|
![]() |
#5821 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
one stepke na veternici bas i nisu neki problem, tako da ako je ta staza iole ko te stepke, imas ti za upoznati jos puno gorih stvari ![]() ja sam trenutacno u testiranju hard ceramic komponente pakni, i cini se da bi mogle biti oke, jedino su malo glasne nekada, cekam da mi stigne pro ceramic, pa da i to isprobam, pa vam kazem dojmove o svim komponentama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5822 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5823 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=150 Bad Boy Disc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5824 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Dobar je Bad Boy, opak izgled, ali meni je trik bas u tome da nema masinicu i diskove, odnosno sto manje dijelova. Maksimalni minimalizam se trazi. Ali ne bi se bunio na na masinicu i diskove a moze i v-break he he, bitno da je takav tip bajka i mat crne boje. Uhhhhh...vec se vidim kako jurim gradom ![]() ...money-money-money... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5825 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nosac za mobitel
Zna li tko di se u RH moze nabaviti nosac za mobitel za bicikl i to za BlackBerry?
![]() |
#5826 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Danas sam išao do grada kupiti Sigmu i neki ključić za bicikl. Sigmu sam odabrao neki dan (BC509) i trebao sam još naći kvalitetan lokot. Isprva sam mislio kupiti onu U "šipku" i nadem je u dućanu i skontam da neznam kak bi to kvalitetno zaključao. Nek je neki deblji stup eto ti problema. Kupio sam neki magnum lokot. DJeluje poprilično kvalitetan. Deblji je i 40 ak cm dugačak. Cijena 69 kn. Toplo svima preporučam. http://www.easilysharing.com/viewer....7314488248.jpg http://www.easilysharing.com/viewer....2862207828.jpg Imam sad nekoliko pitanja. Jel taj brzinomjer stalno upaljen ili bi se trebao ugasiti kad se makne sa tog docka na biciklu. I ako mi možete reći uz pomoć sljedeće slike jer mi sic dobro stoji ili da ga izravnam malo. http://www.easilysharing.com/viewer....2067101702.jpg Hvala, ugodan dan. ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomG. 18.08.2010. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5827 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Hej ekipa, trebam info. Da li je itko od vas ikada išao od Karlovca do Zagreba ali preko Letovanića? Ja sam sutra ujutro oko 5 u Karlovcu sa bajkom, idem vlakom iz Splita, pa bih zapalio prema Sisku tim putem, ali neznam kakva je cesta tamo, makadam ili asfalt, a na kartama, barem na google mapsu ne vidim šta je posrijedi. Dakle ako itko pozna ta sela tamo nek se javi, smijer je slijedeći: Selce, Rečica, Luka Pokupska, Zamršje, Blatnica Pokupska(ovo mi zvuči kao makadam i blato ![]() @TomG Sigma će ti nakon nekog vremena provedenog u mirovanju pokazivati samo sat, ali se nikada ne ugasi potpuno, no neka te to ne zabrinjava, baterija joj traje jako dugo, ja imam stariji model 506 sa istim funkcijama kao tvoja, i nakon 2 godine još nisam primjetio da je baterija išta oslabila. Za sic, to si moraš sam odredit kako ti bolje odgovara, ali u svakom slučaju, malo podešavanja ti ne gine. Btw, linkovi ne rade, ili samo meni ne rade... Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 18.08.2010. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5828 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5829 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@tomg - zasto toplo preporucas taj lokot? probao si ga precvikat i vidis da drzi? mislim stvarno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5830 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
pozdrav . ima netko preporuku nekog zestokog spusta u zagrebu ? naime trazim brzi spust pun zavoja ali ne u sumi i slicno jer nevolim off road . zel magistrala -spora i bez zavoja perjavica vec dosadila. ima jos nesto? i da uvjet je da je po asfaltu . hvala ![]()
![]() |
#5831 |
Moderator
|
Zelena magistrala ti je spora ? Pa tam smo mi jurili skoro 8 banki ![]() Imaš Sljemensku cestu, spust od mislim nekih 10km. Samo nemoj u kontra smjeru ići (što bi reklo, dođi do vrha pa onda dolje).
