Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 20.10.2010., 22:34   #481
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor h4ze Pregled postova
Izgleda da ovaj idiot ne namjerava Kranjcara ni danas ubaciti...

Zakaj bi ga ubacival kad je Bale 3 klase bolji igrač upravo vratio Totač u igru(hat-trick),iako malo prekasno.... Krunchie može nazad u Hajduk slobodno
trouble je offline  
Staro 20.10.2010., 22:38   #482
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
hahahah

Julio Cesar - some people never learn

Kolika je šansa da igrač od 3 udarca u cijeloj tekmi, sa istog mjesta, u isti kut, 3 puta prevari istog golmana?

Više su to greške Cesara, nego sposobnost Balea, ali eto, svaka mu čast
Staro 20.10.2010., 22:45   #483
h4ze
Premium
Moj komp

h4ze's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Zakaj bi ga ubacival kad je Bale 3 klase bolji igrač upravo vratio Totač u igru(hat-trick),iako malo prekasno.... Krunchie može nazad u Hajduk slobodno
Imas pravo, nije bilo mjesta za njega posto je krivo postavio ekipu... Modric je 5 puta bolji na zadnjem veznom, a time bi se otvorilo mjesto za Kranjcara koji je trenutno u formi. No svejedno Kranjcar je trebao unutra umjesto Palaciosa, pri rezultatu 4:1 u 80. minuti ne mozes ocekivati cudo pa je svejedno ubacis li i golmana u spicu Ovo sto im se danas desilo, da se vrate na 4:3 desilo se sad i nikad vise
Staro 20.10.2010., 22:46   #484
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Zakaj bi ga ubacival kad je Bale 3 klase bolji igrač
pih..dušmane! Naravno da je Bale bolji. Ne znam kaj se svi čude ko pura dreku.
Hamm je offline  
Staro 20.10.2010., 22:51   #485
h4ze
Premium
Moj komp

h4ze's Avatar

Nitko ni ne govori da Kranjcar mora igrati umjesto Bale-a
Staro 20.10.2010., 23:32   #486
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Pa budući da su igrali sa 10 igrača cijelu tekmu-Tottenham je kobog prošel na kraju

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 21.10.2010., 00:07   #487
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Nitko ni ne govori da Kranjcar mora igrati umjesto Bale-a
A di bu igral u klasičnom sistemu 4-4-2? Univerzalni centralni vezni nemože biti. Tu trebaju neumorni trkači i radilice sa tehnikom i dobrim pregledom igre. Desno krilo je rezervirano za Lenona i onog isprdka Bentlya. I bolji klubovi su se riješavali puno boljih igrača(Juve-Diego) u korist 4-4-2 sustava. Niko mora nać klub koji igra u bilokojoj verziji formacije u kojoj će on pokrivat i vezat prostor između veznog reda i špice(špica).

Bio Julio kriv ili ne,nebitno,bitno je da je Bale jedan od rijetkih čistokrvnih lijevih krila,sa brzinom,nabacom i šljucom.... na toj poziciji totalno superiorniji od Kranjčara.
trouble je offline  
Staro 21.10.2010., 09:01   #488
h4ze
Premium
Moj komp

h4ze's Avatar

Igrao bi iza Croucha, a Modric na zadnjem veznom posto su ovu utakmicu odigrali 4-4-1-1.
Staro 21.10.2010., 14:18   #489
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Crunchie nakon ovog jučer može komotno tražiti novi klub

Jasno je da ga Harry u sustavu kojim Tottenham vidi samo kao alternaciju za Balea, ne ni za Modrića ni Van der Vaarta.

Nema više Crotenhama, kako Modrić igra trenutno, uskoro će i on na klupu, kakav ManU...

