|
![]() |
#6391 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koliko bi te bijele gume bile bijele ![]() ![]() sto se tice lanca i kazete, koliko brzina ti treba? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6394 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
meni su preporucili xt/saint lanac (isti su i isto dodju), imas za 23E u maratonu i mislim se zaletit bajkom sebi po jedan kad se vrijeme normalizira ako hoces mozes samnom (racunaj 70ak km voznje) ili se nadjemo da mi das lovu kad idem po to, povrat poreza dobijes kad i ja svoj ![]() za kazetu nemam pojma, ali mozes poslat mail u maraton, meni je jucer covjek odgovorio u 2min, nisam mogao vjerovat ako bi netko isao autom uskoro mozemo skupa pa podjelimo lovu za benzin edit: imate u giantu kod kerempuha poprilicne popuste na opremu, briko majce sa 300 na 100kn, kacige, torbice za bike, alati i slicno, nije super velik izbor ali su cijene jako niske pa odite pogledat, ja sam sebi kupio torbicu, bike majcu, kacigu i zvonce ![]() zvono je po 99lp i nisam mogao odolit ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 06.10.2010. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6397 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisam ih još naručio. ![]() CCA 6000kn pa ono.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6398 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6399 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() jedino mi je bed kaj nemam nis dugih nogavica pa bi se mozda smrzo do tam ma bas gledam cijene tam kod njega i fakat ispadne dost povoljnije nego kod nas EDIT: jel ima dugih rukavica? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6401 | |
Premium
|
Citiraj:
imas jedne duge rukavice, jedan model jedan broj, mislim da su S za 150kn, kratkih ima vise modela i vise komada ali nisam bas gledao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6402 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#6404 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
takav setup imam i ja ![]() Citiraj:
![]() ma ja sam se preporodio od kada sam kupio bicke sa tom spuzvom, milina za vozit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6405 |
Premium
|
zna netko gdje ima kupiti fantomki? treba mi nekakva zastita od vjetra za lice |
![]() |
![]() |
![]() |
#6408 |
Premium
|
znas mozda kako se krecu cijene? edit: ok, hvala nik, kad ulovim vremena budem pogledao po gradu pa kad kupim javim dojmove Zadnje izmijenjeno od: hash. 06.10.2010. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6409 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
http://www.uvex.com.hr/katalog/NAVLA.../1/18/124/129/ Uglavnom oko 100kn Moja preporuka ti je da uzmes svilenu ili sinteticku...pamuk se navlazi zbog kondenzacije daha i onda hladi lice i bradu. Sintetika i svila se brze suse, a kad su mokre onda griju a ne hlade. Osobno imam svilenu i pamucnu, i pamucna skuplja prasinu. Takve navlake za glavu se nadju i u planinarsko-alpinistickim ducanima (iglu sport, npr.), obicno su kvalitetnije, ali i skuplje...ali ca max 100ak kn bi trebao naci neku dobru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6411 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
"odvozio" grmu sa prijateljem... ima dosta blata, tako da poprilicno baca ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6412 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I Dotrščina je nezgodna, došao kao svinja doma. Stari prijatelj s kojim sam se davnih dana bacao niz Marjan se složio nakon lošeg doskoka, ghostić moje cure u stablo, on na svu sreću pored. Đubre zna past ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6413 |
Premium
|
jel netko danas za rutu do brezica, oko 70km, napumpajte gume prije ![]() temperatura: max izmedju 13 i 15 ja bi kretao kroz sat vremena s crnomerca edit: evo vratio se, zalutao na jedno pola sata u sloveniji ali sve u svemu dobra voznja ![]() inace, uzeo si xt lanac za 23E, ako netko jos ima namjeru ici u istu pustolovinu nemojte zaboraviti da ne daju povrat ispod 50E kao sto su neki zaboravili, ali nema veze iovako me lanac dosao 90kn manje nego u keindlu Zadnje izmijenjeno od: hash. 08.10.2010. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6414 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Danas je sa mojim bajkom bila na redu zamjena diskova i čišćenje nabe. Veliko hvala dDariu na svemu. Ljudina je. Stražnji kraj bajka mi izgleda pomalo pusto i nikad čišće. Na to mjesto će uskoro doći nova prednja mašinica i kad konačno dobijem dropout sram x5 straga. To dvoje je ukupno ispalo 200kn. Kotača dva nakon montiranja diskova su se proveselili zbog novog fensi looka ![]() Ganz nova prednja naba (prodigy proforma) te zadnja (dabomb headspin). Kazeta je isto dobila zasluženo čišćenje i bolje da ne vidite koliko je smeća imala u sebi. Stay tuned ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 08.10.2010. u 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6416 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Dok vecina vas sarafi ja nabijam kilometrazu, he he. Danas je palo Sljeme skroz neplanirano. Imao sam goste i kad su otisli u 16:30h...rekoh - imam taman vremena za jedno Sljeme prije mraka. Ruta: Leustek-Puntijarka-18ica-Njivice-20ka-Dotrscina Donji dio Dotrscine sam odvozio odokativno jer je u sumi vec bila poprilicna kmica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6417 |
sto da napisem ?!
|
disto vec ima mrgu od bajka ! jako lijepo !!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6418 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Dole 57-ica, ali smo skrenuli desno kod onog najgoreg djela i nismo išli uz taj najgori dio, već skroz okolo i došli opet na 57-icu, ali tak jasno, pred sam kraj, što znači da smo opet fulali klupice i Lojstek i sve ![]() Nego momci, imam problem. Na stazi sam u jednom djelu osjetio da mi se otpustio headset, i dok sam ga zatezao lagano, pukao mi šaraf na lulici gdje se ona stišće za stirer. Jedan dio tak jasno ostao unutra. Recite, jedini način jest izbušiti to borerom manjim, jelda ? Bi se to moglo ići kod nekoga jer sam šaraf je poprilično sitan, pa da ne omašim.
![]() |
![]() |
#6419 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam isto uz svesrdnu dDarijevu pomoć malo osvježio bajk, sve pohvale čovjeku ![]() ![]() Nisam zanemario ni pedaliranje, iako sam danas došao samo do Maksimira, kasno krenili i vidjeli da nema smisla dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6420 |
Premium
|
ok je slovenija, macke i neke ptice ganjaju po poljima hranu i tako ![]() isao sam, podsused, zapresic, brdovec, harmica, brezice put u biti ne mozes fulat, treba skrenuti na semaforu u zapresicu lijevo i to je to, kad se vracas na drugom (a ne prvom ![]() cesta je ravna idu auti pokraj tebe ali dosta je siroko i ljudi uglavnom imaju razumjevanja za bicikliste, ako ne mogu proci ne trube i slicno bio je jedan retaj KR registracije koji me na dvotracnoj (u jednom smjeru) cesti tam kod tunela u podsusedu prestigao na udaljenosti od 10cm, ja i on sami na cesti jebiga, puno ljudi, moras na bar jednog kretena naletit na HR granici nis ne pitaju, na SLO lupili zig po izlasku i na povratku me pitali di sam bio ne znam kolko mi je trebalo, zaboravio pogledat kad sam krenuo, al na SLO granici prema Brezicama sam bio u 15, a doma u 18, to ukljucuje gubljenje od jedno pol sata i na povratku su mi u zapresicu pocele ruke i dupe trnut pa sam malo usporio, da nisam zalutao mislim da bi to bilo oko 3 i pol sata ovako je bilo malo vise od 4 (od gajnica do gajnica, stao sam se okrijepit kod staraca po povratku ![]() ak mislis ici racunaj si oko 4 sata, ti si u boljoj formi od mene ali ipak furas fulku sto se tice obleke imao sam kratku briko majcu, windstop, bicke i kratke, dok je sunce picilo bilo mi je i prevruce pa sam se skinuo, pod oblacima je bilo sasvim ugodno, ne znam kolko je temperatura bila, zg mislim 14, van zg onda mozda stupanj-dva manje nego, kolko dropoutova uzimas ![]() ![]() vidim dDario je serviser tu na PCE al skromno suti ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 08.10.2010. u 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|