|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Kvalitetan router sa 2 USB - a
Neznam je li prava rubrika,ali valjda neće smetat...zanima me ima li na tržištu kvalitetan router koji u sebi ima ugrađeno bar 2 Usb-a...iz razloga šta bi na jedan port priključia printer,a na drugi vanjski hard disk koji bi tako bili dostupni svim računalima u kućnoj mreži...znači podrazumijeva se i da ima nekakav normalan print server predinstaliran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nije baš kvalitetan, ali do sada nisam imao problema. Edimax br6315srg kupio u IQ Zagria. Ima print server, ftp i torrent client, web/ftp download, iTunes server i media server. Torrent baš ne radi najbolje, a ostalo je ok za cijenu koju sam platio... ne sječam se više, ali mislim oko 400kn :/ Takvih uređaja baš i nema u ponudi??? Evo jedan AirLive, i jedan Asus Sretno u potrazi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Ne mislim na to nego,modem imam od njih,a sad sam na Linkysisu wrt54gc i sve radi ok...pitam zato jer znam da su neki routeri imali problema sa protokolima Bneta jer su nešto mijenjali bili svojevremeno(PPPOE ili slično)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jel nemožeš staviti taj printer na računalo sa kojega najčešće printaš(ili je najčešće uljučeno) pa sherat svim kompovima u mreži. Jedino je gnjavaža što ako hoćeš s nekog drugog printat moraš ovog upaliti. onda Ok ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: 6Finger. 27.11.2010. u 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma u provinciji moraš biti na t-comu ![]() Inače router ima jedan wan port, no ja ga nisam koristio, jednostavno spojim u jedan lan port sa modema i radi kao switch, jedino što onda ostaje 3xlan, no ima i na routeru 3xlan (kad se oduzme 1 za edimaxa) a ima i switch sa 8xlan... dovoljno za sada ![]() Trenutno ima na akciji u Metro-u mrežni printer HP Officejet Pro 8500, strana 6-7 za oko 1500kn, a dobiju se tinte sa njim koje koštaju oko 600kn. Radi savršeno, ali mislim da nema wi-fi, kako piše u katalogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Hehe a valjda će raditi i na Bnetu,valjda imaju sve te protokole podržane...samo neznam di je ovaj Edimax nabavljiv,google ništa ne izbacuje za naše područje...a ovaj printer nije loš,samo mi se ne isplati to uzimat kad već imam laser sa kojim sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|