Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.08.2010., 15:40   #1
DEfragmenter
Registered User
Moj komp

DEfragmenter's Avatar

Datum registracije: May 2010
Novi Thomson TG782(i)

Dobio sam novi thomson tg 782 (i) i radio je perfektno sve do jučer. Bio je spojen na internet (Broadband i Internet su svijetlili zeleno), a nisam mogao otvoriti nijednu stranicu!
Zvao sam SZK, rekli su mi da je nevrijeme i da bi se sve trebalo stabilizirati za dva sata. Ali ništa iz toga. Danas sam zvao ponovo, tip mi je rekao da resetiram modem. To sam i napravio... ponovo upisao korisničko ime i lozinku, postavio wireless mrežu....i opet sve radi perfektno! Što je to bilo, ja ne znam. Rekli su mi da se to može dogoditi ako je modem često bio ugašen ili ostajao bez el. energije.... ja svoj gasim (na prekidač) po noći jer ga ne upotrebljavam noću. A kad je nevrijeme, onda i iz zida. Ali gasio sam ga već mjesec dana, pa je sve bilo u redu. Inače, na rad ovog modema se ne mogu požaliti. Internet je vrlo stabilan, isto kao i bežični pristup.
Je li imao netko slična iskustva? Dakle, modem spojen na internet, a ne otvara se nijedna stranica?
Što je sa isključivanjem i gašenjem? Može li mi netko nešto preporučiti u vezi sa daljnjom upotrebom modema?
DEfragmenter je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2010., 14:06   #2
spoofy
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor DEfragmenter Pregled postova
Dobio sam novi thomson tg 782 (i) i radio je perfektno sve do jučer. Bio je spojen na internet (Broadband i Internet su svijetlili zeleno), a nisam mogao otvoriti nijednu stranicu!
Zvao sam SZK, rekli su mi da je nevrijeme i da bi se sve trebalo stabilizirati za dva sata. Ali ništa iz toga. Danas sam zvao ponovo, tip mi je rekao da resetiram modem. To sam i napravio... ponovo upisao korisničko ime i lozinku, postavio wireless mrežu....i opet sve radi perfektno! Što je to bilo, ja ne znam. Rekli su mi da se to može dogoditi ako je modem često bio ugašen ili ostajao bez el. energije.... ja svoj gasim (na prekidač) po noći jer ga ne upotrebljavam noću. A kad je nevrijeme, onda i iz zida. Ali gasio sam ga već mjesec dana, pa je sve bilo u redu. Inače, na rad ovog modema se ne mogu požaliti. Internet je vrlo stabilan, isto kao i bežični pristup.
Je li imao netko slična iskustva? Dakle, modem spojen na internet, a ne otvara se nijedna stranica?
Što je sa isključivanjem i gašenjem? Može li mi netko nešto preporučiti u vezi sa daljnjom upotrebom modema?
Ma najbolje ti ga je imati stalno uključenog. Ak rikne rikne :-). Šalim se. Često se njima na centrali nekaj potrga a koji put kad ponovo sve upišeš nekako se odglavi. Uglavnom, njihova procedura je skroz kriva, mjesto da odmah probaju daljinski reset te pozicije na centrali oni rade lobotomiju usera i provjeravaju kod njega.
spoofy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.09.2010., 14:59   #3
njOob
Premium
Moj komp

njOob's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ja odma lika na 08009000 uhvatim sa "resetiraj mi port" i nema problema
njOob je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2010., 12:02   #4
Nix1987
Premium
Moj komp

Nix1987's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
tg782i malo malo pa poblesavi, često se događaju ovi problemi da "lampice" pokazuju da internet radi, a ustvari ne radi, dogodi se to da ping od routera do interneta ne prolazi javlja "request timed out". U ovom slučaju jedino reset modema na tvorničke postavke pomaže, ako ne 08009000 pa nek se muče
Nix1987 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno