|
![]() |
#5612 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo tamo na news grupi imate link na galeriju iz alpi. Mislim da ima dosta slika za sve zainteresirane ![]() eto ga http://bybude.com/bike@kset/gallery2...g2_itemId=6873 Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 28.07.2010. u 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5614 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jeeee, fotkice!!! ![]() Ima netko preporuku za sportske naočale, prvenstveno da su prozirne (ili još bolje da se mijenjaju stakla) a da zatvaraju područje oko oka kompletno sa otvorima za zrak? Cijena nije bitna jer ne mislim sad bacit u smeće 12k kolko mi je operacija očiju koštala.
![]() |
#5615 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo sorry sto vam ovako upadam medju vaše avanturisticke dozivljaje, ali nemogu ne sakriti oduševljenje sa novom vilicom ![]() Sjela je Tora 318 U-turn. , dakle najjaca Tora u ponudi ![]() Ovo sto sam malo imao prilike isprobati po kvartu i malo makadama oko jaruna, 130mm hoda, glatkoća kako radi, kako upija sitne neravnine, jednostavno sam oduševljen, doslovno drugi osjećaj bicikla. Smatram da je vilica pola bicikla, i da se na njoj ne treba štediti... A jedva čekam da se pokaže niz sljeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5616 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
ekipa sta mislite o ovome bikeu, izgleda uzivo ok a ostalo se nerazumijem pa pitam Vas http://www.emmezeta.hr/sport/sport-i...-hurricane-26/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5619 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ZAto sto je upitna kavaliteta svih tih dijelova. Pogledaj malo po ducanima kolko doddje najjeftiniji full susp. bicikl. Vidim da kod tebe cijeli taj bike gleda kao bling bling. Od te disk kocnice bolje koce moje V-brake. daj reci di bi se vozio, ak bi iso samo do ducana koji je udaljen 100m onda bu bio dobar, a ak oces neke malo duze voznjice onda radje gledat polovni giant rock koji je bolji od ovoga 20x |
![]() |
![]() |
![]() |
#5620 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam prije vozio ovakve pevecikle. 1. tezak je do bola 2. ove suspenzije ti proskripaju cim ga izvezes iz ducana 3. gume su zali boze 4. ne smijes niti pomisliti negdje dropnut ili slicno jer ces si popigat felge i ostala sranja 5. mozes se je*** sa nadogradnjom 6. s obzirom na sve ovo gore je preskup ! nakon sto sam se navozao i natrgao tih pevecaša sam si kupio polovnog ali dobrog (starog, hrđavog), pa sam ga sredio malo i vozao se (bolje receno gazio ga) dok mi kurble nisu popucale i dok ga nisam uništio (nisam ga odrzavao nikako!!!!). jednostavno dok ide, ide. imao je deore lx prastaru opremu, bio je lagan i isao je ko gluha svinja. onda sam si kupio norčeka (za kojeg se brinem), pa cu vidjet do kad ce on ![]() ![]() preporuka, kupi si posten polovan bajk i preporodi se ! bez obzira koliko se vozaš ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5621 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() uglavnom, bolje baci tih soma kuna u kanalizaciju nego da ih potrosis na ovakav "bicikl", jednostavno nema smisla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5623 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Svaka čast Diablo!!! Odličan putopis, baš zanimljiv za pročitat, sigurno su mnogi zaželjeli napraviti isto. Skužio sam da za vožnju po Splitu treba zaboraviti sva prometna pravila i oslanjati se na intuiciju ![]() Dodatak: "spušćeni" bmw iz 98' te neće propustit preko pješačkog, nego će još napravit fintu da će te udrit, a ne može ga se ulovit jer je čipiran i bez problema ide i kroz crveno ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 29.07.2010. u 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5624 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
nocnu voznju po splitu izbjegavajte. redovno se rejsaju. cak i po suprotnoj strani. a, tek kad jugo puhne.... hahahaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5625 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma rejsaju i po danu ![]() ![]() ![]() I pješaci su posebna priča, neće niti milimetar da se maknu kad te vide |
![]() |
![]() |
![]() |
#5626 |
Bannija :D
|
Hahahaha ![]() Možda se zaletim sutra do Splita, ako se CJB-u i Tomi nebude dalo skočit na Brač, pa možda da se nađemo negdje u splitu blizu trajektne luke ako si za?? Pikni mi broj moba na PM pa ti se javim ako budem dolazio ![]() Nisam se javljao u dolasku jer iskreno već sam bio gladan i umoran, malo sam se isforsirao od Gračaca pa na dalje, jer sam svugdje pedalirao skoro na maksimumu snage, tako da sam bio prilično prebijen, ali pošto sam Braču minimalno do 15.8, lako bismo se mogli dogovorit za neku cugu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5630 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
imas ovaj polovni Giant Rock nes sam cuo da su sada i na snizenju i da se daju nabavit do nekih 1500kn pa odi do turbo sporta i vidi imas i tu oglas pa vidi kolko lik trazi radi se o Specialized Hardrock i novi dodje 2400kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#5631 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
http://www.bicikl-portal.com/bicikli/index.html Evo ovdje imaš dobar pregled onog što se nudi po trgovinama pa pogledaj šta ti cjenovno odgovara.Imaš u lijevom stupcu "Trgovine" pa ti izlista prvo gradove pa onda tražiš trgovine gdje želiš kupiti tu sam ja sebi našao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5632 |
Avocado
|
Sa nula savjeta danas sam se zaletio po maksimirskoj u par onih bajk dućana i na kraju završio gdje sam i planirao - Uvex stara vlaška. Nakon nemilosrdnog mučenja par plastičnih okvira sa izmijenjivim lećama vratio sam se kući vrlo zadovoljan. Radi se o bijelim uvex transform koje dolaze sa tri vrste leća: potpuno prozirno, žuto za oblačno vrijeme i klasične sunčane leće te dodacima poput tvrdog etuija, vrećice za naočale i gumastom trakom. Na uvexovim stranicama nisam našao dotične, bar ne letimičnim pregledom. ![]() Cijena nije ni blizu ovome što gore piše, platio sam ih čitavih 283 kune i 13 drveta koji cvatu u lipanj, još se ja začudio što su tako jeftine i odmah ih kupio. ![]() Velike su, taman za moju "glavicu", imaju na vrhu cijelom širinom spužvasti materijal koji sprječava kapanje znoja u oči i ulazak prašine unutar okvira. Dobije se gumasta traka koja se pričvrsti nakon što se krilca naočala maknu (predviđena su za to jednim stiskom prsta) i traka se lakoćom umetne. Prvo sam bio skeptičan prema tome da će mi nabit očale na nos i čelo ali to funkcionira naprosto savršeno nakon što se podesi jačina stezanja. Naravno, odmah sam probao kakva je razlika u takva dva načina držanja. Iako sa krilcima već naočale nikuda ne bježe, saliveno uz glavu stoje, uz traku je to zabetonirano i čak puno udobnije, još jedno iznenađenje ![]() Mlađi čovo koji je radio tamo je bio ljubazan i gotovo da je bilo samoposluživanje, ja reko što mi treba i za koji sport, on meni samo otvorio ormarić i reko da isprobam. Ako nekog zanima kako izgledaju može slobodno reć da okačim koju fotku (trenutno sam premoren). Ja super zadovoljan, umjesto jedne vožnje taksijem do poliklinike svjetlost i nazad +50kn nadoplate sam si kupio naočale, samo ih još treba "probat" ![]()
![]() |
#5633 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jucer sam i ja navratio u uvex kad sam isao po bike na servis, i nasao jedne koje mi savrseno pasu...sad jos samo moram naci 303kn ![]() Uvex radi dobre stvari...doma imam jedne goggle i jedne outdoor cvike s izmjenjivim staklima, zimi su stalno u upotrebi i jako sam zadovoljan, kao i jos neki kojima sam preporucio ove outdoor. Za relativno malo para puno muzike (osim 3 izmj. stakla dobije se i tvrdi etui, sto je bitna stvar)...vrlo vjerojatno cu i ja utrziti uvexove za bike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5634 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ih, ja vec dosta vremena pikiram adidasove cvike, ali cekam da dobijem na lotu... Kostaju oko 250eura, ali jao sto su dobre. Trenutacno vozim na nekim uvexovim, ali mi malo previse puse kad idem brze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5635 |
Avocado
|
![]() |
#5637 |
Bannija :D
|
Ljudovi, jel zna itko gdje se može kupiti ključ za skidanje stražnjeg kranca?? gledao sam unior, ali od njih nemreš naručit ako nemaš firmu, a volio bih si uzeti da ga imam, jer zadnjih dana me opsjedaju problemi sa osovinama, žbicama, i ostalim pi*darijama zbog kojih je potrebno skidati kranc, a ja nemam ključa :S EDIT: Našao, firma se zove Comet d.o.o. i imaju web shop. Prestrašno je to kako ljudi vole lagati i kemijati, jedan lik mi je rekao da uniorov ključ za skidanje kranca košta oko 60 Eura, a ja sada na cjeniku gledam i košta pišljivih 42kn, isti taj uniorov ![]() Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 30.07.2010. u 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5638 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
vilica
poz ljudi. trebal bi nekvu preporuku vilice, raspolažem s 12oo kn. Načelno za tu lovu može se dobit neka tora. prodaje možda ko od vas kaj? trenutno na bajku imam rst capu, koja uopće nije vrijedna spomena. S "capom" sam besproblema osvojil Ivanšćicu, ali spust me skoro ubil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5639 |
Avocado
|
Na dropbikeu znaju ići reconi po toj cijeni, ali to moraš imat jako puno sreće, oni su više oko 1500kn. Baci oko tamo ![]() Od ostatka marki nije ništa toliko povoljno a bolje od tore ![]()
![]() |
|
|