|
![]() |
#5401 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma fino će on meni vratit dio novaca ili će bit on meni nazad pare ja njemu vilicu kak je i došla kod mene i onda ću zajebat to biciklo jer nemam sreće očito s njim.
![]() |
#5402 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Ekipa, trebam savjet. Naime, definitivno idem sa biciklom na more ove godine, pratim CJB-a. Prvo i osnovno što moram napraviti je uzeti poštene slick gume, znači nešto tipa 26x1.4. U Sisku jedino što sam našao su ove: http://www.nocode.hr/index.php?optio...nice&Itemid=83 ...ali to mi je ipak malo preskupo, i pitanje je da li ih imaju na lageru. Pošto ću ovaj tjedan svakako pičit za Zagreb, možda bi se tamo dalo naći šta pametnije/povoljnije, pa vas molim ako netko ovako iz glave zna trgovinu u kojoj ima dobar izbor slick guma da mi preporuči, da pogledam cijene. Gledao sam DSG, oni su nula bodova po tom pitanju, nemaju uopće slick guma nekakvih, zatim Marko Projekt isto tako slaba ponuda. Jedino gdje sam još vidio slickova je Ciklo Centar, i tamo imaju 2 modela ovih Ritchey Tomslick guma. Jedne su Pro i te su skuplje, nekih 170kn a druge su Comp i te su ispod 100kn a jednako izgledaju. Koja je razlika uopće, po čemu su ove Pro toliko bolje da su gotovo duplo skuplje, te ima li još kakvih dućana u ZG koji drže takve gume?? Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5403 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja na drugom bikeu imam te tomslick, i jako fino rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5404 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Imas jos i keindl Citiraj:
![]() Jel su sve nabe iste dimenzije (mislim na sirinu-duzinu)? Pa da nje stavio kracu i kada je stezo kotac onda spigao nogu Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 12.07.2010. u 10:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5405 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#5406 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5408 |
Ex-Gastarbajter
|
ja vozim tom slick comp, ne znam kakva je razlika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5410 |
Premium
|
http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...ga/501316.aspx nije mi bas svejedno procitat ovakav clanak, osusi se grlo moram priznat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5411 | |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
trazio sam 2 tjedna neki bajk za te pare i odlucio se za ovo na kraju...ima hidraulicne kocnice,mekani sic, rapid fire mjenjac...i najvaznije imali su 22" ramu,nigdje nisam nasao 22" osim u marko projekt nekog jamisa bzvz....meni je ok,jedino original gume su za brdo ,a ne za cestu tak da mi je to jedina zamjerka....
![]() |
![]() |
#5412 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kad se već rasprava o bomberu povukla i na temi da i tu napišem: U servisu mi je rečeno (kad sam objasnio situaciju) da ja nisam mogao ništa krivo učiniti osim opizdit s njom tako jako da bi ili pukla ili bi ostao trag koji nebi nikako mogao sakriti. Rekao je i da je možda tvornička greška, da je jedna noga kraća, da je viđao takve stvari kod jeftinijih vilica (valjda ovu smatra jeftinom, ne znam) i da bi garancija to uredno riješila. Uglavnom, ja nisam ništa napravio vilici, a i da jesam nebi mi nikad palo na pamet je vraćati i muljati jer nisam takav. Meni je jako žao jer sad moram tražiti drugu vilicu, a nemam baš vremena jer idem doma, a mislio sam bajk sa sobom nosit. Bio bih najsretniji da je s vilicom sve u redu i da treba samo servis napraviti (iako on košta preko 200kn). @huzo, ne radi ti link |
![]() |
![]() |
![]() |
#5414 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja cu izgleda ic srijedu laganini biciklom doma, pa onda petak nazad u ZG, sve mi se cini... ono oko 24.7. ne znam kad cu doma dolazit iz alpa, a postoji i velika sansa da dođem tek nedjelju popodne doma, tako da necu nikoga cimat. javim dojmove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5415 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Covjek nije dobro linkao: LINK ![]() Inace sto mislite o ideji da se vise nas dogovori za neku voznjicu prema juznim krajevima, ali dogodine? Da se moze pocet planirat na zimu/proljece i tako to...