Danas Dinamo i Hajduk, nadam se pobjedi doma, a X u gostima bi bio veeeeeelik ko Poljud.
Staro 21.10.2010., 14:20   #490
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Igrao bi iza Croucha, a Modric na zadnjem veznom posto su ovu utakmicu odigrali 4-4-1-1.
On tako spor iza Croucha kojemu je u tom sistemu uloga da glavom proslijedi visoku loptu u for bržem napadaču(ili u noge)...i to pored Defoea,Pavljučenka i Robbiea Keana? Drži se football managera
trouble je offline  
Staro 21.10.2010., 14:39   #491
h4ze
Premium
Moj komp

h4ze's Avatar

ni pavljucenka, a ni defoa nije bilo jucer... ako jos nisi shvatio cijelo vrijeme pricam o jycerasnjoj tekmi te tvrdim da pri 4:1 rezu u 80. min nije bitno hoce li i golman u spicu, a za kranjcara je to idealno posto je u "top" formi. pinavljam da se onakvo cudo desilo jucer i vise nikad(pricam o comebacku na 4:3)..
pisem s moba pa zanemari peavopis
Staro 21.10.2010., 15:00   #492
Jerry Drake
Premium

Ono jučer u drugom poluvremenu je najmanje Baleova zasluga (iako je čovjek u vrhunskoj formi i ide ga). Inter se totalno opustio (koja momčad ne bi nakon 4:0 na poluvremenu, s igračem više?) pa je bilo puno propuha. A i zašto da se pretjerano troše? Teško je u takvoj situaciji zadržat motiv kao na početku tekme.
Staro 21.10.2010., 15:56   #493
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Ono jučer u drugom poluvremenu je najmanje Baleova zasluga (iako je čovjek u vrhunskoj formi i ide ga). Inter se totalno opustio (koja momčad ne bi nakon 4:0 na poluvremenu, s igračem više?) pa je bilo puno propuha. A i zašto da se pretjerano troše? Teško je u takvoj situaciji zadržat motiv kao na početku tekme.
Pa dobro necemo o tome da je najmanje Bale-ova zasluga. Po tome ispada da je na tom mjestu bio bilo koji drugi igrac isto bi dao 3 komada. Naravno da je njegova zasluga,bez obzira sto se probio prelako.

Sto se tice ovog:
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Kolika je šansa da igrač od 3 udarca u cijeloj tekmi, sa istog mjesta, u isti kut, 3 puta prevari istog golmana?
sjecam se "jedne" tekme Hrvatska - Engleska u Maksimiru u kojoj se desila identicna situacija ,znaci, sansa ipak postoji pa marak to bio Cesar ili neki poznatiji,ali imas pravo,rijetko je.

Ruku na srce,Tottenham nije neka velika momcad sto se Europe tice ali i sto se Premier lige tice ako gledamo unazad 10-15 godina,trenutno je u formi zbog pojedinaca kao sto su Bale,Modric,Van Der Vaart, ima zamjene kao sto su Keane,Kranjčar itd i ove godine moze dosta napraviti,ali vec sljedece se pasti jer ce se prodati Bale i jos koji pojedinac koji trenutno Tottenham cini jakim.
IMHO.
spawn je offline  
Staro 21.10.2010., 16:39   #494
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Tottenham ce opet pasti protiv Intera, jednostavno su za kaslu slabija ekipa... Inter popio 3 komada je se vidno opustio(i zahavaljujuci Julio Cesaru koji je popio 3 ista gola a da se pomaknuo nije..) Al jbga 4-0 i igrac vise, samo mourinho moze motivirat igrace da se trude nakon takvog neceg
m&n je offline  
Staro 21.10.2010., 21:11   #495
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pa čujte opet ovog komentatora, pa jbt je on ćorav ili je glup. Tri put režiser ponavlja snimku i lik tri put komentira da je TONEL blokiral a ljepo se vidi da je CUFRE...

Eh kaj je Sammir fulal...juuuuj

P.S- a se to meni čini ili je nekak ova slika lošija od one Hajdukove, tj prijenos.
danc00 je offline  
Staro 21.10.2010., 21:12   #496
Jelc
Super Moderators

Čisti zicer

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 21.10.2010., 22:16   #497
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
P.S- a se to meni čini ili je nekak ova slika lošija od one Hajdukove, tj prijenos.
Ja mislio da je do mene. Kamere izbliza su ok, ali kad udalji na onu "glavnu" sve mi duplo. Opet htv skart kamerama snima.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 21.10.2010., 22:32   #498
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Tak i meni, znači nisam još ćorav ... e moj HTV, imaju kamere još iz NDH.
danc00 je offline  
Staro 21.10.2010., 22:39   #499
Jelc
Super Moderators