![]() |
#5832 | ||
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() @D-I-A-B-L-O Hvala.Probaj sada.Ja sam nešto sprčkao. Zadnje izmijenjeno od: TomG. 18.08.2010. u 14:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5833 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() To cudo je robusno, ima kvalitetnu bravu i dosta je fleksibilan. Tvrtka je izraelska, i hvale se raznim zastitama protiv raznih nacina provale, i tvrde da su njihovi lokoti testirani najrigoroznijim testovima. Ja se nadam da ovaj lokot drzi kako spada, i da ga nije lako precvikati ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5834 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5835 | |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5836 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5837 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
ne mozes fulati kad dodes tamo ! dalje samo niz brdo, kad se spustis na nizinu ces znati dalje !! ![]() http://i37.tinypic.com/oua72b.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5839 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
U Ciklusu su snizene neke Meride: E sad, kakva je Deore oprema znam, a znam dobro i kakva je Alivio, jer sam odvalio preko 4000+ km (i to jos nije kraj) na istoj bez ikakvih kvarova. Hayes Stroker Ryde sam probao, kao i Tektro Auriga Comp. Jedino sto me zanima jesu ove Suntour i RST vilje. Valja li to stogod? Traziti komentare po stranim forumima i dropbajku je uvijek ista prica; bolje uzmi nesto od RS-a i blabla... Jedina XC vilja koju sam vozio je Dart 3 na Cube Acid 2010, pa ako moze neka paralela s njom. Evala ![]()
![]() |
#5840 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Na sličnu šemu sam imal takav lokot. Nepažnjom nisam stavio ključ skroz u bravu i okrenuo. Ključ je pukao i nisam mogao izvaditi puknuti dio. Sa običnim kombinirkama iz Konzuma sam za cca 5min precvikal lokot. Tak da.... Izvana su ti ko te velike karike od kakti pleha nekog koje se sam tak razdvoje ubotrebom sile. Unutar toga ti je sajla debljine ko na onim klasičnim lokotima na šifru sa 3 broja. Ljudi nemojte ostavljat skupe bicikle time vezane nigdje. Ak to u dućanu dođe 69kn. Dućan ga je dobil za 30kn. pa red posrednika. Ak je taj lokot 10kn dok ide iz tvornice je dobro. Pa si misli kaj su metnuli nutra za 10kn ![]() pozz i noc ![]()
![]() |
#5841 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Taj lokot pored sigme je dječja igračka. Frend ima i vidi se sajla, jer onaj dio di se spaja je napuko. Te vanjske karike su tanke i cijeli lokot je puno lakši(duplo sigurno, ako ne i više). Osobno nikad ne ostajem dugo bez bicikla, a da nije na sigurnom. I dok me nema na tren, vežem s tim jer nije nešto što će se precvikat u 5min, osim ako nema klješturina od metra sa sobom. Platio sam ga oko 200kn u ciklo-centru, točan model neznam.
![]() |
#5842 |
sto da napisem ?!
