|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ja sam svojeg Palomina 1700+ držao na 145x11 dok ga nisam otključao... sad radi na 200x8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Hahahah nemoguće dić FSB od palomina (bez lemljenja i diranja mostića! - ovo moram napisati da ne bi bilo.. ![]() ![]() ![]() Ok, evo gospodin Tigman će meni platit 100€ ako ja do njega dođem sa Palominom i dignem mu FSB, jel važi ?! Ako ne uspije ja njemu poklanjam i tu ploču i tog Palomina! I ja ću napisati EOD, idem se van svađat sa komadom drva koje pokazuje zavidan intelekt u odnosu na neku vreću sala koja se mota u ovom topicu... Flame Flame....
![]() |
#65 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne kuzim- da li imam instaliran DirectX9 za 3dmark (sta se to mora posebno instalirat za 3d mark01) Imam instaliran 9.0c Sada mi hoce napraviti sve testove kada spustim malo fsb od procesora. Grafička mi u 3dmarku 01 ima 11333 bodova s time da ju nisam ni pipnuo. Kada ju hocu clockati sa radlinker-om nece mi zadrzati postavke nego ih vrati na defult. Da li je moguce da mi je grafička zaštičena od clockanja ili je mozda već sama clockana zato sto je XT. Jedino mi hoce dignuti core kada ukljucim overdrive u programu od grafičke a memorija ni makac. Da li mi se grafička da clockati, s kojim programom, koliko bi bolje radila? Molim vas pomozite! Hvala
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Grijo se ko lud, ali ANTE radijator radi čuda.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
AMD Athlon AX1600DMT3C AGOIA 0226UPFW Z1514681257 Bez pinmodda ili bilo kojih drugih modova. Niti na ploči niti na procu. A ti dođi do mene pa vidi. Baš sam se zapalio da dobru klopu.
![]() |
#70 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() evo koš jedne Rakove Mušterije.... Isusek, a ja sam mislio da sam ja Tvrdoglavac... ![]() poštovani forume, kaj vam nije jasno da je fašnik blizu, pa se lik probal maskirat u Pravednika....ono, sve je naučil na par threadova i site-ova i sad bu nas prosvjetlil i razuvjeril da mi ustvari niš neznamo... ![]() Pa još Raku reć da mulja...o Isuseeee.. ovo je već fakat tooo much!:burn: :burn: e sad još da mi neko kaže da +120 kila ne utječe na rad ganglija...,preveč mesa, preveč testesterona...a premalo vjere u realnost.. jooooj, moral sam..... Rak, mogu ja s tobom na janjčića, bil bum dobar..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Nakon pročitanih 5 stranica mogu samo :clap: :clap: :clap: Starfucker pokušava izvuć neku informaciju ali u ovom threadu nebu niš nažalost.... Netko bi tu trebao na hlađenje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
the luda ribetna
|
o da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
janjac ...raste ! a tu je i ploča MSI KT333 Ultra ...sva je hebena za OC-anje (najnoviji Bios, prepoznaje mobilce...itd...sve moguće ima) i Palomino 1700+ domaći, 18 Mikronski...lepi, i debele jezgre...ispravan e kada dođete blizu RI javite se da zakoljem jaganjca i imate vremena dok se peče !!! ...no prije toga ...morate dignuti FSB za barem 2Mhz i da se frekvencija CPU digne skupa ! Važi ? netreba ni reći , da ako ne dignete...idete doma ! PS. do 5 ljudova bi jaganjac izdržao , ali za više...ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
btw, ajd se ti malcice smiri i oladi, sve bu dobro...pogotovo ak prestanes vriskat po Forumu i prihvatis i tude misljenje, pa makar ,glede i unatoc mislio da si UVIJEK Ti u pravu i najpametniji... tu smo da raspravljamo,al ne kak gledas na telki sabor i to ..nego..pitas, tvrdis al sve u nekim Normalnim okvirima..svi smo mi ovdje najpametniji sami sebi,ali......nemoramo vristat i jahat zato po svakom tko se imalo ne slaze s tobom il misli drugacije... forum...kuis??? btw, kad si u Zagrebu, ponesi sa sobom tu plocicu i proc pak bu ti Rakonja nekaj objasnil vu Bakinoj kuhinji..gablec na tvoj racun se podrazumjeva..... HAWG! sad sam mam ogladnil... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo moih postavki pa tko ce vjerovati nek vjeruje Barton DeskCPU-Z Report. To je bez dizanja napona na procu i ram-u -------------------------------------------------------------------------------- CPU-Z version 1.26. CPU(s) Number of CPUs 1 Name AMD Athlon XP Code Name Barton Specification AMD Athlon(tm) XP 3200+ Family / Model / Stepping 6 A 0 Extended Family / Model 7 A Package Socket A Technology 0.13 µ Supported Instructions Sets MMX, Extended MMX, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE CPU Clock Speed 2425.4 MHz Clock multiplier x 11.0 Front Side Bus Frequency 220.5 MHz Bus Speed 441.0 MHz L1 Data Cache 64 KBytes, 2-way set associative, 64 Bytes line size L1 Instruction Cache 64 KBytes, 2-way set associative, 64 Bytes line size L2 Cache 512 KBytes, 16-way set associative, 64 Bytes line size L2 Speed 2425.4 MHz (Full) L2 Location On Chip L2 Data Prefetch Logic yes L2 Bus Width 64 bits Mainboard and chipset Motherboard manufacturer ASUSTeK Computer INC. Motherboard model A7N8X-X, REV 2.xx BIOS vendor Phoenix Technologies, LTD BIOS revision ASUS A7N8X-X ACPI BIOS Rev 1011 BIOS release date 08/04/2004 Chipset nVidia nForce2 400 rev. C1 Southbridge nVidia nForce2 MCP rev. A4 Sensor chip Asus ASB100 Graphic Interface AGP AGP Status enabled, rev. 3.0 AGP Data Transfert Rate 8x AGP Max Rate 8x AGP Side Band Addressing supported, enabled AGP Aperture Size 64 MBytes Memory DRAM Type DDR-SDRAM DRAM Size 512 MBytes DRAM Frequency 220.5 MHz FSB ![]() CAS# Latency 2.5 clocks RAS# to CAS# 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (TRAS) 7 clocks # of memory modules 2 Module 0 Corsair DDR-SDRAM PC3200 - 256 MBytes Module 1 Corsair DDR-SDRAM PC3200 - 256 MBytes Software Windows version Microsoft Windows XP Professional Service Pack 1 (Build 2600) DirectX version 9.0c PCMark 04 Score 3912 Usput kako ja da znam dali je moj proc otkljucan. Pozdrav Moki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
tigman, bavi se nekim sportom i izbaci tu negativnu energiju iz sebe. Što se tiče procesora, vjerojatno si čuo za dobre serije i sretnike koji su naletjeli. Više sreće nego pameti, ali to nije razlog da se nebi preseravali! Moj proc na 2300mhz (11,5*200) radi sa 1,5v, ali se nakon pola sata primea sruši. Zato ga moram pržiti na 1,55v! ![]()
![]() |
|
|