Panjina nedojebana, fulo i zicer i penal

Jelc je offline  
Staro 21.10.2010., 22:41   #500
h4ze
Premium
Moj komp

h4ze's Avatar

Gledao je zvijezde kako pucaju bez zaleta pa sad i on mora, tikvan jebeni
1. ne uzme zalet
2. stane 358 puta prije nego udari loptu
3. normalno da ce fulati :S
Staro 21.10.2010., 22:41   #501
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Crni Sammireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................

da se razmemo ovo "crni" nema veze sa rasizmom, da nem pak ban dobil zbog rasizma
danc00 je offline  
Staro 21.10.2010., 23:11   #502
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Sjećam se kad sam imo 10-ak godina. Petica, komentator Sušec senior. Naprave penal na Del Pieru i Del Piero promaši, a komentar Sušeca: "Lippi kao da je zaboravio staro pravilo da nikad ne puca jedanesterac igrač na kojem je napravljen prekršaj."
timmy je offline  
Staro 22.10.2010., 03:40   #503
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006

NaSammirio si me!

Tko radi ne boji se Sammira.

Gdje mačke nema tu Sammiri kolo vode.

Tihi Sammir brege dere.

Put do pakla popločao je Sammir

Just Sammir it.

Mislim, dakle Sammir sam

Tko se zadnji smije...Sammir.

Tko pod Sammirom jamu kopa sam u nju pada.

Sammir je jebao Terryu zenu.

ako neće sammir repci hoće repka sammiru

daleko od repke daleko od Sammira

gdje ima sammira ima i sammira

Prvo skoči pa onda reci : "SAMMIR"

Na muci se poznaju Sammiri.

Hrvatski bog Sammir

Sammir nikada ne dolazi sam.

Tresla se brda, rodio se Sammir.

Vaha: Sammir ovo-ono

Bolje biti Sammir, nego star

Imala je oči boje vena, boje Sammira..

Proljeće je, a u meni sammir.

Prvo pa Sammir!

Hitler je pružio ruku Sammiru.

Pliva Sammir preko Save nosi lpotu na vrh glave a na lopti piše Sammir od Chucka Norrisa može više

Pođite Sa mmirom.

Svećenik: "Pođite u miru"
Župljani: "Sammir"

Kad Sammirišu Jorgovani

Iz Mire tri Sammira vire.

Sammir ne pada daleko od gola.

S kim si, Sammir si.

Inače sam da se pohvalim, bio na Maksimiru, smrzo se ko' pipica, vidio nikad lošiju utakmicu ali nisam zviždao na kraju.
-->
Glupe poslovice o Sammiru:

NaSammirio si me!

Tko radi ne boji se Sammira.

Gdje mačke nema tu Sammiri kolo vode.

Tihi Sammir brege dere.

Put do pakla popločao je Sammir

Just Sammir it.

Mislim, dakle Sammir sam

Tko se zadnji smije...Sammir.

Tko pod Sammirom jamu kopa sam u nju pada.

Sammir je jebao Terryu zenu.

ako neće sammir repci hoće repka sammiru

daleko od repke daleko od Sammira

gdje ima sammira ima i sammira

Prvo skoči pa onda reci : "SAMMIR"

Na muci se poznaju Sammiri.

Hrvatski bog Sammir

Sammir nikada ne dolazi sam.

Tresla se brda, rodio se Sammir.

Vaha: Sammir ovo-ono

Bolje biti Sammir, nego star

Imala je oči boje vena, boje Sammira..

Proljeće je, a u meni sammir.

Prvo pa Sammir!

Hitler je pružio ruku Sammiru.

Pliva Sammir preko Save nosi lpotu na vrh glave a na lopti piše Sammir od Chucka Norrisa može više

Pođite Sa mmirom.

Svećenik: "Pođite u miru"
Župljani: "Sammir"

Kad Sammirišu Jorgovani

Iz Mire tri Sammira vire.

Sammir ne pada daleko od gola.

S kim si, Sammir si.

