|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
DFI Lanparty 875 Vmods???
Jel netko zna stranico kako napravit neke modove na ploči Obavezno mi treba VDroop mod jer je VCore užasan pod opterećenjem Ako ne uspijem napravit onda sam u kurcu jer ništa od najobičnijeg OCa!!! VGA_KILLER se malo zajebo sa kvalitetom voltaže na ovoj ploči
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ček malo. Voltaža pada pri opterećenju? DFI ima odličnu regulaciju napona tak da mi ovo laganini smrdi. Meni na Infinity na 100% opterećenju i procom na 2.8 voltaža na procu padne za 0.01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
Da padne... Pod opterećenjem ne Ocan padne sa 1.38 na 1.25V i cijelo vrijeme varira
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
|
Tu meni smrdi na malo neispravnu ploču. Meni je u BIOS-u namješteno 1.6, a ide između 1.59 i 1.61. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa ni meni na Abitici (koje su poznate po undervoltu ) ne padne tolko... To je OGROMNA razlika, izgleda da je ploča banana (ako se dobro sjećam imaš anteca 550 tako da to nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
|
Definitivno si dobil lošiji primjerak jer je DFI poznat po stabilnim naponima pod opterečenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Poslat ću mail trgovini, pa ću vidjet da li im to ulazi u garanciju...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Master
Datum registracije: Nov 2004
|
Vidio sam one fore s aluminijskom folijom u AGP i PCI...Pa ako voltaza varira odi mami u kuhinju i uzmi al foliju pa deri ![]()
..:: AMD Athlon64 3200 sck.939 ::.. ..:: DFI LanParty UT nF4 SLi ::.. ..:: Coolermaster vodeno ::.. ..:: 2xLeadtek Winfast 6800ultra 800/2200 ::.. ..:: 2x512 OCZ rev.2 ::.. ..:: 2x74Gb Raptor (puno buke,a...) ::.. ..:: OCZ PowerStorm 520W ::.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nemre napajanje i ploča izdržati koliko Ultra ždere ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
|
Nemoj samo da je do toga. To mi je trenutno najvrijednije u kučištu...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|