|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Problem sa thomson speedtouch 780WLi
u ruteru sam podesio public ip za komp radi cs servera, međutim ne mogu pristupiti serveru sa nijednog kompa ali glavni problem mi je da ne mogu ući u postavke rutera sa ovog kompa, ušao sam sa drugog ali negdje ne vidim opciju da disejblam public ip ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 12.02.2011. u 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi rekao najvažnije a to je koji je fw i konfig u uređaju. Poznato je da ima x problema ako su aktivne postavke za Remote Managment T-Kome. Prošvrljaj malo po forumu, o tome se govorilo, nemožeš to riješit kroz web konfig nego treba ručno "pročistit" user.ini. Svakako koristi administrator account za podešavanje, zadnje ti ostane factory reboot pa konfig iz početka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
da bi pristupio serveru moras forwardat portove na odredenu adresu (u ovom slucaju server) nakon sto si slozio public ip/dyndns. ista stvar je ako se ne varam i za pristup ruteru. moras forwardat port 80 na ip od rutera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Stavi "origigi" 6.2.29.2 koji se pokazao kao najstabilniji, ako koristiš MaxTv treba dodatno prepravit konfiguraciju, za cs je dovoljno otvorit određene portove (PortForward) za IP box - a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|