|
![]() |
#454 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gledam Arsenal, baš me zanima kak bu Dudu igral protiv bivšeg kluba ![]()
#455 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Real uvalio dva gola Milanu u dvije minute ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
i arsenal uvalio komad u mrezu............
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#457 |
Super Moderators
|
Kartoffel ![]()
#458 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ja ovo vise ne mogu trpit ovaj debilizam da kamera uvijek snima ispred lopte koji je to kurac - koji debil je mislio da je to dobra ideja? skoro nikad ne vidis pocetak akcije, ne vidis ako je neka brza kontra, ne vidis ako igrac trci za loptom da je izvadi iz auta, sam vidis kako on uklize negdje... milan napada i cijelo vrijeme gledas igrace bez lopte prije su snimali da igrac sa loptom bude u fokusu, pa su onda pomakli da ne vidis nista iza njegovih ledja, pa su sad pomakli da uopce ne vidis igraca sa loptom uzas |
![]() |
![]() |
#459 |
Super Moderators
|
Ubijaju boga u Šahtaru ![]()
#461 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#463 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
Shaktar 5 komada, djizz. Ajde, bar je Dudu zabio utješan hehe |
![]() |
#466 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
Pih. Da sam išao stavio bi sve i popušio sve zbog Rome! |
![]() |
#469 |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
-Kao navijacu Arsenala cak mi je i drago da je DUDU zabio ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cQOSS...layer_embedded |
![]() |
![]() |
#470 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#471 | |
Guest
|
Citiraj:
A što se tiče kaj je bolje. Odrezan full screen 4:3 nove sa black barovima lijevo i desno ili 16:9 scalean za 4:3 htv-a tako da imaš black barove svugdje ne znam. Sve je to za q. Valjda bi trebao gledati TV sa 20 metara da slika bude zadovoljavajuca. |
|
![]() |
#472 |
Premium
|
Problem je upravo radi rezanja. Kamermani snimaju tako da što manje letaju kamerom, pa kad obrana vodi loptu, obično su na rubu ekrana i čeka se da dodaju u vezu, kad će lopta bit u sredini. Na Novi je taj dio otkinut, ono sirovo iz 16:9 u 4:3, samo otkinu rubove. Na Hrtu je dobro, ne znam o čemu pričaš ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Guest
|
Citiraj:
Znači, - Uzmemo ovako katastrofalan bit-rate našeg SD signala. - Dodamo MPEG2 u cijeli miks umjesto MPEG4. - Dodamo 4:3 aspect ratio što znači da slika na 16:9 telkaču ima black barove sa strane - Dodamo 16:9 signal prijenosa prebačen u 4:3 format što znači da dobivamo black barove još gore i dolje. End result. Bez zoomova (koji zbog prvog i drugog razloga izgleda poprilično jadno na novim telkačima) i bez rastezanja ako gledamo normalno telku tekma izgleda kao da gledamo kroz još jedan prozor na TV-u. |
|
![]() |
#474 |
Premium
|
Ja imam sony crt, valjda je 4:3 format nemam pojma. Na Novi mi je 4:3, znači pun ekran, a na hrtu 16:9 sa black barovima gore i dolje. Na novi se ne vidi pola utakmice, a na hrtu se vidi normalno. Ne znam o kakvom 4:3 na hrtu pričaš. Znam samo da utorkom gledam preko streama na kompu, a srijedom na hrtu. Naravno da nije HD kad je SD signal ali se bar utakmica normalno vidi. |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja imam plazmu 42 i na HRT-u mi se tekma vidi odlicno,pun ekran, nema black barova nigdje i nema razvucenih glava. Nova ima 4:3 pa ima barova sa strane ili ako rastegnes sliku dobijes loptu za americki nogomet ![]() STo se tice tekmi, pa 50% igraca Milana u drugom poluvremenu nisu mogli vise hodat jebte. A real nije bas razvalio Milan kako izgleda,prvi gol je slobodnjak,drugi je odbijanac,tako da golova iz igre uopce nije bilo. Sto se tekme Ars-Shak tice,Dudu je bio u pravu,Shaktar se ne moze usporedjivati s trenutnim Arsenalom,ali kako to inace biva,Arsenal rastura u prvoj plovici sezone,onda padne i to je veliki problem vec nekoliko godina . BAs me zanima kako ce biti ove godine. |
![]() |
![]() |
#476 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Inter vodi 2:0 protiv tottenhama.Ajme meni sta je ovo ovih dana.Jucer milan primio 2 gola u 15 min tako i danas tottenham. EDIT: 3:0
#477 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Prljavi Harry ![]() 3 komada za deset minuta. totalni fail jpoš kreten vadi jedinog igrača koji može nekaj napravit s loptom, a u igri ostaju blesavi Ekotto koji je skuhao penal i isključenje, krakati Crouch koji je u ovoj shemi igre suvišan i ofenzivni Bale...
#478 |
Guest
|
4 komada hehe. Može netko reći kaj je to bilo za crveni već u 8. minuti? |
![]() |
#479 |
Super Moderators
|
|
|