|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
(riješeno) Lenovo 3000 N200 ne daje sliku
Pozdrav kolege...ovako imam Lenovo 3000 n200 laptop...e sad kad ga upalim napravi mi da bip-a i onda to pristane i izgasi se ventilaor,laptop radi,al nedaje sliku uopče...šta bi to moglo bit |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
probaj ga za svaki slucaj bez baterije upalit,znaci samo na punjac...ali mislim da je grafa kao i kod 90% laptopa otisla...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pogledaj ovdje http://www-307.ibm.com/pc/support/si...igr-67884.html ili ako imas neki manual od laptopa pa tamo pogledaj za te beepove to su beep codovi, vjerovatno ti je nešta crklo, moguce da je graficka, ili ti ima mozda negdje prekid od maticne do ekrana, ne salje sliku |
![]() |
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
sta znaci maticna riknula?? nemoze cijela riknut!moze dio nje pa da ne radi! probaj ocitat kodove sa ove stranice koju je kolega postao pa vidi sta kaze! reci kako ti se to dogodilo?odjednom ili je bacao plavi ekran ili se smrzavao ili sto?
#6 |
Premium
|
Ma ne virujen da je matična riknila,nije bacala nikakav plavi ekran niti išta...nego se samo odjedanput nije tija dat sliku,i kad spojin na vanjski isto tako nedaje sliku--i u servisu su mi rekli da mi je grafička otišla i da je nova 2000kn,al ja san nabavija polovnu za 300 |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo danas stavija grafičku novu i sve radi kao podmazano...samo da jos pitan dali je pametno stavljat onu pastu malo na procesor i na chipset od grafičke???? Zadnje izmijenjeno od: StBobi. 28.01.2011. u 15:22. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neće škoditi da zamijeniš postojeću pastu friškom.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
to je termovodljiva pasta i dapace,pozeljno ju je stavit! znaci na chipu oko onog zeljeznog dijela namazi dobro i stavi hladilo gore i miran si! staru grafu nemoj bacat ,pokloni je meni ![]()
#12 |
Premium
|
sad imam jedan drugi problem...ovako kad idem napravit formatiranje windowsa kaze mi Setup did not find any hard diks drives installed in your computer...a uredno mi dize windowse.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|