![]() |
#5416 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1375 Kaj velite na ovaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5417 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
tnx aski na ispravljenom linku!neznam zakaj ne dela! uglavnom jeste procitali do kraja kaj pise na linku mom ovom krivom??? ja sam umro od smjeha!!! ![]() ![]() ![]() http://error.pcekspert.com/404/404.html ovo je link uglavnom
![]() |
#5418 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
To je Marvin ili tako nesto ![]() Nego zanima me koliku bi okvirnu cijenu mogao lupiti za Konu Scrap iz 2007, prije nego stavim oglas na DB? Model je 2007, ali je bike kupljen krajem ljeta 2008. Sve je stock.
![]() |
#5419 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Koje je najbolje vrijeme za kupnju bicikla, mislim na popuste i to? Stari mi traži nekakav bicikl da se s njim može odvesti do posla i natrag, a i da može nekad i u polje s njim. Do posla mu ima oko 10 km. On bi ovako nesto htio http://www.bicikli.hr/touring-bicikl...duct_info.html ali da je do 2000 kn max. Da su gume sto veće da što brže i lakše dođe do posla. Trgovine mogu biti u Zadru, Karlovcu i Zagrebu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5420 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5421 | |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5423 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5424 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Aj dosta o tim vašim vilicama, jeste smotani, kako uspijete uništit vilice stvorene za uništavanje haha ![]() Nego jel tko od vas za vožnju sutra u jutro u 7:30 pokret sa trga kod konja? Tempo će bit laganini za buđenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5426 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ajde Vuco kad bi ti gore? Volija bi upoznat meštra za RS ![]() EDIT: Ja iman ispit u 5 popodne, pa bi triba pogledat malo za njega kad se vratim sa Sljemena, zato je tako rano start, a i mrzim komarce u kasno popodne i jako sunce u rano popodne! Zadnje izmijenjeno od: Mate. 12.07.2010. u 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5427 |
|
Ja sam jutros planirao bacit jednu turu Sisak- Topusko, malo bit na bazenima i poslijepodne natrag, ali jednostavno nisam mogao. Nemam klimu u stanu, a stan u potkrovlju, nisam do 5 jutros mogao zaspat, a planirao krenut u 7 ![]() Kad će više kraj ovim nesnosnim vrućinama i da počne nekakvo normalno vrijeme, jučer kod nas 35°C, mozak mi je prokuhao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5428 |
Avocado
|
Sad sam malo gledo taj floodgate na rebi, pokušavo okrenut. Običnim imbusom se da bez problema usadit unutra i okretat taj šarafić unutra, samo to ide dosta teško. Osim toga ja baš nisam vičan reći dal to funkcionira kako treba jer nemam osjećaj za to, bar ne još. Mora li se dat taj gate lakše okretat ili je dobar ovako? Bojim se da ne potrgam slučajno ![]()
![]() |
#5429 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nije nego krenilo s vručinama, ti ih već tjeraš ![]() Uzeo sam DART3 kao privremeno rješenje, ajme kako bijedno izgleda u odnosu na Destrov MZ. Suntour izgleda kao čudovište kraj ovih slamčica. Nadam se da ga neći polomit kad se spustim sa pločnika ( ![]() EDIT: Pas mater izgubio sam jedan spacer, opet moram na žegu kao pikica na žutom ghostu. Svi me čudno gledaju na njemu, pogotovo drugi biciklisti Zadnje izmijenjeno od: murina. 13.07.2010. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5430 |
Avocado
|
Gledo sam malo mz, jedna noga ostane zaglavljenja 1-2mm u lowersu, da se kad potegnem rukom izvuć van, to je točno to što fali vilici da bude normalna. Jel mijenjanje ulja to rješava, mogu li ja to doma napravit? ![]()
![]() |
|
|