Inače sam da se pohvalim, bio na Maksimiru, smrzo se ko' pipica, vidio nikad lošiju utakmicu ali nisam zviždao na kraju.
tutix je offline  
Staro 22.10.2010., 08:15   #504
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Panjina nedojebana, fulo i zicer i penal
Rekli bi ljudi "spreman za repku".
Hamm je offline  
Staro 22.10.2010., 09:31   #505
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Pa dobro necemo o tome da je najmanje Bale-ova zasluga. Po tome ispada da je na tom mjestu bio bilo koji drugi igrac isto bi dao 3 komada. Naravno da je njegova zasluga,bez obzira sto se probio prelako.
Možda sam malo prekarikirao. Naravno da je njegova zasluga, ali sigurno ne bi zabio tri komada u poluvremenu da se ovi nisu opustili. Daje trenutno najbiolji igrač na svijetu na toj poziciji, to isto nema sumnje.

Citiraj:
Gledao je zvijezde kako pucaju bez zaleta pa sad i on mora, tikvan jebeni
1. ne uzme zalet
2. stane 358 puta prije nego udari loptu
3. normalno da ce fulati :S
Veći problem je u tome što on, očito, unaprijed odabire stranu u koju će pucat umjesto da barem malo pričeka golmana.
Na kraju krajeva, promašaji s penala se događaju svima (sjetimo se stanovitog Šerifa), da je promašio netko drugi, onda bi svi graknuli zakaj nije pucao Sammir. Veći mu je grijeh onaj promašaj s početka, ono je u rangu Sivonjića.

Više me brine postava momčadi. Nije mi jasno kaj je bilo Vahi. Chago igrao očajno cijelu tekmu, s puno grešaka. Utakmicu započeo bez brzih ofenzivnijih krila (Etto, Tomečak, Ibanez...) koja bi više odvukla Belgijance od našeg gola. Kasni sa zamjenama, Morales je trebao zaći najkasnije u 60. minuti. I u ovako važnim utakmicama penale treba dati iskusnim igračima (Cufre, Tonel) da utjeraju golmana u gol s loptom.

Ako niš drugo, treba se sjetiti da je ovakve utakmice Dinamo nekad gubio (Salzburg, Werder...), ovaj put smo pospremili barem bod i ostali u igri.

Ne znam, teško ćemo s njima u uzvratu, brzi su, trče ko navijeni i stalno pritišću. A ovim bodom smo i njih ostavili u igri...
Staro 22.10.2010., 09:40   #506
fizicica
Premium

fizicica's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Steta, to je sve.
fizicica je offline  
Staro 23.10.2010., 17:13   #507
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Čelzi praši,ajmo naši....ajmo naši
trouble je offline  
Staro 24.10.2010., 16:17   #508
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Lošiju?
Što je tebi bilo loše na toj tekmi?
Osim što Dinamo nije pobjedio, al ne mora pobjedit da tekma bude dobra (Primjer NHL Dinamo Zagreb).

Meni je tekma bila dobra, puna akcija.

Ali Sammire jebemu sliku, a komunikaciju da ne spominjem......

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 24.10.2010., 17:48   #509
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A loša i anemična igra. Pa nakon prvih 10 minuta igrači se nisu mogli sastat sa loptom, Kelava nije imao valjda jedno dobro ispucavanje, Sammir se šetkarao po terenu pa i čekao lopte u zaleđu. Jedino što je bilo zanimljivo u prvom poluvremenu proboji Bruggea po desnom boku i Bišćan koji si je zaradio finu ocjenu nakon prvih 20 minuta. Drugo poluvrijeme isto, dok nisu ušle zamjene Dinamo skoro pa nije ništa pokazao, ovi su se valjali po terenu, a onda i fulani penal. Generalno utakmica loša, sa par dobrih perioda. Ibanezu i Bišćanu velki plus za zalaganje na terenu.
tutix je offline  
Staro 26.10.2010., 22:22   #510
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ima li jos netko tko ga je nahvaljeni i anoreksicni Real Madrid zeznuo na kladisi veceras? inace sam zestoki navijac kraljevskog kluba,al ovo je ponizavajuce.

Volio bih razumijet budale koje placaju nekoliko milijuna eura na tjedan placa prvoj ekipi da oni nebi zabili gol ekipi vrijednoj jedne tjedne place njihovog najboljeg igraca.

Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 26.10.2010. u 22:28.
VulcanRaven je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na