Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.12.2010., 13:09   #31
Lfbo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
E dobro, onda cu pratit malo.. Smo neznam zasto su drugacije postavke za brzinu misa.. zasto su to dirali Hvala vam obojici, ako bude nejasnoca, pitam.. Pozz..
Lfbo je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2010., 16:30   #32
Lfbo
Premium
Moj komp

Evo imam jos jedno pitanje.. Dok sam prije nekih god dana igrao css cijelo vrijeme imao sam win xp i sa grafikom nisam imao problema, namjestio sam taman da mi glatko radi i vise postavke prema high taman na granici da ne steka nista.. I sad imam win 7 i u igri namjestim iste postavke i steka mi.. u postavkama od graficke sam smanjio sve, probao mozda ugasit aero, na win 7 imam noviju verziju drivera od graficke nego na xp i nikako mi ne radi tako glatko ko na xp-u.. Gledao sam razna testiranja i xp ispada da daju bolje performanse i brzi su od 7-ice.. Ali ja bi ostao na 7 zato sto sam se sad naviknuo i ljepsa i jednostavnija mi je.. Pa me zanima dal netko zna sto mi to koci graficku?
Staro 25.12.2010., 16:39   #33
Sk0rpi0n
Premium
Moj komp

Sk0rpi0n's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Prije godinu dana je bio dugi engine na kojem je igrica radila, sad je na orangboxu i na slabijim kompovima ima duplo manje fpsa neg na prijasnjem enginu, mozda je do toga, ja sam imo na starom cssu oko 250-350pfs-a konstantno, a na ovom enginu imam oko 80-150fps-a s jenom jezgrom, a na dve jezgre imam 120-250fps-a al igrica laga i ne mos nikokg ubit, uglavnom meni je igrica shit, i preso sam na bc2 i cod4
Staro 25.12.2010., 21:46   #34
Lfbo
Premium
Moj komp

E al vidis ja sam istu igru skinuo i na win 7 i na xp.. samo sam zamijenio hard na kojem mi je xp.. i ista igra mi steka na 7,a na xp ne.. iste postavke u igri i u grafickoj..
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na