|
@ aski niti ja nisam impresioniran suntourom. radi ona, ali ne onako kako bi ja htio. dosta je zilava, ne radi na ulje i slicne piz***. pa se i to kuzi. svaka s kojom sam se do sad sreo radi razlicito (jedna je mekana, druga je zilava, treca steka itd.) prezivjela je par sljemena, podosta veternica, i jos vise drugih puteva. osjetim razliku sad i prije (imam je sezonu) i lagano pocinju problemi s njom. prijatelj ima rst-a i kaze da mu je dobra. ali je i manje siluje nego ja svoju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5843 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Znaci kako te pogodi. Nisam ja taj bike ni mislio previse stiskati. Sluzio bi mi za rekreaciju po stazicama na Ucki i tako to, jer mi je DH ipak prva disciplina. Imam vise love i znam sto bi uzeo sa Torom, ali pocinje faks, a zelim ustediti koju kunu i da imam za barem jedan set 2.5 guma preko zime ![]() Moram odluciti sto je pametnije ![]()
![]() |
#5844 |
Premium
|
U petak nakon posla s curom idem u SLO Kuzelj i tamo sam cijeli vikend. Bicikliram oba dana. Prognoza vremena je odlicna. Bilo je interesenata za voznju tim krajem nakon mog izvjestaja, pa sam rekao da cu najaviti svoj iduci odlazak, sto upravo i cinim...pa, ako nam se tkogod pridruzi, dobrodosao je i bit ce nam drago. Subotnji plan je voznja od Kuzelja gornjim tokom Kupe i nastavak od Osilnice tzv. "Zmljom Petra Klepeca" preko brda i kroz sumu od kuda ce pucati pogled na Kupsku dolinu. Povratak jos nije definiran, osobno bi zaokruzio oko Kuzeljske stene i vratio se cestom u Kuzelj, dok bi moja bolja polovica istim putom nazad ![]() Nedjelja, cura odmara, a ja napadam Kuzeljsku stenu via planinarski put. Mora i fulka doci do izrazaja ![]() Mislim da je gornji tok Kupe atraktivniji od donjeg, i rijeka i okruzenje je divljije, tako da bi fotke trebale biti jos bolje od proslog puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5845 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nekih mjesec dana sam bio out-of-order što se tiče skoro svake fizičke aktivnosti zbog oporavka nakon operacije, pa bih htio to vratit. ![]() Računaj mene sigurno, naravno ako neću smetat, ne bi htio tebe i curu "kompromitirati" ![]() BTW, to se ide na dvaput jedan dan ili u komadu dva dana?
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 19.08.2010. u 10:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5846 | |
Premium
|
Citiraj:
Bicikl ne ostavljam nikada i nigdje osim u firmi koja ima ogradu, zastitare i video nadzor. Sve sajle se daju precvikati, a dovoljno je i da ti netko skine sic, kotac ili nesto trece...
![]() |
![]() |
#5847 |
Premium
|
@De5tr0yer Mi smo tamo od petka do nedjelje i imamo obvezu obilaska rodbine u tom kraju - prosli puta smo eskivirali, ovaj - nebu islo (jeeee, mrak) ![]() Tako da do Kuzelja moras doci u svome aranzmanu. Mislim da ti je jos najbolja solucija doci u nedjelju, popne se i spusti Kuzeljska stena i propedalira uzvodno uz Kupu ovisno o raspolozenju i fizickom stanju ![]() Ja cu se taman dan ranije provozati s curkom gornjim tokom i vidjeti kako to izgleda i sto je atraktivno za pogledati. S obzirom da si mjesec dana out, ocekuj da ces jaja otegnuti na steni he he (dolinom uz Kupu je macji kasalj). Uspon na Kuzeljsku stenu je tezi od Leusteka (strmiji, losija podloga+nosenje bajka, ali je zato kraci), a i spust je tehnicki tezi (mijenja se podloga, ima svega) i ima ga se sto voziti. Bez obzira na gore napisano, nacrtaj se u nedjelju kako god znas - isplati se. Ne bi bilo lose da uskoci jos ekipe s foruma pa da vas malo propeljam podrucjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5849 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kolega Vuco i ja danas bili malo na Sljemenu. Do gore Lojstek, usput sreli Elvisa i onda sva trojica dolje po 22. mislim. Vuco me malo isforsirao, tak da su me grčevi po kvadricepsima počeli lovit na 10m od Lojsteka, ali, iskreno ne znam ni sam kako, izdržao sam, naravno u nesto guranja pred kraj. Vuco je cvikao zračnicu, naravno nismo imali rezervnu, ali sam ja imao set za krpanje pa smo to rijesili. Sve u svemu odlična voznja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5850 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Baš bi mi dobro došlo malo vucinog "Ajde daj još malo, nemoj bit ko pičkica" ![]()
![]() |
![]() |
|
|