|
![]() |
#5941 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
imam pitanje! gdje i kako na kvalitetan nacin produljiti steerer za 3,5 cm ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5942 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5943 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@željac - zmijoljubac na dropbikeu ti je to radio, njemu se javi. nitko nema 203 adapter za posudit? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5944 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
svaka 8 spd naba je kompatibilna sa 9 spd kazetom lanac za 9 spd opce nije duzi nego za 8, moze biti cak i kraci ovisno o prijenosnim omjerima kazete i duzini kaveza zadnjeg mjenjaca... jedino sto moze biti malo problem je sirina lanca, ali isprobano 8 spd lanac radi i sa 9 spd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5945 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
još jedna preporuka za zmijoljubca s dropbike-a za 70kn nećete niti skužiti da vam je produljio steerer...jbga kad radi u firmi koja ima poštene alate, a i ljudi tamo su majstori svog zanata |
![]() |
![]() |
![]() |
#5946 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
On je trenutno na bolovanju, ali mi je dao preporuku isto za čovjeka koji to prema njegovim riječima još bolje radi ![]() Čovjek se zove, ako me sjećanje dobro služi, Danijel De Bona. Možete ga naći u Mrzopoljska ulica 1 i dobiti na brojeve telefona 2949 878, 098 9828 499. Frendu je aluminijsku ramu fiksao za 80kn, posao stvarno pedantno odrađen.
![]() |
#5947 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5949 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Trebam savjet koji multi tool alat kupiti (dobavljiv u ZG)...raspoloziv fond 150-200kn. Za oko su mi zapela ova 2 iz Ozon sporta: 1. Topeak Hexus 16 (140kn) 2. Topeak Mini 18+ (180kn) Mozda nesto 3.? Pucajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5951 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5952 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5953 |
sto da napisem ?!
|
koje pi*** od je*** ljudi ! da nitko nije otisao do njega i barem probao pomoci.... uzas ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5954 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam siguran, ali mislim da su neki udovi letjeli i da je istog trena bio mrtav. Znam da je glupo što nitko nije prišao, neka je i 1% šanse da preživi treba pomoći, ali ovo je stvarno nešto drugo.
![]() |
#5956 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da je tebi tak pred auto doslovce s neba palo beživotno tijelo prva stvar bi bila da odeš van vidit kaj je? Bi kiflu. Smrzo bi se u autu i ni sam ne bi znao kaj se desilo ko i ti ljudi tamo.
![]() |
#5957 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
yebena je to situacija. ja neznam kako bi reagirao. prvo bi nastupio sok, a onda dok se skuliram bi otiso do lika. sta ces, moras. nebi se volio nac u toj situaciji, nimalo. EDIT: stavljam sebe u polozaj osobe koja je promatrac, ne vozac |
![]() |
![]() |
![]() |
#5958 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5959 | |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Druga svar je što je svaki 10-ti vozač na balkanu ili pijan ili pod utjecajem droga, i još se onda voze na ovakav način. Ja sam vozač, i volim se povesti, ali to radim na otvorenoj i preglednoj cesti a ne u naseljima ili predgrađima gradova. Za ovo što je napravila bih joj nakačio barem 25-30 godina zatvora, pa nek si malo razmisli o svojim psihičkim problemima iza rešetaka. Imala bi vremena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5961 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Najbolja stvar koju netko može učinit za unesrećenoga je pozvat hitnu pomoć. Jedina stvar koju bi ja sam radio jest zaustavljao krvarenje, i to nekome tko je pri svijesti. Diranjem nekoga čiju dijagnozu ne znaš radiš više štete nego koristi! |
|
![]() |
![]() |
#5962 |
sto da napisem ?!
|
nebitno, udaljili smo se od naslova. nadam se da ce ovo netko pocistiti i ostaviti nam milu dragu temu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5963 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5965 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Na nekoliko foruma sam vec procitao komentare u stilu "zasto mu nitko nije pomogao", ali ako ste pogledali klip i procitali clanak, vidjeli bi da je vozac(ica) vozila 150km/h, od bicikla ostao zadnji kotac, a biciklist letio jedno 50 metara kroz zrak, te je pri padu, od siline udarca, ostao bez noge ![]() ![]() Stvarno mi je zao covjeka (na takav nacin otici...), ali mislim da mu nitko nije mogao pomoci. RIP Sto je razlog vise, da ja, kao i murina i Hamm, radje sporije idem po nogostupu/plocniku, jer ko zna koliko je ovakvih narkomana i psihickih bolesnika na cestama. Btw, da se mene pita, odrapio bi maximalnu kaznu zatvora za takvo djelo i podijelio je sa svima "ukljucenim i zasluznim" sto je takva osoba na cesti. Znaci, ona/on, instruktor, komisija, doktor sa ljecnickog... itd itd Pa bi njihovi kolege 2 puta razmislili prije nego takvu osobu puste na cestu, uz "simbolicnu" naknadu od X 1000 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5966 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ako je osoba stabilno bez obzira koliko je polomljena i koliko to grdo izgleda bolje ništa ne dirati dok ne dođe hitna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5967 | |
Guest
|
Citiraj:
I btw, kako da ja pristupim oživljavanju i stabilizaciji? Sa kojom opremom? Sa dva flastera i zavojem iz kutije za prvu pomoć? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5969 | |
Premium
|
Citiraj:
ja ti imam ovaj 1., odlican je. ima sve kaj ti treba i mali je. cak su ovo sa strane i montirači za stavljanje gume, a na njima je jos i imbus 4 i zatezač žbica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5970 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Pitaš kako pristupiti oživljavanju, pa kaj nisi gledao Baywatch ![]() A ovo sa tužbom; mislim da si ne bi oprostio da netko umre zato kaj sam si razmišljal dal će me tip tužiti ili ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|