|
![]() |
#6512 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Za vikend dolazi potop (opet, od 6 vikenda samo jedan je bio suh) pa treba iskoristiti ova dva dana... Sutra (cet.), stracara, 16h gore, dolje istim putom kao i u pon. Drustvo je dobrodoslo, iako mi se nekako cini kao da se ja jedini vozim po Sljemenu (cast izuzecima) pa ocekujem soliranje ![]() U pet. takodjer planiram na Sljeme. Idem sluzbeno van ZG-a, ali bi do 15h trebao biti nazad, tako da sam u isto vrijeme na istom mjestu, he he...(osim ako se bas nesto izjalovi, ali ne vjerujem). [edit] Na Zitnjaku ima tih pumpi cijela gomila, pa oko nema dijelova koji fale tamo gdje ste pumpu kupili, pravac Zitnjak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6513 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Vidim svi pratimo prognoze za bicikliranje ![]() Sutra je opet ispit za mene, ali u petak, kao što sam prije napisao, idem makar sam. Najvjerojatnije krenem u pola 4, pa me vi brži slobodno stižite ![]() Dakle, petak 15h trg, 15:30 tunel, care to join me?
![]() |
#6514 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ja sam dobio 3 nastavka + savitljivu cijev sa auto ventilom na kraju. Jedino što mi nedostaje kakti jest nastavak koji se stavi na pipac za ispušanje zraka. Ali radi toga mi se bome neda ići do žitnjaka. Uglavnom, sorry kaj su oni mutavi pa si spušio sat vremena, no eto: http://img225.imageshack.us/i/pumpazasuspenziju3.jpg/ http://img137.imageshack.us/i/pumpazasuspenziju2.jpg/ http://img156.imageshack.us/i/pumpazasuspenziju1.jpg/
![]() |
![]() |
#6515 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6516 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Pozdrav drustvo. Jel ima neko za posudit na dan ili dva alat za skidanje pogona?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#6517 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
eto mene nazad iz brezica. bio i srale, ali on i kolega su imali prespor tempo, a ja u zurbi pa sam potegnuo malo... ![]() tamo i nazad 3h. u svakom smjeru sat i pol voznje. Prema tamo sam isao preko zapresica, a nazad preko samobora. sasvim uredu, osim sto me dupe boli, vec jako dugo nisam distance vozio... uglavnom. Razlike u jednoj i drugoj ruti su zanemarive, oko kilometar... ![]() http://www.gpsies.com/map.do?fileId=rffywvmkhckebwrt |
![]() |
![]() |
![]() |
#6518 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6519 | ||
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
http://i293.photobucket.com/albums/m...a_1009044i.jpg don't worry you'll thank me later ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6520 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6521 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6522 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Radije si uzmi prvo jači zadnji za 500injak kn, vidiš što sam ja dobio za 550kn ![]() Sve ovisi o namjeni...
![]() |
![]() |
#6523 | |
Moderator
|
Citiraj:
Velim, treba pitati koje su žbice, jer ako su neki drek, onda ti neće niti dobar X317 držati malo jači udarac. Usto, nabe izgledaju poprilično u lošem stanju (kao i ostale stvari od tog člana, IMHO; Recon mu slini, Haro rama je dosta isprebijana etc.).
![]() |
![]() |
#6524 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja cu u 16h biti pod Sljemenom i gore sam za manje od sata...ako te ne sustignem chillaj do 17h uz strudlu ili stogod vec. Ah sto volim nakon posla iz auta, direktno, uskociti na bicikl ![]() Gledam nesto prognozu i popravila se za subotu, pa bi i se i u suboru moglo sljemenariti. Ako sam jednom odbiciklirao Sljemenom 3 dana za redom, mogu i drugi puta, he he...bude li vrijeme OK subota je moja, i onda nek pada koliko hoce. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 14.10.2010. u 12:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6526 |
sto da napisem ?!
|
meni moji fuseri nista ne javljaju... tako da idem i ja sutra na sleme ! ![]() EDIT: nula bodova, sutra ujutro sam u Slunju ! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 14.10.2010. u 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6527 |
Ex-Gastarbajter
|
hocete pomaknuti sve za sat vremena? meni je ispit do 4, pa ako krenem odmah nakon ispita, znaci da sam 4:20 na trgu, do 5:50 sam na vrhu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6529 |
Ex-Gastarbajter
|
ja pitam da pomaknemo zborno vrijeme na lugarnici na 5:45-6:00. volio bi malo propedalirat, a ne stignem nikako ranije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6532 |
Premium
|
IMHO, to je kasno, uhvatit ce nas mrak a staza nije trivijalna kao Leustek pa da se vozi po (su)mraku. btw...ja sam se upravo vratio sa Sljemena, ruta nikad bolja, suha ko barut, jesen je u zamahu, lisca na podu kao u prici - a ispod njega iznenadjenja. ...i da, odose pakne nakon 1450km, na svu srecu imam u pricuvi jedne koje sam utrzio preko Dropbike-a...bas me zanima kako ce kociti u odnosu na originalne. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 14.10.2010. u 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6533 | |||
Avocado
|
Citiraj:
![]() Ma da, idem probat ovo svoje, sada poprilično otežano, čudo na usponu ![]() Drugi put onda ![]() Citiraj:
Da. Citiraj:
Ista ruta ona sa 57 i 55? Jedva čekam vidjeti žutilo lišća =)
![]() |
![]() |
#6534 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ajde javite samo tokom dana kad je zbor na trgu, najsporija grupa molim ![]() kakve su temperature gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6536 |
Premium
|
Da ta...ima par tehnickih detalja na kojima volim trenkati tehniku...bute vidli ne ![]() Obicno <10C, bitno je da ne puse vjetar...u svakom slucaju preporucam nesto vjetronepropusno za spust. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6537 |
Ex-Gastarbajter
|
nista, ja cu probat onda uhvatit karavanu nekako, iako ce bit zanimljivo, pouzdam se da ispit napisem u rekordnom vremenu, ako vas zazovem (skrlec) znaci da stizem, ako ne, nista ![]() ![]() iako mi jos guzica nije dosla k sebi od brezica, a bogme ni koljeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6538 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jučer sam izvagao svoje čedo: 15,2 Kg ![]() Nabrijan sam za sutra maksimalno ![]() Za odjeću sam nepametan skroz ali valjda ću iskombinirati nešto. Volio bih u kratkim hlačama ali mi se čini gadno za koljena ako ih previše ohladi. Morati ću neku kombinaciju smisliti, a da ne trpam previše u ruksak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6539 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Moš ti sredit taj ispit ko velki. ![]() Još jednom za sve: Ja sam na trgu u 15h i idem lagano gore. Mob mi je 091 72 73 973 ako netko kasni par minuta ![]()
![]() |
![]() |
#6540 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
edit: ljudi kak cete se vi obuc do gore, nije valjda da svi imate pro obleku? Zadnje izmijenjeno od: hash. 15.10.2010. u 03:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|