![]() |
Counter Strike : SOURCE problem
iman CS source i igran ga vec misec dana i danas da cu ic igrat na net kliknen na find servers a ono mo kaze :"Could not contact master game server to retrive servers list".Ima li ko da mi pomogene PLZ ,kriza mi je :D
|
Mozda ima veze sa nestankom struje/olujom u USA (prije nekoliko dana je nestala struja u cijelom gradu di Valve ima servere) - neznam koji.
Moguce da se jos nisu oporavili, ali je i moguce da je to trenutno. Pokusaj za koji sat. |
i dalje mi ne moze spojit,sad me zanima kolika je to oluja bila, jeli to neka oluja koja je potopila pola amerike ili su samo 3-4 tornada pogodili taj centar di je valve ,ako je nesto od toga razumit cu ,ako nije ima li neko neki savjet jer vec lagano šizin:fuming: : Machineg
|
Pogledaj kakvo je stanje na njihovim forumima - tamo ces dobit pouzdanije informacije.
Ja CSS nisam igra vec odavno. |
ja sam stalno spojen na CSS i nema nikakvih problema, bit će da je kod tebe problem
|
ja isto. meni radi steam vec vise od tjedan dana.
|
a nista onda iden reinstalirat,hvala sta se javili
|
Zanima me da li se mogu spojiti na servera ako sam dodao nove modove? Ubacio sam mod za oruzja (zvukovi i neka podesenja), nove texture za blood, i jos neke sitnice za koje mislim da ne utjecu na bilo sto....
|
zavisi od servera , dosta servera forsira cmd sv_pure 1 sta oce rec da ako ti fajlovi nisu u originalnom stanju neces se moc spojit ( server is enforcing consistency....bla bla ) sta je pozitivna stvar jer je prilicno lako modificirat "damage" i ostale parametre oruzja ( counter strike je igra u kojoj vjerovatno ima najvise citera )
|
A primjetio sam, nazalost....
Uglavnom sam mislio skratiti vrijeme dok nabavim CoD6, cisto da se zabavim necim. A BTW kako se ubaci ovaj Zombie MOD ? Skinuo sam ga i sad pise da treba nesto editirati po direktorijima a to mi se sada maximalno neda,....ima li neki ZM da se samo skine i ubaci u igru? |
Evo da ne otvaram novu temu, imam problem.. Da naglasim igra mi nije original i igram je vec zadnjih god. dana kad stignem bez problema.. ne raspitujem se mnogo o nekim sitnicama kako,sta, vec sam samo do sad igrao par servera koji su mi bili najdrazi i to je to.. dok u zadnje vrijeme mi nije pocelo pokazivati da server ne pase na moju verziju cs-a.. provijerio na torrentu, nema nove verzije.. sto treba napravit???? Neki update ili patch? Pomozite please.. hvala..
|
Sta nitko nema takvih problema?
|
kolega, prije svega o piratliji je zabranjeno pricat i toplo ti preporucam izdvoji 15-ak eura ili slicno i uzivaj kolko oces.
btw. nece da ti radi igra jer se dogodio jedan veliki update i dosta toga se izmjenjalo... |
A samo nisam smio rec da nije original onda, niko nebi znao :))... E fala, bar da znam u kom smijeru da dalje trazim.. probat cu downloadat taj update, ako je moguce.. Thx,pozdrav..
|
Ovako, kupio bi steam, gledao sam na netu da dođe 15eura.. Mi moze netko ko je kupio objasnit kako to ide? Da li ide preko paypala kupnja? Moram napravit steam account i sta onda? Jel to dobijem serial neki pa skinem igru sa njihove stranice ili kako to ide??
|
Citiraj:
Mozes preko paypala ili bilo koje kartice platiti. Skines Steam, napravis account i onda direktno u steamu kupujes igre. Jednostavno i brzo. |
E.. thanx.. Bas kupujem al me nes zeza.. Cim sam vidio da je 50% popusta sam odmah krenuo kupit.. Ej jos jedno pitanje.. Sad kad bi htio bratu kupit, jel moram kupit jos jedan ili je mozda moguce igrat preko jednog accounta?? Jel bolje kupit 2 ili moze ovako?
|
Evo ja sam kupio.. Na paypalu mi skinulo 7.50e a na steamu mi nista ne prepoznaje.. ??? Jel treba sacekat ili bi to trenutno trebalo bit?
|
Evo rijeseno.. Sad mi je prikazan counter strike source i counter strike source beta.. koja je razlika?
|
Citiraj:
|
Nisam bas skuzio :/ a sto je onda ovaj prvi?? I jel znas mozda dal se moze selektirat neki drugi disk za instalaciju osim c:?
|
Citiraj:
Mislim da ne mozes odabrati, ali ako ti fali mjesta instaliraj steam na drugu particiju. |
A imas pravo.. nisam se sjetio toga :)) znaci source je zadnja verzija? A ova beta ce tek bit neki update kad se iztestira? Jel sam dobro shvatio? :P
|
Citiraj:
Citiraj:
Trebaju ti dva accounta, ne mozes imati 2 iste igre na jednom accountu ili ako si mislio da dvojica igraju istovremeno preko jednog accounta to ti isto nije moguce. |
Ma dobro 50 kn je sad :) Al isplati se dat i vise.. Najbolja igra,god dana sam je igrao i ni malo mi nije dosadila.. I to jednu te istu mapu-srpski the dust2 only.. :) dok nije dosao taj update.. P.S. sad kad sam kupio vjerovatno mogu skinut igru kad god hoci i koliko god puta hocu jel?? Pozz i fala ti..
|
I jos nesto sto me muci.. jako sam se naviknuo kod mijenjanja oruzja da mi automacki prebaci oruzje kad mijenjam, a ovako me ful zbunjuje.. pa ako se mogu ugasit te slicice s oruzjem kad mijenjam, da mi automatski mijenja kod scrollanja?? To mi je islo na zivce kod countera 1.6..
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo uspio, hvala.. Bas sam sutra mislio kupit bratu steam kad ono vec makli 50% popusta.. :(
|
CSS ti bude još na popustu, on je svake godine po 2-3 puta za vrijeme tih blagdana
|
@DanielBolf
Nema problema, ako sta jos trebas pitaj :) Da to sto xGAME veli je istina, znam da je prosle godine u ovo isto vrijeme u kratkom razmaku bio dva puta na popustu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |