|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
problemi sa hdd-om
imam hard od 120 gb,na jednoj particiji (C ![]() ,vga nvidia geforce 5200,512 mb rama,bios je award |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Vjerojatno imaš particije pa nisi drugu formatirao. Desni klik na My comp/menage/disk managment pa vidi što ti javlja. Još bolje, probaj to uslikati (Print scren pa u Paint paste) i stavi ovdje na forum... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Skini powermax tool s maxtorovih stranica, pokreni taj program i odaberi quick low level format i to ce ti rijesiti problem. Postoji jos pun kufer vise/manje jednostavnih metoda ali ova je jedna od jenostavnijih i provjerenih, naravno ovo sve vrijedi pod uvjetom da nisi jumper postavio na 32Gb clip oliti ogranicenje od 32GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
stavim ga na disketu oću ga pokrenut i pojavi se ovo http://img142.exs.cx/img142/2553/untitled3zj.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
sto je MUP htio rec je... da napravis FORMAT iz DOS-a uz pomoc BOOT diskete... znaci sve izbrises i ponovo -ako treba dodatno pojasnit reci
![]() |
#7 |
Registered User
|
mislio sam da će neki frend iz razreda znat ali ne zna, pa molim vas možete mi reć kak to pokrenut iz DOS-a, hvala Zadnje izmijenjeno od: fix. 04.01.2005. u 00:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
pliz pomozite(posto sam dobule post da dođe topic na prvu stranu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
odes u bios i tamo imas first boot device odaberi floopy i save exit flopy ti je naravno u flopy drajvu i samo ce poceti..... ili ako imas xp onda odes na a: i tamo odaberes bootable disket i sa time ga dignes u dos i amen.
![]() |
#10 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
tek sad vidio - 1 sve vazne podatke koji su ti na disku kojeg zelis formatirati sacuvaj negdje drugdje na cd ili drugu particiju 2 treba ti boot disketa - ako je rijec o win XP - samo napravi desni klik na drive a: i odaberi format i klikni make boot disk 3 kopiraj taj powermax na disketu 4restartiraj kompjuter i ostavi disketu unutra da se ucita s nje 5sada u dosu pokreni program i sljedi upute ako ih bude
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|