![]() |
Problem sa thomson speedtouch 780WLi
u ruteru sam podesio public ip za komp radi cs servera, međutim ne mogu pristupiti serveru sa nijednog kompa ali glavni problem mi je da ne mogu ući u postavke rutera sa ovog kompa, ušao sam sa drugog ali negdje ne vidim opciju da disejblam public ip :stoopid:
|
Nisi rekao najvažnije a to je koji je fw i konfig u uređaju. Poznato je da ima x problema ako su aktivne postavke za Remote Managment T-Kome. Prošvrljaj malo po forumu, o tome se govorilo, nemožeš to riješit kroz web konfig nego treba ručno "pročistit" user.ini.
Svakako koristi administrator account za podešavanje, zadnje ti ostane factory reboot pa konfig iz početka. |
da bi pristupio serveru moras forwardat portove na odredenu adresu (u ovom slucaju server) nakon sto si slozio public ip/dyndns.
ista stvar je ako se ne varam i za pristup ruteru. moras forwardat port 80 na ip od rutera. |
može malo objašnjenje kako se to radi, jer nikad to nisam radio :chears:
|
|
neće da ga ..... sve sam uspio vratiti na staro preko drugog računala i za sada odustao
inaće ruter je od t-coma i fw je 6.2.17.5 |
Stavi "origigi" 6.2.29.2 koji se pokazao kao najstabilniji, ako koristiš MaxTv treba dodatno prepravit konfiguraciju, za cs je dovoljno otvorit određene portove (PortForward) za IP box - a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |