornjem dijelu leusteka. Spust 18-20, ona lagana staza puna uživancije i malo blata, očekivao sam više blata. Izlaz iz šume pa odlazak na dotrščinu gdje ipak ima mrvu više blata i u jednom zavoju sam tako proklizao da sam se umalo satro, ali ništa što iskusnjara ne uspije izvuć ![]() Pedaliranje do doma, suma km=52.61
![]() |
#7996 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7998 |
Moderator
|
Eto i mene, stigao na ročkas uz malo žurbe. Uglavnom, danas vožnja super. Dosta smo pričali kod tunela, pa kod Adolfovca, Lojstek je dolje u dobrom stanju, a gore nakon prvog prelaska ceste blatan. Ali nije se blato primalo za gume pa se dalo odvesti to uz malo muke. Nakon Lugarnice je trebalo otići do Puntijarke i dečki su htjeli po cesti, iako su ok staze po šumi. Ali treba se penjati, a do toga im baš i nije bilo ![]() Spust mi je super do Njivica. Kasnije je tak tak, više paziš na blato nego što ima korijenja i kamenja ili slično. Dok me npr. Dotrščina oduševila, stvarno se super vozit tamo.
![]() |
#7999 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Njivice, to ona kućica ili? Mene baš dotrščina razočarala onako mokra i puna blata prekrivenog lišćem... A stara znanica staza do izlaza, tamo gdje je prošla ona hrđava buba, je odličan. ![]()
![]() |
![]() |
#8000 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Inace ta staza od Njivica (20-ka), kad je suho je odlicna jer se po onim kanalima moze ganjati koliko god bajk ide nizbrdo - a ljudi nema. I kad se malo zazeleni, puno je zanimljivije ![]() Ja sam se danas bas fino izgustao, pogotovo sto sam napokon uhvatio grif za Albertice, pa je to fino drzalo po svim zavojima, iako je zemlja bila mekana. Dotrscinu nisi vidio cijelu, nisi vidio ni pola staze, recimo 35-40%, uvrh glave (to je inace kruzna staza, i ima se kaj voziti), s time da se u potok moze uci puno prije ali ako nije suho ne isplati se zbog blata. Kad je suho Dotrscina je 3x bolja...u danasnjem izdanju - tak-tak. Dotrscina je za trenkanje dusu dala, pogotovo sto je meni stvarno pod nosom - 10min. voznje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8003 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ne znam kako su se Vama punile gume, Nik, buraz i ja smo sve otpeljali i svi smo se složili da ide lakše nego prije kad je dolje na početku Lojsteka bio blato. Ja sam tek danas shvatio koliko me kotač kočio prije. Danas je išlo valjda 20% lakše neg zadnja 3-4 puta. Dario je išao gore s nama. Vozio, gurao - do vrha je došao ![]()
![]() |
![]() |
#8004 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ajde bit će toga još ![]() @ Vuco, kako to misliš kočio te kotač, kaj si nekaj mjenjao? ![]()
![]() |
![]() |
#8005 |
Moderator
|
Izgleda da sam zbog pohabanih konusa imao prejako zategnut kotač. U pravilu, prije nego sam ih otpustio, kad sam zavrtio kotač - okrenuo se 2-3 puta i stao. Sad se vrti ko veliki, iako to još nije to, ali konusi rade svoje.
![]() |
#8006 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
http://www.pohrani.com/f/1f/7Y/2BQeU3bt/dot.jpg Vidi kako zanimljivo izgleda, još da vidiš uspon po istočnoj padini, uf ![]() E da, Vuco, ja volim pretjerivati u driftanju kad je blatnjavo kao jučer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8007 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8008 |
Moderator
|
Ma jasno, samo sam te dobronamjerno upozorio jer se tako staze uništavaju ![]() Isto kak sam burazu rekao da se ne dere ko seljak kad su planinari oko nas (jer onda misle da juriš i skaču ko žečevi sa staze).
![]() |
#8010 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Nisam se derao ko seljak samo sam se malo uzbudio kada sam skoro fulao most i otišao desno u kanal, a planinare nisam ni skužio jer sam gledao mostić i kanal....spazio sam ih tek kada sam dignuo glavu gore....
![]() |
|
|